miqusiu kochana :* niestety ludzie się nie zmienią szczególnie w tym wieku, dlatego strasznie mi przykro :*
natka oj tak teściowe temat rzeka ;-) nie powiem jak chciałam jechać z małżem na zakupy czy do lekarza ona została z małą bez problemu nawet z radością, i choć rzeczy nie są ważne to jednak przykro się robi jak widzi się że moja mama kupi to tamto sama z siebie a tutaj nic a nic.
moja mama choć mnie wkurza czasem (od jakiegoś czasu nawet wogóle chyba jej menopauza weszła w inne stadium
) to jest kochana rozmawiam z nią teraz i oprócz tego że przyjadą na weekend choć kasy nie mają za bardzo to mówi że kupiła małej paczkę pampersów tych co używamy, przywiezie jakieś zakupy typu mięsko wędlinka itp, w tym tygodniu przysłała nam 3 kaftaniki dla małej, w ub półśpiochy wprawdzie za duże ale jednak i jeszcze się pyta mnie czego mi potrzeba to ona kupi w sobotę.
natka oj tak teściowe temat rzeka ;-) nie powiem jak chciałam jechać z małżem na zakupy czy do lekarza ona została z małą bez problemu nawet z radością, i choć rzeczy nie są ważne to jednak przykro się robi jak widzi się że moja mama kupi to tamto sama z siebie a tutaj nic a nic.
moja mama choć mnie wkurza czasem (od jakiegoś czasu nawet wogóle chyba jej menopauza weszła w inne stadium