reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamiav ja smoka dałam w 2 tyg życia. I tylko do spania. Tak zostało do dzisiaj. Mała weźmie do buzi tylko jak jest śpiąca. Taki wyznacznik zmęczenia ;D
Fifka ja też byłam tymi zaleceniami zaskoczona. Jako, że Lili nie toleruje mleka nam zostały w posiłki, zupka i deserek i tak jest do dzisiaj.
Ael niiee..

reklama
Fifka a mi sie to znow podoba :-) ale to juz pewnie koncowka zajec bo na poczatku to oswajanie z woda itd :-p mam nadzieje tylko, ze we wrzesniu Bartek nie bedzie juz za duzy i bedzie mial jeszcze odruch plywania...

Lamia u mnie tez w jedenej od pół roku a w drugiej od 3 msc ale i tak nastepne zajecie beda od wrzesnia wiec doopa

OTO NIKOLA MAgenty ;-)
534436_382427291802859_100001067743675_1053014_1930162312_n.jpg

Pytałam się o marudę, bo pewne dziewczę, którą uważałam za koleżankę, a jest fałszywa, stwierdziła, że jestem strasznie marudna o wszystko i ją to denerwuje....

Lamia ja mam podgrzewacz Brevi, ale myślę każdy grzejący jest dobry :-)

Ewika powiem Ci, że mały od soboty jest taki grzeczny śmiejący się, a przed dużo marudził a dziąsłą wtedy nie spuchnięte.

Madzia mój też ma podrażnioną skórę na brodzie od ślinienia się. U nas pomogła maść robiona którą mi przepisała pediatra.

Śliczna ta Nikola :-)
Atanku do kiedy zostaje Magenta w PL??

Kochana!!! :*

Ael kurcze jak będziemy we wtorek to tez o to zapytam! jak już wieczorem się wykąpiemy i przemyje mu buzię czystą wodą to tak jakby łagodnieje ale rano znó wraca :wściekła/y:

Lamia ja mam podgrzewacz z TT! ale tak jak pisze Ael to chyba nie ma różnicy! moja kuzynka kupiła ten najtańszy z Allegro (30zł chyba kosztował) i również grzał ;-)

Ostatnia edycja:
Ael dobrze wiedzieć, że to mija. Jeszcze w środę mamy szczepienie i pewnie będzie też kolorowo bo każde szczepienia Lili bardzo odchorowuje ;/ Nawet myśleć mi się nie chce.
Mogę się pochwalić, iż zakończyłam pisanie pracy licencjackiej. Jeszcze obłożyć, obronić i FINITO!!1

ewika gratulacje :)

mnie zostało w dwóch napisać po jednym rozdziale i małżowi też jeden i kawałek. i konieeeeccccc będę miała czas dla siebie wkońcu.

moja myszka marudzi po tym szczepieniu :-( niby śpi niby nie płacz co jakiś czas

ael marudnia nieee ale powiedzieć od serca potrafisz nie raz i dobrze ;-)

reklama
Do góry