Truskawcia
Fanka BB :)
Bellka- połowa ciąży i tylko taki brzuszek malutki? ;-) ale Wy chude jesteście ale brzuszek śliczny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja głodomorra je coraz więcej że nie wyrabiam z karmieniem cycem wieczorem dostaje mm opyla 90 ml często za dnia zjada z dwóch za każdym razem i czasem mało
przeraża mnie jutro wizyta u okulisty z małą :-(
Necia, no ja nie wiem co ja z tobą mam że zawsze zapominam napisać! :* Ale zawsze jak robię przegląd generalny wpisów czytam cie i wiem co chce powiedzieć;P Jak to zjada 90?! Mój je 90 a waży swoje Spokojnie, u okulisty wszystko wyjdzie pięknie! &&&
Też pytanie ile mój powinien jeść, bo każda zaraza o nazwie położna mówi mi inaczej.. Dziś ta co do mnie przychodzi, zapytała dziś czy zjada te 60.. <?!> 60 to on wciągał na porodówce jak był głodny.. Teraz daje mu 90 i zastanawiam się, czy mu nie za mało..
Ja też swoim brzuszkiem się pochwalę. Skończyliśmy dziś 20 tydzień
Zobacz załącznik 464637
POK DZIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKUUUUUUUUJEEEE!!!! :* :* :* :* :*
Cudny brzusio, elegancki i taki zgrabny! A Ty chuda szczapa jesteś! Prócz brzucha oczywiście
Powiedz a jak Twoja małżowina na dziecko? Cieszy się bardzo?
dziekuje za mile slowa pod adresem mojego brzucha rzeczywiscie duzy nie jest a ja od poczatku przytylam 3kg (nie licze tych ciut ponad dwoch, ktore zgubilam na poczatku a potem nadrobilam). Poki co sie tym nie martwie (choc niektorzy strasza), bo doktor jest zadowolony i mowi, ze poki 1kg namiesiac bedzie przybywal to jest ok i dla niego 10 kg przez cala ciaze wystarczy.
po prawie 3 latach staran to chyba kazdy maz by sie cieszyl, co? no przeszczesliwy jest i sie nie moze doczekac. Oczywiscie tez troche przerazony ale w taki pozytywny sposob. Bardzo jest opiekunczy i dba o mnie wspaniale mimo wlasnych zdrowotnych problemow.