reklama
miq
Fanka BB :)
Belcia też mi się podoba ale nas nie stać,podobaja mi się też wózki maxi crosi ale też cena zabżjcza:-(
ewika dobrze wiedzieć,że nie zawsze jest tragicznie z tymi rączkami,jednak dobrze jest pooglądać wózki na żywo zawsze może wpaść coś w oko
A co myślicie o wózku niebiesko-turkusowym dla.dziewczynki? Fioletowy jest ładny ale nie było w hurtowni
ewika dobrze wiedzieć,że nie zawsze jest tragicznie z tymi rączkami,jednak dobrze jest pooglądać wózki na żywo zawsze może wpaść coś w oko
A co myślicie o wózku niebiesko-turkusowym dla.dziewczynki? Fioletowy jest ładny ale nie było w hurtowni
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
miq sliczny kolor taki chcialam kupic ale dostalam wozek..
laura&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ael no slicznie spal;-)milego kupowania poduszek bedzie bitwa na poduszki?
magdalenko wspolczuje...
fifka sliczny konradekkkkkkk ;-)
bylam w pracy z szefem nie gadalam bo go nie bylo,.. dostalismy koszulke i spodenki 2 sztuki.
i bylismy u dermatologa ;-) pudroderm mi zapisala i powiedziala ze na szyjce sa potowki i tradzik niemowlecy...
laura&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ael no slicznie spal;-)milego kupowania poduszek bedzie bitwa na poduszki?
magdalenko wspolczuje...
fifka sliczny konradekkkkkkk ;-)
bylam w pracy z szefem nie gadalam bo go nie bylo,.. dostalismy koszulke i spodenki 2 sztuki.
i bylismy u dermatologa ;-) pudroderm mi zapisala i powiedziala ze na szyjce sa potowki i tradzik niemowlecy...
mi się turkusowy bardzo podoba znajomi mają. Wygląda prześlicznie. Ale my jako że odkupowaliśmy mamy taki:
Zobacz załącznik 466198Zobacz załącznik 466199
Zobacz załącznik 466198Zobacz załącznik 466199
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
a moze warto kupic jakis uzywany ale lepszy nieraz niektorzy maja prawie nowki jak np malo uzywaja
moja sis odkupila uzywke normalnie nowka a spacerowke miala w foli jeszcze cala bo nie uzywali
Ael i ktos kto moze pomoc
chodzi o krwiaka w ciazy jak długo plamiłas jak go mialas? moja kuzynka ma 14mm ale juz sie wchlania i caly czas plami kaza jej lezec dzis tylko wstala zmyc naczynia i juz jej brazowy sluz lecial i sie martwi bo nie chce co chwila do szpitala latac bo jak ma lezec bez potrzeby to w domu moze
moja sis odkupila uzywke normalnie nowka a spacerowke miala w foli jeszcze cala bo nie uzywali
Ael i ktos kto moze pomoc
chodzi o krwiaka w ciazy jak długo plamiłas jak go mialas? moja kuzynka ma 14mm ale juz sie wchlania i caly czas plami kaza jej lezec dzis tylko wstala zmyc naczynia i juz jej brazowy sluz lecial i sie martwi bo nie chce co chwila do szpitala latac bo jak ma lezec bez potrzeby to w domu moze
Podziel się: