reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

nalaa Aleksander bardzo ładne imię :tak:
My próbowaliśmy coś wybrać, no ale podobają nam się całkiem inne imiona :sorry: Więc postanowiliśmy poczekać do poznania płci, wtedy będzie łatwiej, bo będzie wiadomo czy chłopak czy dziewczynka.
A tak swoją drogą to już się nie mogę doczekać aż poznam płeć. Chciała bym wiedzieć kogo noszę pod serduszkiem, no i zacząć kompletować wyprawkę. Bo jednak będę czuła się pewniej jak wszystko będę miała. Tym bardziej że ja muszę wszystko oglądnąć na żywo:sorry: Więc póki jestem jeszcze w miarę na chodzie to chcę chociaż wszystko powybierać, żeby M mógł w razie czego sam podjechać i kupić.
Co do kołysanek to ja śpiewać nie umiem w ogóle, ale myślę że dla Maleństwa się trochę przemogę :tak:
laura ​&&&&&&&&&&&&

reklama
A w którym tygodniu była Laura??

Fifka tylko, że to już trwa od 2 tygodni... :eek: karmi piję dość często, herbatki piłam na początku po porodzie, tylko nie chodzi o to, ze ja nie mam mleka bo jak karmię małego to słyszę jak dość intensywnie przełyka...

laura &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, najwazniejsze, ze juz w terminie
natkusia och, jej :-( to wspolczuje tych skurczy, mi brzuch twardnieje, ale na ktg skurcze nigdy nie wyszły, aczkolwiek w szpitalu dali mi kilka dawek fenoterolu i szczerze myslałam, ze umieram, serce mi tak waliło, ze myslałam ze wyskoczy
Bellka no to już chyba na dniach poznasz plec :-) wtedy mozesz sie oddac w wir zakupowy :-)tylko uwazaj to wciąga;-)

ma_gdalena... no cos strasznego:/ mi to podali z Isoptinem, wiec powinno byc lepiej dla serca... nie wiem co sie dzieje jak czasem to dają bez leków na serce.

Ja nie dostałam zalecenia brać niczego poza tym... chociaż ISOPTIN'u mam w apteczce chyba z 7 opakowań bo mój mąż przez jakiś czas to brał...

Ja mam utrudnione zadanie bo nie mogę brać fenoterolu ze względu na moją wadę serca :sorry: za to biorę końskie dawki nospy, magnezu i luteiny żeby się ratować.. no ale co zrobić

Mag Laura podobno ma 4 dni do terminu więc dobrze, że jest donoszona.. ale na koniec takie akcje eh

nalaa​ mam nadzieję, że poznam w przyszłym tygodniu, bo w poniedziałek mam wizytę u mojego gina, a w czwartek usg 4d, więc nie mogę się doczekać.
A fenoterol to niestety i ja już znam. Na szczęście biorę małe dawki, ale na początku było ciężko.

Nala skąd ja to znam... :confused2: Fifka też to świństwo brała

Nala no... i to chyba najdłużej z was wszystkich bo od 29 tygodnia łykałam prawie do końca... :no: TRAGICZNY LEK!!! I ja miałam bez niczego innego... mój puls dochodził do 150... a ciśnienie 70 na 45... myślałam ze umrę...

Magdalena to ja już nie wiem... Ja zawsze podczas karmienia piłuje żeby mały wypijał prawie wszytko i nawet jak już się bawi daje drugiego cyca (bo po jednym jest już najedzony) Kurcze nie dziwie ci się ze masz dość takiego karmienia :no:

Laura no proszę!! Wiola będzie niedługo na świecie!!! POWODZENIA!! :-D

Belka ja też sobie nie wyobrażam nie mieć wyprawki przed porodem... :no: Chyba by mnie stres zjadł jakbym czekała do rozwiązania z zakupami...

Natkusia ja cały czas obie powtarzam ze ten mały dopiero niedawno się ode mnie dołączył a wcześniej stanowiliśmy jedno ciało... i jak tu się nie przywiązywać i nie kochać co? :-D Postaram się być madrą i nie nadopiekuńczą mamą ale teraz póki on potrzebuję mojej bliskości czerpie z tego pełnymi garściami :tak:

A to mój bąbel przy dzisiejszych ćwiczeniach!

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka Konrad normalnie jak laleczka wygląda :-) Śliczny!
Ja jestem ciekawa czy do końca będę musiała brać ten fenoterol, bo jak tak to chyba rekord pobiję, bo biorę już od 19 tygodnia :confused2:

Do góry