reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

nalaa koleżanka ma jedo fyn i bardzo sobie chwaliła. Sama na początku o nim myślałam, ale nie bardzo podoba mi się spacerówka. zresztą ja zakochana w Mutsy Transporterze i nie dam się M do innego przekonać :-D

reklama
ja mam wózek z tą gąbką (tako jumper x) i mimo że jeździ nim już 2 dziecko to jest jak nowiutka. Wcale nie pęka ani nic

Belcia też mi się podoba ale nas nie stać,podobaja mi się też wózki maxi crosi ale też cena zabżjcza:-(
ewika dobrze wiedzieć,że nie zawsze jest tragicznie z tymi rączkami,jednak dobrze jest pooglądać wózki na żywo zawsze może wpaść coś w oko
A co myślicie o wózku niebiesko-turkusowym dla.dziewczynki? Fioletowy jest ładny ale nie było w hurtowni

miq sliczny kolor taki chcialam kupic ale dostalam wozek..
laura&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ael no slicznie spal;-)milego kupowania poduszek bedzie bitwa na poduszki?
magdalenko wspolczuje...
fifka sliczny konradekkkkkkk ;-)

bylam w pracy z szefem nie gadalam bo go nie bylo,.. dostalismy koszulke i spodenki 2 sztuki.
i bylismy u dermatologa ;-) pudroderm mi zapisala i powiedziala ze na szyjce sa potowki i tradzik niemowlecy...

atanku pudoderm fujjj strzasznie źle wspominam. Kruszy się, jest wszędzie i w dodatku jeszcze skura pod nim nie oddycha..

Tam był właśnie taki zielony jak Twój Ewika i taki turkusowy,hmm ale teraz i tak nie ma na to kasy,zwłaszcza po tej dzisiejszej akcji:-( ale nawet chyba byłabym zdolna pożyczyć bo warto

najlepiej dziala maczka kartoflana wedle mnie jeszcze tego nie kupilam bo dzis bylismy

reklama
a moze warto kupic jakis uzywany ale lepszy nieraz niektorzy maja prawie nowki jak np malo uzywaja
moja sis odkupila uzywke normalnie nowka a spacerowke miala w foli jeszcze cala bo nie uzywali

Ael i ktos kto moze pomoc
chodzi o krwiaka w ciazy jak długo plamiłas jak go mialas? moja kuzynka ma 14mm ale juz sie wchlania i caly czas plami kaza jej lezec dzis tylko wstala zmyc naczynia i juz jej brazowy sluz lecial i sie martwi bo nie chce co chwila do szpitala latac bo jak ma lezec bez potrzeby to w domu moze

Do góry