wróciłam do domu, ale tam mają sajgon w pracy...
przy okazji zajrzałam do hurtowni i muszę Wam powiedzieć, że tam jest wszystko i rozsądnych cenach, a teraz nawet jest promocja na wózki za 1200 zł można kupić ładny wózeczek 2w1
hmmm ja się tu rozmarzyłam o zakupach a mąż właśnie dzwoni, że zaholowali mu samochód służbowy i musi zapłacić 500 zł-skąd on to weźmie, ryczeć mi się chce
ale Konradek ma śliczne oczka
dziewczyna ma może któraś z Was wózek GTX Espiro albo słyszała coś o nim?
A skoro to firmowy samochód to dlaczego on ma płacić za lawetę??
ja mam wózek z tą gąbką (tako jumper x) i mimo że jeździ nim już 2 dziecko to jest jak nowiutka. Wcale nie pęka ani nic
Ja również mam piankową rączkę! Fakt, że kupiliśmy nowy wózeczek i sama użytkuję go dopiero od 4 miesięcy ale wydaję mi się, że nie będzie się nic z nią działo! Poza tym w większości wózkach jest takie rozwiązanie i nigdy szczerze mówiąc nie widziałam, żeby się kruszyła... ;-)
Belcia też mi się podoba ale nas nie stać,podobaja mi się też wózki maxi crosi ale też cena zabżjcza:-(
ewika dobrze wiedzieć,że nie zawsze jest tragicznie z tymi rączkami,jednak dobrze jest pooglądać wózki na żywo zawsze może wpaść coś w oko
A co myślicie o wózku niebiesko-turkusowym dla.dziewczynki? Fioletowy jest ładny ale nie było w hurtowni
Kochana ja też chorowałam na MAXI COSI a cena 3000 zł wcale mnie nie cieszyła! ale szybko się wyleczyłam jak poszłam go obejrzeć na żywo i pomacać!! Gondola dziwna... spacerówka z każdej strony poodsłaniana! zero ochrony przed wiatrem a stelaż jakiś taki rozklekotany!!! :/ poza tym nawet pani w sklepie powiedziała, że
jeśli chodzi o foteliki sam tej firmy to I klasa ale z wózkami się nie popisali...
Też ciekawy
w tym espiro na pierwszy rzut oka nie spodobała mi się tylko rączka bo była z gąbki a tak fajniutki i zgrabniutki
Co do espiro GTX to się nie spotkałam ale Espiro Vector kompletnie nie polecam! Miała żona kuzyna, którzy mieszkają piętro niżej!! Koła pompowane tylko te dwa duże|! Z przodu piankowe - to by było jeszcze OK bo w moim wózku również tak jest ale amortyzacja wózka równa zeru! Strasznie sztywny i na najmniejszej dziurze dziecko całe podskakiwało! Poza tym spacerówka = siedzisko kubełkowe = mało miejsca!!! ich córeczka ma zaledwie 1,5 i jest naprawdę drobną dziewczynką (wystarczy porównać, że nosi rozmiar pampersow 4 tak jak Bartuś a ubrania ma na 74-80 gdzie ja Bartkowi kupuje już 74) a już 3 miesiące temu sprzedali ten wózek i kupili spacerówkę bo się nie mieściła!
mi się turkusowy bardzo podoba znajomi mają. Wygląda prześlicznie. Ale my jako że odkupowaliśmy mamy taki:
Zobacz załącznik 466198Zobacz załącznik 466199
Sliczna jest!!! :*:*:*:* a jaka duża!!
Fifka No po minie Konradka można powiedzieć, że marchewka nie będzie jego ulubionym daniem w przyszłości
ale i tak był czyściutki jak na pierwszy obiadek :-)
Kuuurcze w końcu napisałam tego posta!! |Piszę go od 2 godzin bo tak mi się zawiesza komputer
chyba pójdzie znów na reklamację!!
A ja dziś spędziłam aktywnie dzień z Tośkiem! O 13 przyjechała do mnie koleżanka w ciąży i troszkę pospacerowałyśmy, potem posiedziałyśmy u mnie no i się nagadałyśmy!! Poobgadywałyśmy teściowe i jest nam lżej na sercu\! Poza tym zapytała mnie już czy zostanę matką chrzestną dla ich dziecka
kompletnie mnie zaskoczyła!! Jestem bardzo zaszczycona :-)
A co do teściowej to dzisiaj przeszła samą siebie jak dla mnie...