reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Czesc dziewczyny, mam nadzieję, ze jeszcze mnie pamiętacie:-) juz raz próbowałam się przebic przez gąszcz postów, ale nikt mnie nie zauwazył:-(takze dopominam sie o uwagę;-). Dawno mnie nie było bardzo ale Was podczytywałam caly czas, także jestem w miare na bierząco. Gratuluje wszystkich przepięknych maluszków nowonarodzonych:-) ja też juz raczej niedlugo bede miec swojego, gdyż jestem zagrożona przedwczesnym porodem i lekarze wróżą mi szybkie rozwiązanie, no ale zobaczymy, licze ze dzidzius jeszcze choc z 2 tygodnie wytrzyma:-)
witam kochana dawno cie nie bylo lez i odpoczywaj
Nala no... i to chyba najdłużej z was wszystkich bo od 29 tygodnia łykałam prawie do końca... :no: TRAGICZNY LEK!!! I ja miałam bez niczego innego... mój puls dochodził do 150... a ciśnienie 70 na 45... myślałam ze umrę...

Magdalena to ja już nie wiem... Ja zawsze podczas karmienia piłuje żeby mały wypijał prawie wszytko i nawet jak już się bawi daje drugiego cyca (bo po jednym jest już najedzony) Kurcze nie dziwie ci się ze masz dość takiego karmienia :no:

Laura no proszę!! Wiola będzie niedługo na świecie!!! POWODZENIA!! :-D

Belka ja też sobie nie wyobrażam nie mieć wyprawki przed porodem... :no: Chyba by mnie stres zjadł jakbym czekała do rozwiązania z zakupami...

Natkusia ja cały czas obie powtarzam ze ten mały dopiero niedawno się ode mnie dołączył a wcześniej stanowiliśmy jedno ciało... i jak tu się nie przywiązywać i nie kochać co? :-D Postaram się być madrą i nie nadopiekuńczą mamą ale teraz póki on potrzebuję mojej bliskości czerpie z tego pełnymi garściami :tak:

A to mój bąbel przy dzisiejszych ćwiczeniach!
Zobacz załącznik 466090
sliczny Konradek

reklama
wróciłam do domu, ale tam mają sajgon w pracy...
przy okazji zajrzałam do hurtowni i muszę Wam powiedzieć, że tam jest wszystko i rozsądnych cenach, a teraz nawet jest promocja na wózki za 1200 zł można kupić ładny wózeczek 2w1
hmmm ja się tu rozmarzyłam o zakupach a mąż właśnie dzwoni, że zaholowali mu samochód służbowy i musi zapłacić 500 zł-skąd on to weźmie, ryczeć mi się chce:(

ale Konradek ma śliczne oczka

dziewczyna ma może któraś z Was wózek GTX Espiro albo słyszała coś o nim?

Ostatnia edycja:
Konrad jest przesłodki, taki cukiereczek :-)
Miq, przykro mi z powodu samochodu :-(
nie słyszłam opini niestety o tych wozkach wiec nie pomoge, ja sie zdecydowałam na Jedo Fyn, ma bardzo dobre opinie w internecie i moja kolezanka ma taki i jest zadwolona, któras z Was moze ma taki albo cos o nim słyszała, tak jeszcze dla potwierdzenia mojej decyzji :-D

no najgorsze, że teraz musi znaleźć te pieniądze, bo nie mają jak do domu wrócić, a jest kupe km od domu:(

jest przed wypłatą, na koncie ma 200 zł, reszta bandy na konferencji i nie ma jak się z nimi skontaktować ah Boże tyle pieniędzy w plecy, najlepsze to, że on mówi, że znak był przed skrzyżowaniem, a zdaniem Pani strażnik skrzyżowanie tego znaku nie odwołuje:wściekła/y:

o masakra :-(ale nie martw sie dziewczyno, pamietak, ze jak Ty sie denerwujesz to dzidzius tez a to nie wskazane. Na pewno mąż sobie jakos poradzi, musisz myslec pozytywnie

wróciłam do domu, ale tam mają sajgon w pracy...
przy okazji zajrzałam do hurtowni i muszę Wam powiedzieć, że tam jest wszystko i rozsądnych cenach, a teraz nawet jest promocja na wózki za 1200 zł można kupić ładny wózeczek 2w1
hmmm ja się tu rozmarzyłam o zakupach a mąż właśnie dzwoni, że zaholowali mu samochód służbowy i musi zapłacić 500 zł-skąd on to weźmie, ryczeć mi się chce:(

ale Konradek ma śliczne oczka

dziewczyna ma może któraś z Was wózek GTX Espiro albo słyszała coś o nim?
kochana moja kuzynka miala espiro vector 3w1 i byla zadowolona lekki zwrotny kola pompowane kołka skretne mi sie podobal bardzo idzie taniej juz kupic cos takiego teleskopowa kierownica
wózek 3 w 1 ESPIRO VECTOR LITE turkusowy (2343250586) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taki miala na wszystkie 3 czesci osłonki godola az nie taka mala fajny moja sis chciala na poczatku taki a pozniej kupila abc design i dzieki adaptera pasowal fotelik neo tez od tego vectora

ten ładny kolorek
http://allegro.pl/wozek-espiro-vector-lite-3-w-1-gratisy-i2349085666.html
typowy dla chlopca ale sa inne tez

Też ciekawy:tak:
w tym espiro na pierwszy rzut oka nie spodobała mi się tylko rączka bo była z gąbki a tak fajniutki i zgrabniutki

reklama
Do góry