reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Czesc dziewczyny, mam nadzieję, ze jeszcze mnie pamiętacie:-) juz raz próbowałam się przebic przez gąszcz postów, ale nikt mnie nie zauwazył:-(takze dopominam sie o uwagę;-). Dawno mnie nie było bardzo ale Was podczytywałam caly czas, także jestem w miare na bierząco. Gratuluje wszystkich przepięknych maluszków nowonarodzonych:-) ja też juz raczej niedlugo bede miec swojego, gdyż jestem zagrożona przedwczesnym porodem i lekarze wróżą mi szybkie rozwiązanie, no ale zobaczymy, licze ze dzidzius jeszcze choc z 2 tygodnie wytrzyma:-)
witam kochana dawno cie nie bylo lez i odpoczywaj
Nala no... i to chyba najdłużej z was wszystkich bo od 29 tygodnia łykałam prawie do końca... :no: TRAGICZNY LEK!!! I ja miałam bez niczego innego... mój puls dochodził do 150... a ciśnienie 70 na 45... myślałam ze umrę...

Magdalena to ja już nie wiem... Ja zawsze podczas karmienia piłuje żeby mały wypijał prawie wszytko i nawet jak już się bawi daje drugiego cyca (bo po jednym jest już najedzony) Kurcze nie dziwie ci się ze masz dość takiego karmienia :no:

Laura no proszę!! Wiola będzie niedługo na świecie!!! POWODZENIA!! :-D

Belka ja też sobie nie wyobrażam nie mieć wyprawki przed porodem... :no: Chyba by mnie stres zjadł jakbym czekała do rozwiązania z zakupami...

Natkusia ja cały czas obie powtarzam ze ten mały dopiero niedawno się ode mnie dołączył a wcześniej stanowiliśmy jedno ciało... i jak tu się nie przywiązywać i nie kochać co? :-D Postaram się być madrą i nie nadopiekuńczą mamą ale teraz póki on potrzebuję mojej bliskości czerpie z tego pełnymi garściami :tak:

A to mój bąbel przy dzisiejszych ćwiczeniach!
Zobacz załącznik 466090
sliczny Konradek

reklama
wróciłam do domu, ale tam mają sajgon w pracy...
przy okazji zajrzałam do hurtowni i muszę Wam powiedzieć, że tam jest wszystko i rozsądnych cenach, a teraz nawet jest promocja na wózki za 1200 zł można kupić ładny wózeczek 2w1
hmmm ja się tu rozmarzyłam o zakupach a mąż właśnie dzwoni, że zaholowali mu samochód służbowy i musi zapłacić 500 zł-skąd on to weźmie, ryczeć mi się chce:(

ale Konradek ma śliczne oczka

dziewczyna ma może któraś z Was wózek GTX Espiro albo słyszała coś o nim?

Ostatnia edycja:
Konrad jest przesłodki, taki cukiereczek :-)
Miq, przykro mi z powodu samochodu :-(
nie słyszłam opini niestety o tych wozkach wiec nie pomoge, ja sie zdecydowałam na Jedo Fyn, ma bardzo dobre opinie w internecie i moja kolezanka ma taki i jest zadwolona, któras z Was moze ma taki albo cos o nim słyszała, tak jeszcze dla potwierdzenia mojej decyzji :-D

no najgorsze, że teraz musi znaleźć te pieniądze, bo nie mają jak do domu wrócić, a jest kupe km od domu:(

jest przed wypłatą, na koncie ma 200 zł, reszta bandy na konferencji i nie ma jak się z nimi skontaktować ah Boże tyle pieniędzy w plecy, najlepsze to, że on mówi, że znak był przed skrzyżowaniem, a zdaniem Pani strażnik skrzyżowanie tego znaku nie odwołuje:wściekła/y:

o masakra :-(ale nie martw sie dziewczyno, pamietak, ze jak Ty sie denerwujesz to dzidzius tez a to nie wskazane. Na pewno mąż sobie jakos poradzi, musisz myslec pozytywnie

wróciłam do domu, ale tam mają sajgon w pracy...
przy okazji zajrzałam do hurtowni i muszę Wam powiedzieć, że tam jest wszystko i rozsądnych cenach, a teraz nawet jest promocja na wózki za 1200 zł można kupić ładny wózeczek 2w1
hmmm ja się tu rozmarzyłam o zakupach a mąż właśnie dzwoni, że zaholowali mu samochód służbowy i musi zapłacić 500 zł-skąd on to weźmie, ryczeć mi się chce:(

ale Konradek ma śliczne oczka

dziewczyna ma może któraś z Was wózek GTX Espiro albo słyszała coś o nim?
kochana moja kuzynka miala espiro vector 3w1 i byla zadowolona lekki zwrotny kola pompowane kołka skretne mi sie podobal bardzo idzie taniej juz kupic cos takiego teleskopowa kierownica
wózek 3 w 1 ESPIRO VECTOR LITE turkusowy (2343250586) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taki miala na wszystkie 3 czesci osłonki godola az nie taka mala fajny moja sis chciala na poczatku taki a pozniej kupila abc design i dzieki adaptera pasowal fotelik neo tez od tego vectora

ten ładny kolorek
http://allegro.pl/wozek-espiro-vector-lite-3-w-1-gratisy-i2349085666.html
typowy dla chlopca ale sa inne tez

Też ciekawy:tak:
w tym espiro na pierwszy rzut oka nie spodobała mi się tylko rączka bo była z gąbki a tak fajniutki i zgrabniutki

reklama
Do góry