reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja jeśli już odciskały i było widać pępek to zmieniałam na większe! Zawsze możesz kupić ze 4 sztuki w aptece i sprawdzić jak leżą i czy nie wyleci co nieco na zewnątrz... ;-)

reklama
Hej!

Nie zagladalam ostatnio, bo zalatana jestem i nie daje rady 3 watkow kontrolowac, tym bardziej, ze produkujecie jak wielkie wydawnictwo :)
Jakies nowe fasolki? Inne niusy?

Sciskam was bardzo mocni!

Ja się nei staram poraz pierwszy ale ze względu an mój młody wiek (22lata) stwierdziłamże moge chyab z wami popisać. Moge??

Ja zmieniałam pampersy an większe jak były odciski an nóżkach i robiły sie za małe. No dzisiaj siedze tylko w jednym rozmiarze pieluch ale ejszce nei dwano były dwa :)

Jakoś mam wrażenie, że brak zaciążenia leży po stronie męża... bo skoro przez dwa cykle miałam monitoring, potwierdzający rośnięcie i pęknięcie pęcherzyków... to dowód na to, że raczej od mojej strony jest ok... Już sama nie wiem... chyba sama wmawiam sobie coś czego może nie być...

Trzymam kciuki za badania m!
kochana cokolwiek by nie bylo, nie ma takich rzeczy, na ktore by sie rozwiazanie nie znalazlo. Monitoring o niczym nie swiadczy. Ja prawie 3 lata mialam owu, swietne wyniki, drozne jajowody, m super armie i nie wychodzilo nie wiadomo dlaczego. Moim zdaniem za bardzo tym zyjesz, za duzo sie martwisz i za bardzo przezywasz ale wiem tez jak to jest, i ze sie inaczej nie da. Mam andzieje, ze sama za jakis czas dojrzejesz do tego, zeby to wszystko troche poolewac (leczac i starajac sie dalej) ale juz bez takiego emocjonalnego ciezaru.
Sciskam cie mocno!

FIFKA to ty jeszcze tej malpy nie dostalas? Nie wiem jak dziewczyny ale ja sie zaczynam emocjonowac i paznokcie obgryzac! ;-)

eh... weźcie bo zaczynam sobie ciąże wkręcać... Zrobiłam sobie teraz test owulacyjny i wyszedł "prawie" pozytywny... ciekawe...

Necia myślęze z tą dietą to musisz liczyc wiek skorygowany... zresztą pediatra sama ci powie kiedy podawać :tak:

Sysia witaj!! Czy ja dobrze widzę? Masz bliźniaki, córeczkę i jesteś teraz w ciąży? i masz 22 lata? :szok:

Dobra dziewczyny ja lecę do łóżka bo zaraz puszcze pawia... czuję się okropnie....

reklama
Fifka jest w ciąży! :-D Ty nie rób testów owulacyjnych tylko ciązowy jutro z rana :-D

edit: POK myślimy o tym samym~! :-)

A ja czytam książkę "język niemowląt" tracy hogg ! Polecam ;-)

Do góry