reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael nie maltretuj już tak dziecka! Ja nie widziałam ale wierzyłam Ci na słowo ;-)

Kwiatuszek słodziachne pieski :-)

Idę sobie bo mi mega ciepło :sorry2: porobię cosik a potem zakupki :-D
Zajrzę wieczorkiem wieczorkiem

powiem Wam, że ta moja gula chyba na prawdę z nerwów, zaczęłam pisać z Wami, troszkę popatrzyłam za zakupami i troszkę mi lepiej, nie zniknęła ale jest lżej
wrócę jeszcze do butelek TT kto je używa i macie z rurką czy bez, może faktycznie nie ma sensu przepłacać

Hej dziewczynki :)
Ja dzisiaj wróciłam ze szpitala, miałam operacje usuwania dużej torbieli podcewkowej w pochwie... operacja była w zniezuleniu ogólnym i caaały czas chce mi się spać, mimo, że to było wczoraj rano... ale jestem meeega szczęśliwa, że jestem już w domku z moją Julcią, bo 3 dni jej nie widziałam :( to było straszne... :( niestety teraz cały czas ktoś musi być z nami w domu bo ja nie moge podnosić Julii przez pare tygodni...

ide Was nadrabiać, jedyne co zdążyłam doczytać to ząbek Aelkowego Wiktorka :D no w końcu!!! :-) u nas teżto tak mniej więcej wygądało, na początku była dziurka w dziąsełku, z małą igiełką w środku, a pote, ząbek zaczął się robić coraz pokaźniejszy, teraz mamy już dwa pięne ząbki, których nie da się nie zauważyć :) widać je przy każdym uśmiechu :D więc i u Was lada dzień pojawi się następny :)

ide czytać :)

Miq ja używam do mleka butelek TT i jestem bardzo zadowolona. Z biegiem czasu i nabraniem doświadczenia, te z czujnikiem i bez są takie same. Te z rurką/czujnikiem moim zdaniem są dla bajeru, pokazują tylko temperaturę, a przy podgrzewaczu wiadomo na jaką temperaturę nastawia się wodę. A płacić 22 zł za zwykłą butelkę bez czujnika a 35 jest różnica.

miq ja mam zestaw startowy z TT i jestem bardzo zadowolona, i jak dla mnie smoczek jest prawie jak sutek że mała nie ma problemu z jedzeniem z cyca bo różnie jemy.

lilly to już po wszystkim super :)

Fifka oj tam oj tam ale ile rozrywki miałysmy hihih

kwiatuszku piękne te twoje psiaki

pytanie z typu durnych kefir to ja popijać mogę?

reklama
Do góry