kwiatuszekq20
Fanka BB :)
cos mam dzis dolek zmykam nie bede smecic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana!!! :*
Ael kurcze jak będziemy we wtorek to tez o to zapytam! jak już wieczorem się wykąpiemy i przemyje mu buzię czystą wodą to tak jakby łagodnieje ale rano znó wraca
Lamia ja mam podgrzewacz z TT! ale tak jak pisze Ael to chyba nie ma różnicy! moja kuzynka kupiła ten najtańszy z Allegro (30zł chyba kosztował) i również grzał ;-)
Ael dobrze wiedzieć, że to mija. Jeszcze w środę mamy szczepienie i pewnie będzie też kolorowo bo każde szczepienia Lili bardzo odchorowuje ;/ Nawet myśleć mi się nie chce.
Mogę się pochwalić, iż zakończyłam pisanie pracy licencjackiej. Jeszcze obłożyć, obronić i FINITO!!1
ael marudnia nieee ale powiedzieć od serca potrafisz nie raz i dobrze ;-)
cos mam dzis dolek zmykam nie bede smecic