reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Necia super wieści! My idziemy na badania słuchu 23 czerwca!

Kwiatuszku ja miałam termina na 17 luty więc w sumie też blisko walentynek i się śmiałam zeby tylko wtedy nie urodzić :-p no a urodziłam w styczniu ;-)

reklama
O matko!!! :-D Necia ale fajnie z tym Misiem wyglada!! Też mam takiego Misia ale Konrad jest większy i nie ma takiego fajnego efektu!

I jak ubranka?

fifka cudne już się piorą bo miałam też jej obecnych sporo :) te kiecunie są śliczne a ta jedna elegancka kto wie czy na chrzciny się mnie przyda :-) no obiecałam wujkowi od którego dostała misia fotkę i tak nam schodziło

pok dziękuję :* jest cudak niesamowity z niej

kochane moze wy sie orientujecie czy nie mozna w ciazy malowac paznokci lakierem hybrydowym? zaznaczam dla jasnosci, ze nie jestem w ciazy;-)

I chcialabys w kazde walentynki zamaist z lubym przy swiecach to zakichane kinderbale urzadzac? ;-):-D
Kciuki trzymam!
heh my w walentynki będziemy świętowali imieniny córki:)
jejku jaka Małgosia jest słodka, aż chciałoby się tam wskoczyć do niej pod kocyk i mocno przytulić
milia ost w DDTVN był program o kosmetykach w ciąży i kobietka mówiła, że te wszystkie hybrydowe są niezdrowe, a jak to jest faktycznie to nie wiem

Ojoj.. jaka dyskusja!:) Mi się wydaje, że prawda jak zwykle leży pośrodku. Bo nie można powiedzieć że matka wie lepiej niż cały świat specjalistów i pakować w noworodka kawy zamiast mleka(bo czemu nie skoro to moje dziecko a ja widzę że lubi), a z drugiej strony jak słyszę że rodzicom chcą dziecko odebrać bo dostało klapsa a specjaliści mówią ze przez to będzie seryjnym mordercą, to też jakiś zupełny idiotyzm..
Mój filip na brzuszku się wkurza i za długo nie poleży nawet jakbym chciała:) Co też prezentuję na zdjęciu:) Za to śpimy z nim i jakoś w praniu wyszło że to nic strasznego! Wcześniej sobie nie wyobrażałam i się bałam. Ale w szpitalu jak nie miałam siły go podnosić co chwilę z wózka i dźwigać to zabrałam go do siebie i jakoś poszło.. W domu na początku spał w łóżeczku ale też jak mnie rana rwała to nie miałam siły wstawać a co dopiero go podnosić co chwilę i wzięliśmy go do siebie..

Pochwalę się moim szkrabem:

Zobacz załącznik 468138Zobacz załącznik 468139Zobacz załącznik 468140

reklama
sleep Małgosia też się denerwowała a teraz od 3 dni sypia na brzuszku w ciągu dnia sobie i jej lepiej na brzuszek jest, no a powiem ci że ty zamki porządne w domu zamontuj bo panny będą drzwiami i oknami walić :-D

no szkoda że Małgorzqaty nie ma wtedy :-)

pochłonę ziemniaczki z kefirkiem i spadam zmywać i sernik na zimno robić o ile księżniczka pozwoli

Do góry