reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pisałam wam dłuugiego posta żeby każdemu coś i mi się przeglądarka zamknęła... Więc teraz sleepy zła i tylko się wita uniżenie...

Sun na pewno będzie szczęśliwy :*

Miq do nas przyszło łóżeczko wczoraj i nie jest złożone tylko przez wizytę kuzynki.. Mój mąż tak się napalił, że dzisiaj będzie składał i wczoraj przez pół wieczora mówił i opowiadał Michałowi jak to będzie łóżeczko składał :-D niestety wszystko tyle kosztuję, że to aż straszne.

Lamiav straszne :-( aż mnie ciary przeszły, oby wszystko się ułożyło i wrócili wszyscy do domu! .. a jak tam Twoja malutka? Widzę, ze już lepiej :-)

Jak któraś jest chętna: SMYK - RABAT -20% CAŁA POLSKA - OSTATNIE SZTUKI!!! (2347119667) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kupon 20% do smyka do końca roku.. Bardzo się opłaca jak ktoś chcę kupić coś większego. My kupujemy wózek + nosidełko ze smyka i oszczędzamy z tym kuponem 500zł (ta opcja przebija nawet najtańsze opcje z allegro)

Mój Michał ma 3-4 razy a nawet więcej czkawkę na dzień, nie przesadza trochę? :sorry2::-D

Sleepy! Cześć Kochana :*

kwiatuszku to przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na nowy cykl
do Lidla z pewnością zaglądnę:tak:
natkusia u Nas będzie podobnie, pewnie bardziej mąż będzie się palił do roboty, ale my mamy jeszcze czas, ale jak będzie chciał skręcać to nie będę mu zabraniała. A czkawka ponoć nie przeszkadza maluszkowi bo ćwiczy płuca sobie
już tradycyjnie bez pytania wklejam brzucholka

Załączniki

• 21 tc.jpg
    21 tc.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 16
kwiatuszku to przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na nowy cykl
do Lidla z pewnością zaglądnę:tak:
natkusia u Nas będzie podobnie, pewnie bardziej mąż będzie się palił do roboty, ale my mamy jeszcze czas, ale jak będzie chciał skręcać to nie będę mu zabraniała. A czkawka ponoć nie przeszkadza maluszkowi bo ćwiczy płuca sobie
już tradycyjnie bez pytania wklejam brzucholka

Dzieki kochana a brzuszek slodziasty juz sie nie moge doczekac kiedy nam sie uda

musze zorganizowac jakis romantyczny wieczor niedługo

laski juz kiedys wklejałam aukcje mojej kolezanki moze komus sie przyda
moze jakies pojedyncze sztuki mysle ze sie dogadac mozna
i mozna sie powolac na mnie
Modny Chłopak zestaw ciuszkow 2-7miesiecy GRATIS (2346487144) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

pok: no takie były te położne, a u mnie jeszcze problem był z sutakmi bo są schowane i nie chciały wyjść, musiałam je strzykawką przez 4 dni wyciągać, bolało mocno ale sarałam sie, i udało sie lewy cyc wyszedł, ale przez to ze one mi kazały tylko jdnego to nie robiłam nic z prawym
JAk bedziesz miała jakies wątpliwości co do swoich piersi to pytaj gina, bo mozna juz sobie z niektórymi rzeczami poradzic bedac w ciazy np. sa takie krążki na schowane brodawki i mozna je zakładać jeszcze przed porodem, jakbym to wiedziała to bym robiła

cala ta historia brzmi koszmarnie! bardzo Ci współczuję.

Ja tu sie czuje jakos bezpiecznie i zaopiekowana, bo w szpitalu po porodzie przychodzi doradca laktacyjny (zawsze jesli pierwszy porod a przy kolejnych na zyczenie lub jesli jest taka potrzeba) i we wszystkim pomagaja, a potem polozna, ktora przychodzi do domu tez pomaga a jesli prblem z karmieniem powazny to znow wola doradce od laktacji. I sa tez takie darmowe poradnie laktacyjne w miescie, wiec w razie czego mam nadzieje, ze uzyskam pomoc.

kwiatuszek:
to powodzenia w tym cylu i zaklinam go żeby był pozytywny i na 2 grube krechy

pok: a no to masz super, szkoda ze u mnie czegoś takiego nie ma

miq:
całusek w pępuszek, żliczny brzusio zgrabniutki , to ty chudzinka ja w połowie ciązy to juz miała z 16 kg do przodu no i teraz po pordzie mi zoastało 14 kg do pozbycia, ale icesze sie ze chociaz mójbrzuch po mału ale sie kurczy, bo po porodzie to byłam przerazona że tyle skórymi wisi

naktusia: a dzieki u nas juz dobrze, bo pogodziłam sie z tym ze nie kramie piersią i teraz jesteśmy obie szczęsliwe, bo sie nie stresujemy przy karmieniu, sci.agam mleko do butli i karmie mm, bo mam tylko mleko w jednej piersi i nie zA duzo. Mała jest super, i nie moge sie nią nacieszyć ,jak mam czas gdy śpi to po godzinie juz latam zaglądam bo chciałbym ją przytulać i cąłowac :-D jestem zaborcza jak cholera :-p

Miq superaśny brzuszek, rośnie z każdym tygodniem i widać różnicę :-)

Co do nosidełka, nie mogę go zastosować po ukończeniu roku, bo jest do 11 kg a mały mi tą wagę zapewne przez ukończeniem roku osiągnie. Potem nie miałoby to sensu z tego powodu, że Wiktor będzie duży.
A nogi wiszą bo przecież lewitować nie będą, wisieć muszą, ściągając zapięcia mogę regulować jak mały będzie ułożony.

Młody odstawił nam taki cyrk wieczorem. Usnął po 22giej już myśleliśmy z Pawłem, że snem nocnym, przenieśliśmy do łóżeczka a ten po północy się obudził...Nic to, przebraliśmy pampersa, dostał mleko, odstawiłam do łóżka, jeszcze się buntował i wstawał do barierki, potem już przysypiał, ale kręcił się niesamowicie, zmieniła co kilkanaście sekund pozycję. W końcu padł.
Ja polazłam do łazienki, Paweł za kilkanaście minut do mnie puka, że ten się obudził i ryczy....
Przyszłam dostał przeciwbólowe i usypialiśmy... Padł dopiero ok 3 w nocy a my 20 minut później...
Już miałam przez to nadzieję, że wstanie po 11 ok 12, a tu doopa, standardowo o 8 już buszmen tryb się włączył....

reklama
Do góry