reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun no i bardzo dobrze ze masz pozytywne nastawienie! :tak: trzymam kciuki zeby znaleźli przyczynę twojego nie zachodzenia w ciąże (o ile do tej pory sama nie zajdziesz) i zeby to była jakaś błahostka którą da się wyeliminować :tak:

Miq no właśnie nie jest lepiej... wieczorem było znowu to samo..
Ci do nakręcania to Atan taką miała i bardzo narzekała... ja wcześniej używałam misia grającego i wkurzal mnie że tak krótko gra... jednak co karyzela na baterie to karuzela... gra 20 min i przez ten czas mały zaśnie spokojnie...

Lece na 10 do lekarza z małym! Zobaczymy...

reklama
Fifka, żeby Wam tam coś mądrego powiedzieli &&&&&&&&&&&&&
wiecie co przez miesiąc przytyłam 3,6 kg:szok: skąd to się wzięło?

Cześć moje kochane :*

Jakoś tak nie mam weny pisać hmmm
sorry2.gif
przepraszam, postaram się poprawić
wink2.gif
a i tak nikt nie zauważył, że Natkusi nie ma.

No u mnie jakoś leci tzn dobrze się czuję, wszystko jest ok
biggrin.gif
skurcze i twardnienie nie przechodzi więc już do nich przyzwyczaiłam.. czekam na wizytę którą mam 22.05 i modle się żeby szyjka trzymała ale też jestem nastawiona pozytywnie i wierzę, że będzie dobrze
yes2.gif

Dzisiaj idę do fryzjera farbowanko sobie zrobić bo w niedzielę idziemy na komunię
biggrin.gif
mam nadzieję, że przez menu na imprezce nie zrobię kuku z cukrem
sorry2.gif

Z cukrem wszystko u mnie ok, dieta jak najbardziej działa ketonów też nie mam także leci pozytywnie. Tylko martwię się bo stoje na wadzę
unhappy.gif
jestem miesiąc na diecie, schudłam 3kg ale teraz moja waga stoi w miejscu.. A nie jest też to takie dobre w tym okresie, mam nadzieję, że Michał zdrowo rośnie i wszystko jest ok.

Wczoraj przyszło nam łóżeczko, dzisiaj Grzegorz będzie składał
biggrin.gif
no i w odwiedzinach była kuzynka z USA i nam poprzywoziła malutkich ciuszków
laugh.gif
śmiejemy się bo ten nasz Mały to ma więcej ubrań niż wszyscy w domu razem wzięci..
shocked.gif
Będę musiała 2 pożyczone reklamówki mojej przyjaciółce oddać bo po prostu za dużo tego
sorry2.gif
Porobiłabym foty ale nie wiem gdzie jest aparat a mój mąż stracił mi Samsunga Wave, którym zawsze robiłam foty :wściekła/y:

Swoją drogą strasznie nie umiem się doczekać spotkania z Michasiem i tak sobie odliczam każdy dzień
biggrin.gif

Sun głowa do góry :* mi testy też nie chciały wychodzić.. pamiętam, że byłam u gina na wizycie a on mówi że jest pęcherzyk dominujący i do paru dni pęknie no to ja Hurra bo pierwszy cykl i jest dobrze.. Termin @ testy - .. po kolejnym tygodniu testy i bety znowu - :sorry2: okazało się, że ten pęcherzyk, który miał pęknąć do paru dni pęknął dopiero potem i cała owulka przesunęła się o 12 dni.. Życie płata nam figle.. Trzymam &&&&&&& :*

Sleepy zaglądaj częściej bo tęsknieeeeeeeeeeeeeeeeee..

Fifka a co jest Konradowi? Kolki? <tuli> :*

Przyznam się, że nie nadrabiałam nic.. obiecuję poprawę

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, wczoraj juz budzilismy mała na jedzenie i dzis sie nawe wyspałam, jednak wole ją n=budzic w dzien a w nocy jak zawoła ze chce jesć i to u nas sie sprawdza.

Fifka: mi połozna w szpitalu mówiła ze kolki to wcale nie od jedzenia tylko ze sa jelitka nie wykształcone i u nie których dzieci własnie występuja kolki i nic sie nie poradzi a u nie których nie wystepują moze herbatki lekko łagodza ale nie pomogą - ale czy ta teoria prawdziwa to nie wiem

magdalena
: ja tez ogladam przepis na zycie i uwoelbiam go :-)

ael: a ja posiadam nosidełko bo dostałam ale nie wiem od jakiego czasu mozna w nim nosić dziecko , musze z piwnicy przynies . No Wiktor to miniaturka taty :tak:
pok: no takie były te położne, a u mnie jeszcze problem był z sutakmi bo są schowane i nie chciały wyjść, musiałam je strzykawką przez 4 dni wyciągać, bolało mocno ale sarałam sie, i udało sie lewy cyc wyszedł, ale przez to ze one mi kazały tylko jdnego to nie robiłam nic z prawym
JAk bedziesz miała jakies wątpliwości co do swoich piersi to pytaj gina, bo mozna juz sobie z niektórymi rzeczami poradzic bedac w ciazy np. sa takie krążki na schowane brodawki i mozna je zakładać jeszcze przed porodem, jakbym to wiedziała to bym robiła

sun: w koncu się wam uda, tylko tak niesprawiedliwie jest w życiu że jedne pary mają od tak sobie dzidziusia a inni musza dużo wycierpieć, wyczekać az im sie uda.

natkusia: odpoczywaj kochana i dbaj o sienie a na pewno wszystko będzie dobrze , nie ma co panikować, ważne ze jestes pod kontrolą lekarza to zawsze szybko zareaguja

atan: no własnie jak oglądałam chusty do kupienia to zauważyłam ze sa rózne rozmiary i trzeba do siebie dopasować ,dobrze ze masz możliwość zwrotu, a na odparzenie Amelki to ja nie mam porady,

miq: no z tyciem to różnie bywa, a ogolnie to ile juz przytyłaś ?

