ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Iwasku nawet jeśli to nie było zamierzone..... haha boze co mnie podkusiło zeby w tym miesięcy przelecieć męża bez gumki??? Byłam przekonana że do owu daleko bo ja miałam długie cykle przed ciążą... ale będą jaja...
I cholera jasna! Wczoraj spijżałam na Twój suwaczek i miałam napisać życzenia i jakoś z głowy wypadło....
♥♥♥ 100 lat dla Igorka!! ♥♥♥
Kwiatuszku dziękuję :* jedyna kochana za mną stanęłaś :* ja nie będe płakać jak zajdę teraz ale jednak wolałam bym poczekać i Konrada troszkę odchować...
Magda podejście? Nie no... niby chciałam "wystugać" dla Konrada rodzeństwo... ale kurcze nie teraz co mnie podkusiło? XD
Sun skacze... ale ważne ze idzie w góre i nie spada! I zaciskam kciuki zeby szła tak dalej :* &&&&&&&&&
Pok jak dobrze cię widzieć kochana!!!Też o ciebie pytałam jakiś czas temu. No i gratuluję ZOSIEŃKI!!! (Swoją drogą śliczne imię :* )
A zdjęcia śliczne są!! Mimo ze ze zwykłego USG to ślicznie jest małą widać!
Magdalena bo moze za mało leciało? Ja teraz stwierdzam ze muszę odstawić mojego kurdupelka od butli bo on zaczyna mi się buntować czasem przy piersi jak jest bardzo głodny bo słabo leci... (choć butli też odmawia z mm ale herbatkę lubi popić) i też najpierw muszę go uspokoić i "zrelaksować" a dopiero później dać cyca... w buncie jak dam to będzie tylko jeszcze większy wisk...
No i tobie też POWODZENIA!
Anulab witaj kochana i rozgość się!! Pytaj o co tylko chcesz i mam nadzieję ze się u nas zadomowisz! :*
A ja zaraz jadę po wpis... mąż w pracy to pojade po szkole do mamy więc jak coś będe wieczorem ;*
Aha poczytajcie sobie... Kilkulatki dalej karmione piersią...
Potrzeby dziecka najważniejsze - Galeria - Dzieci.pl
Kurcze raczej nie bo ja mam butelki TT i smoczek nadal 1. I słyszę jak przełyka jak pije z piersi a jak pije z butli! Z piersi potrafi się zakrztusić i zasapać a właśnie z tych butelek musi się bardzo namęczyć! A poza tym by już dawał jakieś oznaki wcześniej, że coś mu nie pasuje! A on cały dzień pięknie pił, potem cyrk i następne karmienie znów bezproblemowo
A co do dzieci to dla mnie to jest chore już i niesmaczne, żeby kilkuletnie dziecko jadło z piersi.,.. ale to tylko moje zdanie :-)
anulab, czarnook witam!! na pewno spodoba się wam u nas i mam nadzieję, że zostaniecie na dłużej! :*
A ja dziś egzamin mam więc idę w końcu coś poczytać