reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kolysanki mini mini - Usypianki dla Bobaska - BBstyczen2006 - Chomikuj.pl o stad można ściągnąć tylko trzeba się zalogować :tak:

Ja to dla Konrada dużo śpiewam i nie przejmuję się głosem! DLA KONRADA TO JEST NAJPIĘKNIEJSZY GŁOS NA ŚWIECIE! :tak:W takim skupieniu słucha i się uśmiecha... piękne to jest :tak:

Oj Nala... ja miałam tak samo... ale od 29 tygodnia się pchał...

reklama
Fifka i w którym tygodniu, w koncu urodziłas, bo nie pamietam:zawstydzona/y: No mi w szpitalu powiedzieli, ze nawet jakby sie teraz juz urodził, to nie ma tragedii, bo juz wazy ponad 2,5 kg i jest w pełni rozwiniety, no ale wiadomo, chce go jak najdłuzej "powstrzymac" :-)i jak na razie synek jest grzeczny i sie słucha mamy, ze jeszcze nie czas :-)
Cudowne to kołysanki :-) tez sobie zapisze

ewika ja chyba też ze swoim głosem bym się nie odważyła tak na głos, zwłaszcza, że u nas głośniej się "piernie" i teściowie słyszą
nalaa poprosiła bym o foteczki, ale Ty już lepiej leż, dasz radę jeszcze te 2 tyg
u mnie szyjka macicy 43 mm mam nadzieję, że wszystko dobrze do końca będzie
Fifka no ale Ty umiesz śpiewać, to co innego, ale tak sobie myślę, że mała zna mój głos najlepiej, to pewnie już wie, że mamusia nie jest najzdolniejsza:-) ale za to mój mąż ma ładny głos, ładnie mu wychodzą takie stare przeboje np. "Wielka miłość" Seweryna Krajewskiego nawet na weselu miał mi to zaśpiewać ale jakoś się stremował he he, on tylko dla siebie, no i czasami dla mnie śpiewa;-)

Miq i oby jak najdłuzej taka została, bo pozniej to same problemy, ja jestem troche takim pracoholikiem i takie siedzenie w domu mnie dobija. a co do zdjeciA to postaram sie pozniej wrzucic:-)
Ja też bede chciała maluszkowi jak najwięcej spiewac, a co tam :-) musi kochac mamusie nawet jak zafałszuje :-)
Fifka i od razu dostalas Konradka do domu? bo ja się boję, ze moj synek choc troche bedzie musiał byc oddalony ode mnie, bardzo bym tego nie chciała

Miq ja śpiewam "Ah śpij kochanie..." a mój mąż "aaaa kotki dwa" :-D

My znów po ciężkiej nocy! Wykończe się jak Bartek nie zacznie spać normalnie! chyba przejdę się dzisiaj do pediatry, żeby mi go zważyli i ewentualnie niech coś doradzą

Nalaa a jakie imię wybraliście??

Ja polecam kołysanki Grzegorza Turnau i Magdy Umer
biggrin.gif

Kołysanki utulanki

Nalaa, nieładnie się tak długo nie odzywać :p

A mój kochany czort spał dziś dłużej niż zwykle i obudził się dopiero godzinę temu, ale tak słodko spał koło mnie na łóżku :-)
Sobie zje, pobawi się i pakuje go go nosidełka i idziemy kupić poduszki bo koło nas promocja super jest :-)

Ostatnia edycja:
nalaa też mam taką nadzieję, ja od razu poszłam na L4 ale w domu latam jak poparzona, ost. miałam dzień na sprzątanie, wymiotłam kurz z takich miejsc, gdzie 100 lat nie zaglądałam i teraz mi lżej, jeszcze jest parę rzeczy które muszę zrobić np porządek w szufladach w kuchni. Jak zro, biliśmy kuchnię kupiliśmy garnki za 50 zł to jeden z najgorszych zakupów w moim życiu, dziadostwo takie, że hej i mam ochotę nauczyć je latać, otworzyć okno i fruuu ale najpierw muszę zorganizować wolną 100 zł i kupię 3 porządne garnki...
będę czekała na foteczki:tak:
oj magdaleno to Baruś też się namęczy biedaczek
oo Ael też sobie to zapiszę

reklama
ma_gdalena na razie jestesmy przy Aleksandrze i tak już chyba zostanie :) bo już sie przyzwyczaiłam do małego Alusia:-)

Do góry