reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka buuu się tak nie bawię!!

Miq z tej strony mam smoczki, chyba jedyna strona która te smoczki w PL ma FISHER PRICE smoczek + łańcuszek + pojemnik cena 15.00 PLN

A co do karmienia, ja miałam kupiony zestaw startowy z aventa, trochę na wyrost, były tak 3 duże butelki i 3 małe. Dostałam 2 duże z canpola i jedną małą i jeszcze jedną dużą i jedną małą z aventa.
Sprzedałam zestaw, 2 butelki rozdałam, kupiłam 150 ml i 340 ml z Tommee Tippee, później jeszcze jedną 340 i jestem zadowolona.
Nie trzeba jakoś mieć osobnej butelki do herbat, bo przecież po użyciu się umyje.
A koszul jeśli nie będziesz miała strasznego nawału pokarmu wystarczą dwie. Przy nawału to bym jednak dokupiła jedną więcej.

Fifka widzisz jak mały się rozwija, nie potrzebnie się martwisz
Ael 340 to te największe z TT nie, a miałaś zwykłe butelki czy te z rurką?czasami mam takie obrzmiałe cyce, ze już czuje się jak mleczna krowa:zawstydzona/y:
dziewczyny pisałam wam, że w nocy zrobiła mi się jakaś gula w gardle/przełyku, oczywiście zapytałam wujka google i jestem w szoku, to może być na tle nerwowym i takie tam różne (gorsze) miała któraś z Was coś takiego?

oj Fifcia czyli mam jeszcze kilka cykli do kwietnia zeby miec termin :)

diabły wczoraj po spacerze ciepło a jeszcze im było malo
Zdjęcie0499.jpg

Ostatnia edycja:
Miq tak 340 ml to największe i szczerze wolę te zwykłe, bo te z czujnikiem są droższe a takie same jak zwykłe które w smoczku mają wentylek antykolkowy.

Fifka no łeeee!

MAsz ślepoto zdjęcie i oznaczenie!

zbjpg_rwxqqha.jpg

BOOOOOOOSZ PTAK MI PRAWIE DO DOMU WLECIAŁ PRZEZ DRZWI BALKONOWE!!!!!

Oj kwiatuszku czyli musiałabyś zaciążyć jakoś w lipcu :tak: czyli za dwa cykle :-D życzę i żebyś teraz zaszła to będziesz miała dzieciątko z lutego ale pewnie i lipcem nie pogardzisz :-)
Ale ten biały jest śliczny!!!!! Drugi też ale ten biały jest taki rzadko spotykany!

Miq no mam taka gule jak sie czymś denerwuje... na przykład jak ide do szefowej a nie zrobiłam czegoś co miałam... :-p

Ael no coś tam chyba jest :rofl2: ale już nie maltretuj dzieciaka wkładając mu ręce do buzi :-p No widzę tą kreseczkę :-D

dzięki ael dobrze wiedzieć, bo chciałam inwestować w te z rurka, a jak to działa tak samo to może nie ma sensu przepłacać
kwiatuszku ten biały to jest ten młody? czy to para?

reklama
Fifcia pewnie ulga co? :-D:-D a matę jaką macie? Ja zastanawiam nad FP KOLOROWA MATA EDUKACYJNA DLA NIEMOWLAKA CHRZCINY (2356159521) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo taką KOLOROWA MATA EDUKACYJNA FISHER PRICE CHRZCINY (2356159519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale to dopiero po porodzie.

Ael ja tego ząbka nie widzę :zawstydzona/y:

Sleepy co tam? jak tam? ja się domagam zdjęć Fifka!

Miq dziewczyny Ci opisały :-) ja mam 2 koszulę do karmienia, jedną na ramiączkach do porodu i piżamę do szpitala (ostatnio jak byłam to wygodniejsza była piżama na usg czy ktg) a butelki to mam zestaw Avent (2 duże i 2 małe)

Mój mężuś wróci z pracy i jedziemy zamawiać wózio i fotelik :-):-) ale się cieszę! I jedziemy do ikei na obiad niah

Do góry