reklama
Olcia, mig jesteście kochane... ale wolę myśleć, że znów nic nie wyszło... nie chcę robić sobie nadzieji... bo później to jeszcze bardziej boli... Nie mogę ciągle o tym myśleć, bo zwariuje... test wyszedł negatywny i tak obecnie to traktuję... nie mogę myśleć do przodu... ale i tak bardzo Wam dziękuje za miłe słowa... :-)
Olcia a jak ty długo się starałaś????
Olcia a jak ty długo się starałaś????
Mig święte słowa... ;-)
Najgorsze jest teraz to, że ja nie wiem kiedy dokładnie powinna przyjść @... bo przez ten zastrzyk wszystko się przesunęło... i nie wiem czy jestem po terminie, czy przed... :-(
Kochane zmykam, bo mężuś idzie na 22 do pracy i chce się troszkę do niego poprzytulać...
Odezwę się jutro rano jak będę w pracy... :-)
Dobranoc :-)
Najgorsze jest teraz to, że ja nie wiem kiedy dokładnie powinna przyjść @... bo przez ten zastrzyk wszystko się przesunęło... i nie wiem czy jestem po terminie, czy przed... :-(
Kochane zmykam, bo mężuś idzie na 22 do pracy i chce się troszkę do niego poprzytulać...
Odezwę się jutro rano jak będę w pracy... :-)
Dobranoc :-)
Ostatnia edycja:
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Sun wiesz co w sumie to nawet nie wiem co Ci napisać bo zaczęliśmy w tamtym roku jakoś w marzec/kwiecień bodajże ale później nie miałam 3 miesiące okresu dostałam dopiero w lipcu , pod koniec sierpnia zaczęliśmy planować ślub więc wstrzymaliśmy się do lutego , w lutym natomiast zrobiłam cytologie i nie wyszła za ciekawa , dostaliśmy antybiotyk i globulki -więc z góry założyliśmy że chcemy odłożyć do przynajmniej następnego okresu po skończeniu kuracji, i tak właśnie miałam okres( bardziej plamienie ) jakoś 20 któregoś kwietnia , i chyba po tym okresie doszło do zapłodnienia. Więc tak łącznie to co się staraliśmy może wyjść ze 3-4 cykle
miq
Fanka BB :)
już za 2 godz będę miała mężusia w domu aż go bzzzzyknę z radości, wiecie co jak przy znajomych czy rodzicach mówimy o seksie to wszyscy wielkie oczy robią, o co im chodzi?
przeglądam sobie karuzele do łóżeczka i stwierdziłam, że bardzo podobają mi się takie proste drewniane no firmy drewex np takie
przeglądam sobie karuzele do łóżeczka i stwierdziłam, że bardzo podobają mi się takie proste drewniane no firmy drewex np takie
Załączniki
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Atanku przepraszam dobrze, że dogadałaś się z tą babką i że nie robi problemów! tak jak miq piszę, że teraz jest OK ale jak Amelka będzie większa to już jej nie wykorzystasz! A wiidać, że niuniu dobrze więc szkoda by było :-)
A ja oglądam "przepis na życie" i muszę powiedzieć, że uwielbiam "żabcie" i "rybeczkę"
A ja oglądam "przepis na życie" i muszę powiedzieć, że uwielbiam "żabcie" i "rybeczkę"
reklama
Podziel się: