reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamia moja spała dziś pierwszy raz, tak to też na brzuchu moim lub męża :-) ja jadam ogórki, konserowe jadłam nic jej nie jest, a pomidora przetestuję jeszcze. kotletów jeszcze się nie podjęłam a na jutro będą pulpeciki albo kotlety rybne :-)

reklama
Bo jest duży! On jest ogólnie duży! Nic nie poradzę na to, ze tyle je więc nawet jeśli byłby za gruby to co ja miałabym zrobić? odchudzać go?

A właściwie jadł bo teraz przez cały dzień jest praktycznie na butli i wcina co 3-godziny 150ml!

atan pytanie do ciebie kobietko jak wygląda w poznaniu sprawa z akademikami itp dla studentów?

a jest jakaś babeczka z sosnowca z nami??

Nie unoszę się... ;-) jedne dzieci są chude, drugie grube a jeszcze inne w sam raz! Mój mąż zawsze jako dziecko był taki ubity więc myślę, że Bartek idzie w jego ślady!

atan pytanie do ciebie kobietko jak wygląda w poznaniu sprawa z akademikami itp dla studentów?

a jest jakaś babeczka z sosnowca z nami??[/QUOTE]
Jest jest :-)

Babeczki ja się chyba,żegnam z Wami na dwa dni :-) jutro jadę do miasta Lamii :p do Zamościa :-) nie wiem czy bede miała czas i sily wejsc :p

Neciuszka od urodzenia :-)

Magda no trochę się najeżdze w tym miesiącu na szczęście jeszcze tylko Piotrków Trybunalski z takich dalszych ;-)

reklama
madzia to teraz zadam ci głupie pytanie więc się nie rechotać proszę: czy tam u ciebie jest tak niebezpiecznie w sosnowcu jak panuje przekonanie? bo moja matula dostaje głupawki na myśl że mój brat tam studiować może, a drugie normalniejsze skoro wydział uniwerku śląskiego jest to i akademiki są? a orientujesz się w cenach wynajmu mieszkań? w kielcach to już byłaś w tym roku nie wybierasz się jeszcze? :-p

Do góry