reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Eve ale nadal korzystasz z depilacji u kosmetyczki??? Czy już sama w domu to robisz....???
Zawsze robiłam to sama, bo w końcu po co tyle przepłacać, ale wtedy już nie wytrzymałam. Kleiłam się, i kleiłam, i kleiłam... a jak chciałam wodą gorącą zmyć to było jeszcze gorzej. Więc do kosmetyczki poszłam raczej na "przeszpiegi" :-D i teraz już sama prężnie w domu działam :)

Eve jak robisz suwaczek, zawsze wybieraj pierwszy kod na fora internetowe.
Na górze strony forum, masz zieloną zakładkę a w niej ustawienia. W ustawieniach, zjeżdżasz w dół, po lewej stronie aż znajdziesz opcje "Edytuj sygnaturę". Tak w polu edycji wklejasz kod, zapisujesz i gotowe. Suwaczek powinien się pojawić w ciągu kilku minut.

Aaa i edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim bo modzi tego nie lubią :]

Ael chciałam edytować, ale mi takie cosik wyskoczyło :-) udaję się w ustawienia i zaraz zobaczę co z tego będzie :) dzięki bardzo!

reklama
ja znów się na chwilę przyplątałam do was

jesteśmy wykąpane nakarmione Ptyś mój śpi :-) mam chwilę żeby sobie paznokcie spiłować i odpocząć bo mnie łupie w kręgosłupie

sun dzięki trzeba będzie zakupić sobie wosk i się zdepilować porządnie bo po goleniu zaraz odrasta :no:

Do góry