zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
z moich pomiarów wynika,że luśka wazy 3000 i długa jest na 52 cm, ale to moje pomiary ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siemka :-) moja nadal w pampersikach 2-5 kg :-)
Ja dzisiaj znów do głowy dostaje, czy mała się poprawnie rozwija, czy wszystko jest ok. Kiedy zacznie trzymać główkę i takie tam.
A do tego wszystkiego pożarłam się z mężem i jest mi koszmarnie i źle. Wygarnął mi jaka jestem tłusta i koszmarna i że nie pracuje i w ogóle.
Pytanie jakie surowe warzywa i owoce mogę sobie dokładać do diety? Bo narazie jem jabłko i marchewkę i już mnie mdli na samą myśl. Nie wiem czy już mogę dokładać sobie różne produkty do diety. Pewnie i tak niebawem strace pokarm,bo już muszę Łucję dokarmiać mm.
Fasolka tulę a małża to patelnią albo czym bo kapec za słaby chyba że drewniaka masz ;-) a z głowy myśli to ja ci wygonię chyba powoli kobito wszystko jest dobrze dzieci urodzone w terminie trzymają główkę nie odrazu a twoja Łucja przecież wcześniak i dopiero weszła w wiek niemowlęcy tak naprawdę. także wystawiasz tyłeczek mi ale już
Natkusia już się poprawiam a ty kochana leż i odpoczywaj bo się martwię. jaką pościel zamówiłaś chwal się :-)
witam nową staraczkę :-)
siema cioteczki Zobacz załącznik 464312
Zobacz załącznik 464313
Druga fota cudeńko!!! :*:*:*
moja nadal w pampersiakach w rozmiarze 0 poniżej 2 kg
Sun kciuki trzymam za test!! Wierzę całym sercem ze w końcu ci sie uda!!