uff .. skończyłam nadrabiać !
tak więc :
OLCIU ELEGANCKO!! GRATULUJE JUŻ OFICJALNIE :-)
A tak poza tym to walnę Ci focha bo mi na smsy nie odpisujesz!
Już sie kochana tłumacze ..
dostałam telefon firmowy i zrobiłam przekierowania z prywatnego żeby nie nosić dwóch... niestety przekierowania nie obejmują smsów tylko połączenia głosowe ... już wysyłam Ci pw z nowym numerem
Olciaa gratki !! Wiedziałam że będzie już wyraźna ! :*
Fifka trzymam kciuki ! Na pewno zdasz
Eve życzę szybkiego opróżnienia kartonów !
Ja jutro mam kolosa także dziś trzeba trochę się pouczyć
a o 16 idę na 30stkę brata i będzie imprezka :-) Także nie wiem czy jutro będę coś umiała ;p
Gocha i jak kolokwium ?:> zaliczone !?
Olcia GRATULACJE :*
Dbaj teraz o Was :-)
Fifka &&&& za egzamin
A do mnie przyszła dzisiaj @. I cieszę się jak nigdy ;-)
Bo to pierwsza @ bez leków (bez Duphastonu i bez Luteiny).
Czyli efekty laparo już coraz wyraźniej widać :-)
W tym cyklu muszę obniżyć poziom TSH i prolaktyny (będę walczyć z hormonami ;-)).
A w następnym mam plan "zafasolkować"
To ja póki co trzymam kciuki za następny cykl :* jak tylko pod koniec tygodnia odbiore wyniki badań które wykażą wzrost bety od razu wysyłam fluidki !!:*
kochana ja liczę na Ciebie, pyscka, aga_27 że w czerwcu ogłoszą II piękne kreseczki na teście.... ale na mnie raczej nie liczcie...
Ja to miałam maleńki brzuszek przy Ael!
Jestem 3 dni po owu i dzisiaj lekko krwawię
co za cholera...
Fifka kiedy teścik robisz ?:> :>
a tam bede do jutra czekac. juz wam pokaze
Zobacz załącznik 464232
Gratuluję dziewczynki !!
aż niewiarygodne że te zdjęcia aż tyle pokazują....
Czesc Dziewczyny
jestem tu nowa
tak sobie siedze i czytam wasze posty i jakos przyjemnie mi sie robi,ze kobitki potrafia tak fajnie sobie pomagac!!! Rowniez ciesze sie za te dziewczyny,ktorym tescik pokazal 2 grube kreseczki i mam nadzieje,ze i mi tez sie uda
SUN7 i Pyscek- bardzo milo czyta sie Wasze posty:-)
Cześć Kobietki
można do Was Kochane dołączyć?
my z mężem od 8 ms staramy się o pierwsze upragnione dzieciątko i dalej jesteśmy w oczekiwaniu
Hej dziewczyny
to jeszcze ja chciałabym się tu dopisać
(...)
Fajnie ze Was tu znalazlam, bo jakos latwiej mi gadac z dziewczynami ktore tez sie staraja o fasolki:-)
Witam wszystkie nowe staraczki na pokładzie !
Życzę szybkiego zafasolkowania !!
:*
Fasolka tulę a małża to patelnią albo czym bo kapec za słaby chyba że drewniaka masz ;-) a z głowy myśli to ja ci wygonię chyba powoli kobito wszystko jest dobrze dzieci urodzone w terminie trzymają główkę nie odrazu a twoja Łucja przecież wcześniak i dopiero weszła w wiek niemowlęcy tak naprawdę. także wystawiasz tyłeczek mi ale już
Natkusia już się poprawiam
a ty kochana leż i odpoczywaj bo się martwię. jaką pościel zamówiłaś chwal się :-)
witam nową staraczkę :-)
siema cioteczki
Zobacz załącznik 464312
Zobacz załącznik 464313
moja nadal w pampersiakach w rozmiarze 0 poniżej 2 kg
Ucałuj swoją królewne !!
Jak sobie radzisz z malutką :>
no wiec happy sa wieksze te 2 i pasuja akurat ;-) wiec wykorzystam te co mam i przejdziemy na trojki ;-)
a chcecie zdjecia nikt nie wola to dam sama ;-)
Zobacz załącznik 464377Zobacz załącznik 464378tak zasypiam z przytulanka ;-
0
Zobacz załącznik 464379
Ale Amelka szybko rośnie !
Jest podobna do męża czy mi się tylko wydaje :>:> ??
Dziewczyny ale my chcemy kupić łóżko dla nas, mnie i Pawła nie dla Wiktora
Pisałam o polecenie łóżka nie łóżeczka sierotki moje :-)
Necia, Fasolka, Lamia, Atanku cudne te wasze dziewczynki! No po mamusiach urodach jak nic po mamusiach :-)
haha szczerze mówiąc ja na początku też myślałam że chodzi o łóżeczko dla Wiktorka i się zastanawiałam dlaczego tak wcześnie zmiana....
ze specjalna dedykacja dla
Ael
zdjecie z zeszlego tygodnia. od tamtego czasu urosl ciut ale nie sadze, zeby na zdjeciach bylo widac roznice.
Zobacz załącznik 464631
Ale malutki brzuszek !!
, jakbyś luźniejszą bluzke założyła to prawie nie byłoby widać!! Czujesz już kopniaczki ?? :>
pok śliczny brzuszek!
Neciuszka to trzymam kciuki za okulistę!
Ja też swoim brzuszkiem się pochwalę. Skończyliśmy dziś 20 tydzień
Zobacz załącznik 464637
Twój brzuszek też śliczny:* Taki zgrabniutki :* Chudzina jesteś !!
i jeszcze
Mineralna - czasem warto spróbować czegoś na własną rękę (oczywiście jeśli wiesz na 100% że to nie zaszkodzi)
teraz tylko czekać aż małej całkowicie zniknie wysypka :*
Eve - zajmij się swoją kruszynką :* nie załamuj się przecież dopiero co rodziłaś, może Twój organizm jeszcze nie unormował swojej pracy! :*
Sun - nie wiem albo nie doczytałam albo nie pisałaś ... :> robiłaś test i wyszedl negatywny to wiem ale czy dostałaś okres?? może jeszcze nie wszystko stracone! poczekaj jeśli @ się nie pojawi zrób drugi test!!
Ael ten Twój przystojniak robi takie postępy , że aż wciska w fotel ze zdziwienia...
aa i jakbyś mogła napisz mi na pw też info o tych paczkach :>
Wszystkim WAM bardzo dziękuję za pocieszenie :* Dzisiaj jest mi o wiele lepiej na duchu , razem z małżem rozmawiamy do brzuszka żeby fasolina się trzymała i była mocna
Nie mogę się doczekać pt bo wtedy mam zrobić drugi raz bete ... Swoją drogą to ciekawa jestem czemu mi p. doktor nie kazała zrobić bety np dzisiaj, teoretycznie też już powinna się powiększyć biorąc pod uwage że tamta była robiona w sobotę ...