ja sie mogę pochwalić że mała przybrała w 2 tygodnie 0.5 kg i wazy 4180 :-), lekarka mówiła ze jak bedzie miesięcznie 1kg przybierać to super, pępuszek nadal do leczenia mamy innym przemywać płynem a jak to nie pomoże to będzie antybiotyk, pleśniawki zeszły ale trzeba nadal smarować żeby nie było nawrotu, a na buzi to trądzik i nic z tym mamy nie robić ,samo przejdzie
miq: no nie wie mjak sie w ciązy maluje paznokcie u nóg, bo ja jakoś nie malowąłam ,ale za to mąz mi w ostatnium miesiącu ciazy obcinał bo ja już nie dawałam rady :-)także moze niech ci twój chłop jakieś wzorki zrobi ;-)
natkusia: cieszę sie ze u ciebie dobrze, dbaj o siebie, odpoczywaj i donosisz do terminu, a waga sie nie przejmuj skoro jest wszystko oki to waga o niczym nie świadczy
fifka: do twarzy Konradkowi z jedzonkiem, wygląda uroczo
Ael: widocznie twoj mały przystojniak ma dobrą przemianę materii skoro tyle je a tak sgrabnie wygląda :-), moja robi kupke raz dziennie ale za to wielkąąąąąąąą,gratuluje pierszych ząbków
Iwasek: NO jaki Igorek dojrzały i przysojny, panieniki sie na nim pewnie na ulicy oglądają
neciuszka: twoja na brzuszku spi ? a moja ani razu na brzuchu nie spała, no chyba ze na moim lub męża ale tak sama to nigdy, słodziutak z niej kruszynka ,
Ja jem pomidory, ogórki ,sałatę, naet dzisiaj zjadłam schabowego w panierce i raz korniszonego ogórka, i małej nic wiec póbuję dalej coś nowego jeść,
sun,kwiatuszek: nie ma bata żebyście nie były w ciązy, kibicuję wam i życze zeby to sie w koncu stało trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&& oraz
nowej starsczce żeycze równiez fasolki
magdalena: gratulacje pierwszysch łyżeczek jedzonka , buzki dla szkraba małego
fasolka: widziałm album z fotkami, i super Łucja sie rozwija, piękna kobieta rośnie
fifka: ja czytałam zeby na te skoki rozwojowe tak sztywno nie patrzeć bo dzieci w różnym tempie sie rozwijaja to raz, a dwa to że moze byc ze przy następnym skoku on zrobi to co nie robił ostatnio i jeszcze dodatkowo coś co cie zaskoczy
mam juz chustę i pożyczyłam lalkę żeby na niej testować wiązania, macie dobrego linka do techniki wiązania kołyski ,bo to mnie najbardziej interesuje, a czy w pozycji kieszonki moge moją już nosić ???
a zapomniałam napisać że dzisiaj siedziałm z małą i ona ponad 3 godziny na cycku siedziała, ona zasypia jak ją przystawiam i bardzo mało śsie mimo ze ja pobudzam, rozbudzam a jak ją oderwę to głodna