reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pok hahaha ale ciążowego nie mam w domu a do apteki mam daleko :-) Jutro termin @ :tak:

Magdalena nawet jakbym chciała to nie mam :-p

Ja mam w pdf.! Nawet wysyłałam tu dziewczynom na maila! :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witam polowy nie pamietam...
napewno brzuszki sliczne ;-)
dzieciaczki fifka fasolka neciuszka mineralna slodziaste
fifka super ze tak mu marcheweczka smakuje

a moja dzis 2 razy sie z krzykiem obudzila sny ma jakies zle...;-(

ael no wiktor to zdolniacha ;-)

no i zapomnialam co jeszcze ..

a necia ja pampersy zmienialam zawsze jak mi siusiu bokiem ucieklo i widzialam jak pampers sie przy krotki ze pempka nie zakrywal to byl zamaly;-)

witam nowa mamuske no czy ja dobrze widze 3 dzieciackow masz wow

Witam z rana,ja znowu wcześnie bo mąż w delegacje pojechał,mam nadzieję,że tym razem bez mandatu wróci...
dzziewczyny jak sobie radzicie z bólem pleców,tak w dolnej części? kurcze nie mogę się ułożyć w nocy:-(

witam się i ja :)

moje dziewczę nie śpi od 5 najpierw brzuszek potem papu a teraz myśli czy spać i jak tu bączka puścić ;-)

miq mnie pomagało leżenie na boku i małż mi masował co wieczór

Dzień dobry! :-D

Miq mi maż wieczorami tak jak Neci masował plecy ale po za tym to też sie strasznie męczyłam... :no: i czasem w nocy robiłam sobie spacery bo nie dałam rady wyleżeć. Ale plecy to jeszcze nic... w ciąży miałam "syndrom kręcących nóg" przez to ze mały mi żyły uciskał... koszmarna sprawa... leżysz i czujesz ze nogi ci drętwieją i bolą tak ze nie idzie wyleżeć... Ulgę odczuwałaś tylko stojąc...

Necia mojego też brzuszek męczył troszkę rano... ale teraz już śpi :-) Kochana na ci dzisiaj paczuszkę wyślę! Męża po pracy wyciągane na poczte bo sama nie zaniose tego bo to jest ciężkie jak nie wiem... !

Atan mój też ostatnio budzi się z Krzykiem.... i nie wiem o co chodzi...

Ostatnia edycja:
Cześć kochane :-)

Dzisiaj mam troszkę lepszy dzień... ale nadal się martwię tym... Czasami dochodzę do wniosku, że lepiej byłoby zaprzestać starania.... :-(

Może to dziwnie zabrzmi, ale czasami zastanawiam się nad adopcją... bo skoro Bóg nie chcę abym zaszła w ciąże to to jest jedyne dla nas wyjście... Myślę, że jeśli do końca tego roku nie zajdę to poważnie zacznę się nad tym zastanawiać....

reklama
Do góry