reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Iwasku jak ślicznie wygląda na tym 3 zdjęciu! Piękny komplet! :-) Śmiesznie się czuję widząc inne dziecko na "moim" leżaczku :-D

Magdalena wiem ze to nie moja wina... ale jednak serce boli jak człowiek wie że płacz małego jest wywołany tym czym ja zjadłam... Na szczęście już jest lepiej (tfu tfu żeby nie zapeszyć) i mam nadzieję ze od jutra ten problem się skończy...

Sun a nie? Dla każdego maluszka mama to ktoś wyjątkowy... obyś ty jak najszybciej mogła sie o tym przekonać!! :*

Ja tak teraz patrze w swoja sygnaturę.... jeju Konradowi tylko kokarde na główce przyczepić i byłaby śliczna laleczka! :-D Jeju ale on ma dziewczęcą buźkę :-p

Ostatnia edycja:
Kochane dziewczyny wrócił mój mężuś więc zmykam.... ;-)
Życzę spokojnej nocki :-)
Standardowo będę jutro :-)
Całuski :-)

Fifciu Konradek jest taki delikatniutki:) Słodko wygląda na tej 2 fotce w suwaczku :)
Obkupiłam ostatnio synka i się zastanawiam czy nei przesadziłam z ilością:-D

Sun miłego wieczorku :*

Haha Twój Iwasku to taki prawdziwy facet! Normalnie model! :tak:Ma taką buźkę dużego chłopczyka!

A co takiego kupiłaś? :-) Ja Konradowi czasem pojedyńczo ubranka kupuje bo tyle ich dostałam że szok... w tej chwili mam chyba z 15 nowych kompletów dresów i chyba z 30 koszulek z długim rękawem - też nowych bo na odwietki dostawaliśmy... wszyscy kupowali ciuszki tak na pół roczku do roczku (a nawet chyba z dwie pary są na dwa latka) Ja ostatnio kupiłam 6 par bodów z krótkim rękawem na lato i kótkie spodenki bo mamy tylko dwie pary :tak:

Pa Sun :*

witam mam tylko jedna reke..i to lewa niunia zasypia ..szyjka wyglada super ;-) leko rozowa zastosowalam sudocrem masc iwaska i alantan i masc iwaska i maka kartoflana i na wieczor znowu bedzie masc iwaska ;-) a szyjka niebo a ziemia ;-)

miq sliczny brzuszek
fifka wspolczuje konradka dobrze ze wiesz co powoduje bol... mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie,,, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
magdalenko sliczny bartus ;-)
lamiav slicznie spi ;-)
iwasku sliczny synus a komplecik kibicuje wow ;-)
no i dupka ze spania 20 minut spala... nie zdazylam jej nawet odlozyc i pierdek ja obudzil... wstawie niedlugo zdjecie jak tuli miska od pyscka i jak gada do misia ;-)filmik

Zobacz załącznik 465551Zobacz załącznik 465552Zobacz załącznik 465553Zobacz załącznik 465554

Ostatnia edycja:
Fifciu i body i kpl na lato i spodnie i rampersy. Duuużo tego ale nie mogłam sie oprzeć:) Koszule dla poważnego faceta:) Co do wyglądu Igorka to dużo osób nam mówi że taki "dorosły" wyraz buziola ma:)

Atanku bardzo się cieszę że się goi bo szkoda maluszka:) Najwazniesze że opanowałaś sytuację:)

Kocham oglądać te nasze maluszki!!!! Słodziutka niunia:) Jak fajnie tuli tego misia:D

Fifciu miałam Ci powiedzieć że synuś Ci normalnie ładnieje o ile to możliwe:-) Taki jest słodziutki że do zjedzenia!

Ostatnia edycja:
IWASKU Igorek kochany! Mój mąż też mnie molestuje ale o body z takim napisem :-D

Fifka no Konradek ma taka delikatną urodę! Ale w przyszłości to będzie silny chłop i nikt go nie pomyli z dziewczynką :p;

Atanku Amelka rośnie jak na drożdzach! no i cudnie "maltretuje" swoje misia :-)

Co do kupowania to ja podobnie jak IWASEK! Nie potrafię się oprzeć jak już wejdę do dziecięcego sklepu! Wczoraj jak pojechałam po chustę to zakupiłam kolejny kocyk taki cieniutki na letnie wieczory :-D
Tosiek też już śpi jak zabity! Mam nadzieję, że w końcu się nade mną zlituje i da mi troszkę pospać bo od tygodnia w sumie przesypiam może 4 godziny :eek: dzisiaj jak się budziłam do karmień w nocy to myślałam, że mi głowa pęknie, o kręgosłupie już nie wspominając!

Ma-g ja mam dwa takie bodziaki jeden z długim i jeden z krótkim rękawem do tego są te pół śpiochy:) Takie to było słodziaśne że będąc na zakupach dla siebie...obkupiłam niunia:-D Moje szczęście się śmieje że ma nadzieję iz nikt mu malego na spacerze nie rozbierze:D

reklama
""Hahaha a dla siebie przynajmniej coś kupiłaś?? :-D
no mi mężuś nie da żyć jak Tosiek nie będzie w barwach naszej drużyny :-D

Do góry