fasolka: a mężowi należy się kop w dupala, i możesz mu go ode mnie sprzedać , pokaż swoja małą bo dawno ją widziałm
ael: ja mam tez jak natkusia łóżeczko z szufladą i jest super bo dużo mi się tam rzeczy zmieściło a mam ciasny pokój
kobiety jak wy to robicie że macie cas u tu poczytać i odpisać, co ja siąde na kompa to zaraz się zrywam
A wy wasze maleństwa karmicie jak się budzą czy same budzicie co 3 gdziny?? BO ja jak byłam w szpitalu to mała 2 dni nie chciał nic jeść tylko spała i była bardzo anemiczna i kazały mi ją budzic co 3 godziny, i tak robiliśmy do tej pory, ale przed wczoraj była znajoma i sie na nas patrzy jak na wariatow że my dziecko budzimy i mówiła żeby dać jej spać i nie budzić i ja juz nie wiem co robić, ????
Mleko mi sie z mojego jednego biednego cysia kończy i tylko jednorazowo ściągam po 30-40 ml
szkoda mi bo myślałam ze sie mała rozkręci i pociągnie sama a nie z butli
neciuszka: ale toja maleńka robi cudne minki , buziaki dla niej od cioci Gagi
natkusia: jak tam sie czujesz , odpoczywasz, leżysz ?
fifka: już mi przesłałaś te ksiązki na maila tylko nie mam kiedy przeczytać , choić bardzo chce, ale jak mała w dzien śpi to mnie też rozkłada , i w ogóle dzien przy niej mi leci tak szybko ze nie wim co i jak i kiedy
I co byłas z młodym na uczelni po w pis w chuście ,?? ciekaw jestem czy ktos to skomentował ;-)
no i ja sie moją mała pochwale zaraz fotę wstawie, a powiem wam że moja to taka siłaczka że nie wiem, ona już głowę ze 30 sekudn trzyma i nie chce jej połozyć, boję sie bo strasznie się wygina, prostuje