reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sun nie załamuj się jeszcze :) coś mi się kojarzy że któraś z dziewczyn też nie miała od razu pozytywnego testu :) nie ma @ więc jest szansa !:*:*:* trzymam &&&&&&&

Ale u mnie jest tak, że cykle mam 34 dniowe i wtedy owu. wypadało 19-20 dc.... a w tym m-c dostałam zastrzyk na pękniecie 15 dc.... tak więc sama nie wiem kiedy powinnam dostać @... i dlatego pozostaje mi czekać... A test robiłam 14 dni po podaniu zastrzyku... (polecenie P. ginekolog).... i wtedy kiedy test wyszedł negatywny zaprzestałam branie duphastonu.....

A po drugie staram się już oswajać z myślą, że tej dzidzi może nigdy nie być i już nigdy nie będę robiła sobie jakiejkolwiek nadzieji...

Hahaha ja troszkę nie na temat|! Ale właśnie skończyłam prasować i segregowałam rzeczy małego to co za małe... no i za chwilę się będzie kąpać więc teraz mamy jeszcze czas na zabawę!! i gilgocze mojego brzdąca, pierdzę na brzuszku a ten się śmiał jak szalony ale do momentu, w którym zaczęły się "FAKTY" :szok: teraz oczy wpatrzone w tv i nic go nie rusza!! :-D

ael ale te twoje chłopaki podobne do siebie:szok: a co do łóżka to my kupiliśmy na all... zwykłe drewniane łóżko za ok 400 zł(bez materaca) na początku się bałam, że się załamie pod moim prawie 100 kg misiakiem + ja i dzidzia, troszkę potrzeszczało, drzewo się ułożyło i wszystko gra
olcia ciesz się fasoleczką, nie zamartwiaj się, niektórzy w Twoim tygodniu nawet nie mają jeszcze pojęcia, że są w ciąży. Ciężko się nie martwić, ale z każdym tygodniem jest lepiej
Sun a może @ nie przyjdzie trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesyłam wszystkim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziękuje kochane za miłe słowa, które podnoszą na duchu... ale ja ten cykl skreślam... :-( i mam nadzieje, że @ szybko przyjdzie, bo zacznę kolejny cykl... ;-)

Dzisiaj już czuję się lepiej ;-)... przeszły mi straszne smutki... :happy2:

Atan jeju czy to odparzenia? :no: Biedna... Kochana ja Konrada po każdej kąpieli dokładnie wycieram i smaruję kremem bambino i jeszcze ani razu nie miał odparzeń...Kurcze... może ty małą przegrzewasz, ona się poci i dlatego coś takiego jej się zrobiło... Kup w aptece maść TERMENTIOL to jest właśnie na tego typu zapalenia skórne. Jak Konrad dostał czegoś podobnego od pieluch Dada to ta maść nas uratowała bo nic innego nie działało.

Sun
ja tam wierzę po cichu ze w najbliższym czasie wam sie uda!! :tak:

Magdalena oj mój też uwielbia TV... staram się zawsze go tak kłaść żeby nie patrzył bo nie chce zeby się przyzwyczajał do takiego sposobu spędzania czasu...

Idę mojego małego kąpać! Właśnie wróciliśmy z półtoragodzinnego spacerku! A zimno an dworze....

sun ja też swój skreśliłam, czekałam jak głupia na @, nowy lekarz, miałam już skierowanie do laboratorium na badania, a @ nie było i nie ma do dziś;-)

Fifka dziękuje.... :-)

Ale się ten Twój synuś dzisiaj przewietrzył... ;-)

No tak mig, ale test wyszedł negatywny więc nie mam złudzeń... bo myślę, że nawet cień cienia byłoby już widać... a tu nic... bielutko niesamowicie...

reklama
miq a powiedz mi ... robiłaś bete zapewne ... jaki wynik miałaś przy pierwszym badaniu??

Sun może stężenie hormonu jest zbyt niskie żeby test go wykrył ... :*

Fifka masz racje nie przyzwyczajaj Konradka do tv .. później będziesz miała problem żeby go od bajek odciągnąć ...

Do góry