reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka no u mnie niestety było sporo sytuacji, że nie było mnie dłużej w domu i mąż albo teściowa albo moja mama podawały małemu moje mleczko butelką! Na uczelnie jak jeździłam to cały weekend, albo jak miałam praktyki, nawet na wesele jak szliśmy i mały zostawał na noc u mojej mamy...

reklama
Magda Konrado dobrze! Na 14 jedziemy do lekarza na kontrole brzuszka :tak: Aj doczekać się nie mogę już!!!!

Magdalena dlatego ja właśnie napisałam ze to zależy od różnych czynników... :-) Mi wszyscy wmawiali ze nie będę karmić piersią bo u mnie w rodzinie nikt nie karmił bo nie mieli mleka... wiec ja jak durna szykowałam sie z butelkami... teraz są niepotrzebne bo nawet jak przejdziemy na mm to te małe sa już za małe jak na niego... Dlatego mówię jeśli zamierza się karmić cycą to lepiej nie robić zapasów. To nie komuna, jak czegoś będzie brakować to sklepy są nawet w niedziele otwarte :-p

Ja jak teraz na to wszytko patrze to niepotrzebnie wiele rzeczy kupiłam - też część ubranek... Bo dopiero po porodzie człowiek wie co i ile mu potrzeba. A człowiek się spieszy jak głupi bo "później nie będzie kiedy" a guzik prawda... czas się znajdzie, najlepiej kupić tylko to co niezbęde a resztę dokupować w trakcie :tak:

Miq nie lubię cię za te robienie smaczka...

a ja Cię i tak lubię;-) to co np kupiłaś niepotrzebnie? będę uważała... tak sobie myślę, że też nie będę szalała z ciuszkami tak po 4 szt z każdego starczą, niedaleko w miejscowości obok mam hurtownie, wsiądę z mała w busa i pojedziemy na zakupy:)

Analizator płaczu dziecka Why Cry! (2357675769) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
widziałyście takie coś?????!!!! :szok::szok: ja nawet nie wiedziałam, że coś takiego może w ogóle istnieć :-p
chciałabym to przetestować :-p

A to ja znów niczego nie kupiłam niepotrzebnie... wszystkie ubranka, które sama kupiłam to używałam w pierwszej kolejnosci więc jak nie zdążyłam ubrać czegoś co dostałam to przynajmiej nie był mi żal :-p póki co to co kupiłam to używam w 100% więc udało mi się :-p

ahh bo ja zle napisalam zle skumalam ;-) bo ona tego fischera neichce bo jest dluzszy niz lovi i dlatego a nie ksztaltem zle spojrzalam ;-) sorki za błąd ;-)

kochane kiedy wam zus przelewa sianko bo ja czekam i czekam ... i sie wkurzam ... a maz nadal za opieke nademna tez siana nie dostal... i badz tu madry...

ja sobie chwalę zakup zestawu bo taniej wychodzi a jeść nie wołają te butelki ;-) a używam coraz więcej ich i przydają się czasem nawet jak tylko cycem karmi sie a teraz jak się dokarmiamy to już wogóle

mam wkońcu wyniki z warszawy trzeba było się naczekać

ahh bo ja zle napisalam zle skumalam ;-) bo ona tego fischera neichce bo jest dluzszy niz lovi i dlatego a nie ksztaltem zle spojrzalam ;-) sorki za błąd ;-)

kochane kiedy wam zus przelewa sianko bo ja czekam i czekam ... i sie wkurzam ... a maz nadal za opieke nademna tez siana nie dostal... i badz tu madry...
ja też czekam, 18.04 zostawiłam w pracy zwolnienie, oni mają bodajże 7 dni, żeby dostarczyć do ZUS a potem ZUS ma 30 dni na wypłacenie pieniędzy, no czekam... jak się spóźnią to ja im dam, mają obowiązek za każdy dzień spóźnienia wypłacić odsetki. Moja koleżanka pracująca w tej samej firmie miała kasę z ZUS zawsze na czas, nawet szybciej niż my wypłatę, no zobaczymy

Neciuszka jakie wyniki?

miq Małgosia miała wysyłane badania do Warszawy żeby stwierdzić czy mój zespół Hellp nie uszkodził nic u niej, ogromnie mi wkońcu ulżyło

teraz ja muszę badania porobić czy nie mam uszkodzeń

reklama
Do góry