reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lilly a Ciebie to w doopke lekko kopnę żeś nie napisała do mnie ani ksztyny smsa!!!
No ale cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło :-)

Miq powiem Ci tak, mój chłopak jak był cyckowy, to TT o tyle było fajne że tak drastycznie jego sposobu ssania nie zmieniał. I potem jakżeśmy prześli całkowicie na mm to mi nie marudził, że dostał butelkę. Teraz pije z każdego typu TT, Canpol, Avent bez różnicy :-)

miq ja mam z rurkami i jestem zadowolona. Co prawda pokazuje tylko temperaturę ale to jest zbawienne bo jak mąż karmi małą albo daje piciu, bo wie jaka ma być temp bo mój już kilka razy albo za gorącą chciał dać albo zimne mleko ;/ ehzz
editt: Ael pogratuluj Wiktorkowi ząbka. My też mamy taką kreseczkę,
wogule musze się pożalić że mi córka juz trzeci dzień wstała okolo 5 rano!! Godzinkę się pobawi a później dalej śpi do 8. Normalnie jestem jak ząbi..

Ostatnia edycja:
Miq powiem Ci tak, mój chłopak jak był cyckowy, to TT o tyle było fajne że tak drastycznie jego sposobu ssania nie zmieniał. I potem jakżeśmy prześli całkowicie na mm to mi nie marudził, że dostał butelkę. Teraz pije z każdego typu TT, Canpol, Avent bez różnicy :-)
na tym mi zależy, to, że TT to pewne i chyba jednak bez rurki
nieciuszka zestaw też się opłaca
ewika z temp pewnie to ja będę miała problem, mąż zajmował się swoim młodszym bratem i kuzynkiem to da sobie radę:)

wzięłam zestaw bo się opłaca w tej chwili używamy jednej małej i jednej dużej

oglądam sobie powtórkę wczorajszego przepisu na życie haha żabcie i te sprawy :-D

oj, ale naprodukowałyscie :-) tak Was nadrabiałam,ze już w koncu nie wiem co miałam napisac:-p
My bylismy z mezem kupic wozek, ale niestety nie mieli naszego koloru, wiec poki co zamowilismy :-) ale jest to juz duzy krok :)
co do mat edukacyjnych ja mam taka MUZYCZNA INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA TINY LOVE (2350411931) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wyboru nie miałam, bo ją dostałam, ale bardzo mi sie podoba, szczegolnie ta grająca małpka
Wiecie, ja juz sie nie moge doczekac tego mojego szkraba... mam takie poczucie stracinego czasu przez to lezenie, ze najchetniej juz bym urodzila, dla mnie takie siedzenie w domu to jest najwieksza męka... szczerze wolałabym chodzic do pracy
neciuszka ja uwielbiam zabcie :tak:

też oglądałam, a dzisiaj mnie pokusiło i z neta oglądnęłam następny-ostatni odcinek, brzydko się skończył:(

Ja używam butelek Aventu i też nie narzekam :tak: Chociaż Konrad jest niebutelkowy to herbatkę lubi sobie popić :-) Mleka stanowczo odmawia...

Kwiatuszku
ja kiedyś jeździłam do Poronina. Piękne widoki, blisko zakopane, cisza i spokój! Ale nie powiem jaki to nocleg bo jeździłam tam za czasów liceum... Ja czekam na kasę to zamówię sobie termometr owulacyjny... bo ten co mam to ma za małą skale na takie zabawy...

Lily matko jedyna... a ja nawet nic nie wiedziałam :-( oj współczuję... moja mama miała taki zabieg jak jak ja chodziłam w ciąży... urosło jej to wielkości śliwki... biedna leżała prawie tydzień bo nie mogła usiąść i smiała się ze czuje się jak po porodzie, tylko dziecka nie ma :-) Dobrze ze już w domku jesteś! Matko ja na tą chwilę chyba bym uschła z tęsknoty za Konradem...

Neciuszka Kefir to nabiał... ja sama nie wiem... Konrad niby nie ma skazy białkowej a jak ostawiłam teraz nabiał to czuję się o niebo lepiej!

Nala fajna ta mata :-) Te maty Tiny Love są fajne bo mają zdejmowane zabawki :tak: przydaję się to jak dzieciaki się znudzą!

Idę wstawić Indyka na Grillu :tak:

reklama
Lilly nic nie pisałaś nawet wcześniej? dobrze, że już w domku jesteś
Fifka mój chrześniak od początku na MM nawet nie spróbował matczynego mleka, karmiony właśnie butelkami z Aventu i chyba nigdy nie miał kolki:tak:

Do góry