reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

test był do d... ja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno kciukasy w końcu si e uda:tak:
olciu nie robiłam, u mnie to dłuższa historia była

reklama
Olcia, mig jesteście kochane... ale wolę myśleć, że znów nic nie wyszło... nie chcę robić sobie nadzieji... bo później to jeszcze bardziej boli... Nie mogę ciągle o tym myśleć, bo zwariuje... test wyszedł negatywny i tak obecnie to traktuję... nie mogę myśleć do przodu... ale i tak bardzo Wam dziękuje za miłe słowa... :-)

Olcia a jak ty długo się starałaś????

Mig święte słowa... ;-)

Najgorsze jest teraz to, że ja nie wiem kiedy dokładnie powinna przyjść @... bo przez ten zastrzyk wszystko się przesunęło... i nie wiem czy jestem po terminie, czy przed... :-(

Kochane zmykam, bo mężuś idzie na 22 do pracy i chce się troszkę do niego poprzytulać...

Odezwę się jutro rano jak będę w pracy... :-)

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Sun wiesz co w sumie to nawet nie wiem co Ci napisać bo zaczęliśmy w tamtym roku jakoś w marzec/kwiecień bodajże ale później nie miałam 3 miesiące okresu dostałam dopiero w lipcu , pod koniec sierpnia zaczęliśmy planować ślub więc wstrzymaliśmy się do lutego , w lutym natomiast zrobiłam cytologie i nie wyszła za ciekawa , dostaliśmy antybiotyk i globulki -więc z góry założyliśmy że chcemy odłożyć do przynajmniej następnego okresu po skończeniu kuracji, i tak właśnie miałam okres( bardziej plamienie ) jakoś 20 któregoś kwietnia , i chyba po tym okresie doszło do zapłodnienia. Więc tak łącznie to co się staraliśmy może wyjść ze 3-4 cykle

już za 2 godz będę miała mężusia w domu:-D aż go bzzzzyknę z radości, wiecie co jak przy znajomych czy rodzicach mówimy o seksie to wszyscy wielkie oczy robią, o co im chodzi?
przeglądam sobie karuzele do łóżeczka i stwierdziłam, że bardzo podobają mi się takie proste drewniane no firmy drewex np takie

Załączniki

• Karuzela.jpg
    Karuzela.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 25
dalam zdjecie w chuscie i nikt nic nie powiedzial...jutro odsyłam i zobaczymy czy przysle mi wieksza...

ja już się poprawiam, fajnie to wygląda, maluszek tak blisko ciała, ładna kolorystyka, ale faktycznie jak za mała to będzie problem jak Amelka podrośnie

Atanku przepraszam :zawstydzona/y: dobrze, że dogadałaś się z tą babką i że nie robi problemów! tak jak miq piszę, że teraz jest OK ale jak Amelka będzie większa to już jej nie wykorzystasz! A wiidać, że niuniu dobrze więc szkoda by było :-)

A ja oglądam "przepis na życie" i muszę powiedzieć, że uwielbiam "żabcie" i "rybeczkę" :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
tez oglADAm przepis na zycie ;-) no tez tak uznalam i dlatego odsylam i czekam na wiadomosc ze przelac roznice troche zabule odrazu bym wziela wieksza bylo by taniej.. ale drozej by bylo gdybym musiala 2 kupic..

Do góry