reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mig oj maxi cosi też ładny, ale M się uparł na łamaną rączkę. A turkus jak najbardziej dla dziewczynki może być. Ja w ogóle nie uważam że niebieski to tylko dla chłopca. No ale już chłopca bym np w róż nie ubrała :tak:
No a ten espiro rzeczywiście bardzo ładnie na żywo wygląda
Ewika ale śliczna niunia :-)
A my kupiliśmy dziś w końcu farbę żeby sypialnie odświeżyć, więc M jutro będzie malował. Więc jutro zrobimy już miejsce na komodę na Maleństwa, żebym mogła tam rzeczy już pakować, bo nie mam gdzie tych ubranek trzymać. No i będziemy mogli kupować łózeczko niedługo bo będzie gdzie je postawić :-) Ach... nie mogę się doczekać tych wszystkich zakupów!

reklama
dokladnie mi tez dla dziewczynki podobaja sie rozne kolory ale osobiscie podobaja mi sie wozki czerwone fioletowe i czarne

ogladalam filmiki o chustach i jestem zachwycona normalnie tym czyms :)

Ostatnia edycja:
kwiatuszek ja wprawdzie krwiaka nie miałam, ale miałam na początku odklejającą się kosmówkę i plamienie to musiałam leżeć przez 2 tygodnie, ale to miało być leżenie non stop. Wstawanie tylko do toalety. Ja wtedy nie robiłam kompletnie nic. A kuzynce powiedz, że jak brudne gary trochę poleżą to nic się nie stanie. Maleństwo najważniejsze!

Kwiatuszku ja krwawiłam po stosunku i jak o 23 zaczęła tak przed 2 w nocy już w szpitalu przestało.
Miałam krwiaka 2 cm. Nie odklejała mi się kosmówka. Może kuzynce się też odkleja kosmówka stąd to krwawienie. Ale brązowa krew to jeszcze w tym przypadku dobrze, resztki może wychodzą po prostu. Czerwona żywa krew byłaby determinantem do pojechania na IP.

Witam się kochane popołudniowo :-)

Laura &&&&&&&&&&&&&&&&&&& dziewczynki czy są od niej jakieś wieści????

reklama
Do góry