a co myslicie o tej chuście ma któraś bo chce dzisiaj zamwaiać ?
CHUSTA TKANA SKOŚNO-KRZYŻOWO 4,7 M Tęcza - H I T ! (2346291870) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mojego męża cioteczny brat - dowiedzielismy sioe wczoraj ma trojaczki, ale nieststy urodziły sie w 26 tygodniu i sa w stanie krytcznym, matka dzieci tez bo dostawała jakies leki na podtrzymanie ciazy i okazłąo sie ze jest uczulona na ten lek, boze jak ja i m współczuję, żeby chociaż wszyscy przezyli i wrócili w piątkę do domu

Ostatnia edycja:
Cześć moje kochane :*

Jakoś tak nie mam weny pisać hmmm
sorry2.gif
przepraszam, postaram się poprawić
wink2.gif
a i tak nikt nie zauważył, że Natkusi nie ma.

No u mnie jakoś leci tzn dobrze się czuję, wszystko jest ok
biggrin.gif
skurcze i twardnienie nie przechodzi więc już do nich przyzwyczaiłam.. czekam na wizytę którą mam 22.05 i modle się żeby szyjka trzymała ale też jestem nastawiona pozytywnie i wierzę, że będzie dobrze
yes2.gif

Dzisiaj idę do fryzjera farbowanko sobie zrobić bo w niedzielę idziemy na komunię
biggrin.gif
mam nadzieję, że przez menu na imprezce nie zrobię kuku z cukrem
sorry2.gif

Z cukrem wszystko u mnie ok, dieta jak najbardziej działa ketonów też nie mam także leci pozytywnie. Tylko martwię się bo stoje na wadzę
unhappy.gif
jestem miesiąc na diecie, schudłam 3kg ale teraz moja waga stoi w miejscu.. A nie jest też to takie dobre w tym okresie, mam nadzieję, że Michał zdrowo rośnie i wszystko jest ok.

Wczoraj przyszło nam łóżeczko, dzisiaj Grzegorz będzie składał
biggrin.gif
no i w odwiedzinach była kuzynka z USA i nam poprzywoziła malutkich ciuszków
laugh.gif
śmiejemy się bo ten nasz Mały to ma więcej ubrań niż wszyscy w domu razem wzięci..
shocked.gif
Będę musiała 2 pożyczone reklamówki mojej przyjaciółce oddać bo po prostu za dużo tego
sorry2.gif
Porobiłabym foty ale nie wiem gdzie jest aparat a mój mąż stracił mi Samsunga Wave, którym zawsze robiłam foty :wściekła/y:

Swoją drogą strasznie nie umiem się doczekać spotkania z Michasiem i tak sobie odliczam każdy dzień
biggrin.gif

Sun głowa do góry :* mi testy też nie chciały wychodzić.. pamiętam, że byłam u gina na wizycie a on mówi że jest pęcherzyk dominujący i do paru dni pęknie no to ja Hurra bo pierwszy cykl i jest dobrze.. Termin @ testy - .. po kolejnym tygodniu testy i bety znowu - :sorry2: okazało się, że ten pęcherzyk, który miał pęknąć do paru dni pęknął dopiero potem i cała owulka przesunęła się o 12 dni.. Życie płata nam figle.. Trzymam &&&&&&& :*

Kochana miłej zabawy na komunii... ;-) Już nie długo zobaczysz Michasia... zostało kilka tygodniu... zleci bardzo szybko :-)

A co do mnie... to jakoś pogodziłam się, że znów nie wyszło... tylko na wredna @ nie chcę przyjść... i nie wiem czy jestem już po terminie, czy przed i tym się strasznie denerwuję, bo im szybciej przyjdzie tym szybciej zacznę nowy cykl :-)

witaj natkusia, oszczędzaj się kochana
właśnie w DDTVN mówili o tym co można a co nie używać w ciąży, jakie kosmetyki i zabiegi, powinni zapewnić Ci i u fryzjera wentylowane miejsce, żebyś tych smrodów nie wąchała, ale jak dla mnie mało wyczerpujący był ten temat
szkoda, że aparat Ci się zapodział:-(
ja z następnej wypłaty też zamawiam łóżeczko, mówię do męża, że będzie sobie salo i czekało na złożenie, a on do mnie, że ciekawe ile wytrzymam i kiedy go pogonie do składania he he
lamiav przed ciążą ważyłam ok 51 i potem w karcie ciąży od 9 tc i w kolejnych wizytach wyglądało tak: 51,4 -> 51,8 -> 52,9 -> i dziś 56,5 czyli jakieś 5,5 kg a wcale nie jem więcej

Ostatnia edycja:
mig ja też nie mogę się już doczekać tych zakupów dla dzidzi.. ;-) i wiem, że takie łóżeczko nie mogło by u mnie stać nie rozłożone :-p... zaraz po kupieniu będziemy je składać... I myślę, że mój mąż będzie robił wszystko, aby te większe rzeczy dla dzidzi były kupowane na sam koniec... :-D

mój jest świadomy co ile kosztuje i dobrze wie, ze te droższe rzeczy wole mieć już kupione w domu, ja będę spokojniejsza a co nam więcej teraz trzeba jak nie spokoju;-)

reklama
Lamiav to jest straszne oby wszyscy byli silni

Laski widzialam gazetke z lidla maja byc brania igadzety ciązowe jak cos
Sliczne te wasze maluszki chustowe
A u mnie w koncu @ sie skonczyła

Do góry