reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Miq ja tez zamierzam karmic piersia, dlatego na razie nie szaleje z butelkami, kupiłam laktator aventu i tam w zestawie jest butelka i smoczek dla najmniejszych, choc mam nadzieje ze nie bede musiala z niego korzystac. Nie wiem jak jest w praktyce, pewnie zycie wszystko zweryfikuje, ale w tych wszystkich poradnikach laktacyjnych pisza, ze jak sie dokarmia dziecko odciagnietym pokarmem, zeby robic to lyzeczka albo ze strzykawki, zeby nie zaburzac odruchu ssania:baffled: jak u Was to wygladało, dziecieczki wracały do cyca, po butelce?
Fifka mam nadzieje, ze mata sie sprawdzi, ale jak nie to trudno, jak to mowią darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby :-p

Ostatnia edycja:
nala moja Małgosia w szpitalu była karmiona butelką moim mlekiem i teraz je normalnie z piersi a jak nie dojada bo mam za mało mleczka to dostaje butlę u nas nie ma z ssaniem żadnego problemu

nalaa to pewnie zależy od odpowiedniego dobrania butelki, ja też będę karmiła cycem (mam taki zamiar) i dlatego chcę butelkę Tommee Tippee bo ma smoczek podobny do sutka

MIq pewnie zalezy i od butelki i od dziecka:-) a Ty Neciuszka, jaka butelka karmilas?
Fifka Ty widziałam ze Aventem, i nie miał pozniej mały prolemow ze ssaniem?

No ja coś tam kiedyś tutaj wspominałam, ale pisałam tego posta akurat do Fasolki, więc nic dziwnego, że nie wiedziałyście :) a potem jakoś tak stresując się tą całą operacją wyrzucałam to z pamięci i wolałam o tym nie myśleć :) a Fifka Twoją mamę rozumiem bo sama miałam torbiel wielkości orzecha włoskiego :/ i też nie mogę siadać :/ ja przez następne parę dni pewnie będę mniej aktywna, bo ciągle jestem mocno śnięta po tej wczorajszej narkozie, miałam Was nadrabiać a zasnęłam przy którymś tam poście...
Ael przepraszam, za brak smska, to się więcej nie powtórzy :blink:

nala butelką TT albo dawały jej z jakiś swoich takich śmiesznych szklanych z nan.

pyscku miło cię widzieć jak tam u ciebie?? :-)

a ja patrzyłam aqua aerobic jeszcze z miesiąc i chyba będę mogła w domu coś zacząć robić żeby wracać do formy a potem za kolejny miesiąc na aqua aerobic :-)

reklama
Do góry