reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

helou babeczki :-) ja po pracy idę zwiedzać Zamość :-) i na obiado-kolacje :-) ogólnie zainteresowanie słabe.. mało umów.. ale jakoś to będzie :-)

całuje mocno Was wszystkie, jutro przy dobrych wiatrach spotkam się z lamią :-)

reklama
Fifka być może kiedyś zdecyduje się zaryzykować :-)

Martoszka no to &&&&&&&&& z Małgosią trzymamy mocno w takim razie

a ja czekam aż się żabka obudzi i się kąpać będziemy :tak:

Mig śliczny brzusio! Ja też muszę już jakąs koszulę zakupić, bo w razie czego nawet nie miała bym czego ze sobą wziąć. Ostatnio gin mnie straszył szpitalem, no ale żeby zamówić jakąś koszulę to nie pomyślałam :sorry2:
A co do tych zestawów startowych to widziałam też te antykolkowe i chyba taki zakupię Zestaw ANTYKOLKOWY do Karmienia 0m+ Tommee Tippee (2355561527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ael Fifka słodkie te Wasze dzieciaczki!
Fifka a myślałam że jak wejdę to będę mogła Ci gratulować :-D
Kurcze ale u mnie gorąco! A ja jutro mam usg połówkowe. Z jednej strony nie mogę się doczekać, bo może nasz Maluch wkońcu pokaże co ma między nóżkami, a z drugiej się stresuję czy wszystko ok :sorry2:

Fifcia autentycznie wzruszył mnie Twój post. Tulę Cię mocno do serducha! :tak:.
Otóż tak kobitki moje.. w piątek robię test (wiem że to wcześnie ale ide wieczorem na miasto i muszę wiedzieć co z %). Mimo,że to pierwszy cykl starankowy nie ma juz takiej ekscytacji jak pół roku temu..człowiek chyba troszkę bardziej realnie podchodzi do tematu. Mimo wszystko mam nadzieję,że II się pojawią i 6 lutego urodzę zdrową, rumianą dzidzię :laugh2: i niech wyrośnie na super człowieka :sorry2: (chyba zaszalałam).

All in all-ściskam Was mocno wszystkie i tęsknie..rzadko zaglądam bo jakoś nie mogę się na razie u Was odnaleść..mam nadzieję,ze niedługo to się zmieni :tak:.
SOCZYSTY CMOK DLA WSZYSTKICH :rofl2:

Martocha to dla ciebie buziak z całego serducha!!! :-) Wiem co czujesz kochana i dlatego rozumiem ze z nami nie piszesz, ale zajrzyj do nas raz na jakiś czas i napisz co tam u ciebie! :* My tu wszytko o tobie pamiętamy i dopingujemy twoje starania z całych sił! :tak:

Belka kciuki za jutrzejsze USG!! Mam nadzieję że wszytko w pirządku i dowiesz się płci! Ja Konrada jajeczka widziałam juz w 14 tygodniu :tak: Taki mały ekshibicjonista był! :-p
Nie martw się! Jeszcze będziesz miała okazję mi gratulować bo ja raczej nie zrezygnuję z planów na drugie dziecko :-)

Kwiatuszku u nas niebo ciemne! W dzień był skwar... pewnie burza będzie :tak:

Ewika nie ja uwagę oglądałam o księdzu pedofilu... Teraz oglądam fakty po faktach na TTV

Konradek już wykąpany i zaraz powinien zasnąć! Dzisiaj znowu mnie naszła ogromna miłość... tak zerkam na jego zaspane oczka i chyba zaraz go uduszę... Tak sie przyglądał mamusi ze aż padł...

Ostatnia edycja:
reklama
Martooocha miło Cię "zobaczyć" u nas:) Trzymamy z Igusiem wszystkie cztery piąstki! Obys szybciutko wróciła z fotką teściora:)

Lilly tak cichutko siedziałaś i nic nie mówiłaś...życzę zdrówka! Mam nadzieję że już wszystko w porządku !!!!

Ael gratki dla Wikusia! Teraz nie będziesz pisała że dziecko CIę bije tylko że CIe gryzie!:-D:-D:-D

Fifciu moje szczęście też po kąpaniu padło jak mucha i śpi:) Nie cieszę się za bardzo bo pewnie ok 22 się obudzi na godzinkę lub dwie i dopiero zapadnie w nocny sen:)

Do góry