reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wystarczy slowo i jestem! :)

Bardzo, bardzo mi milo, ze o mnie pamietacie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

2 tygodnie temu na polowkowym w koncu dowiedzielismy sie jaka jest plec dziecka - dziewczynka! I cale szczescie, bo juz od dawna mowie do brzucha "Zosia" :-D ruchy czuje gdzies od 17-18 tygodnia. Najpierw bylo delikatne smyranie a teraz coraz bardziej porzadne kopy :-) Czasami kopie calymi godzinami. Poczatek byl okropny ale teraz juz jest ok. Sikam co chwile ale sil mam juz wiecej niz jeszcze miesiac temu. No i wymioty raz na ruski rok a nie codziennie. Ale wciaz musze spac troszke wiecej niz normalnie.
zosia jest zdrowa, mozg piekny, serduszko bije, nerki dwie itd. :-D
Wstawie wam jutro zdjecie z polowkowego - ma tak slodka buzie, ze plakac mi sie chce za kazdym razym jak patrze.

Teraz juz lece spac ale wpadne jutro zobaczyc co u was slychac!

Atanku ​dzieki za pw :)

Kolejna dziewczynka.... to dobrze .... GRATULUJE... niech populacja kobiet się troszkę zwiększy to może wreszcie my kobietki będziemy rządziły.... :-D
Koniecznie odzywaj się do nas częściej.....;-)
Bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko ok.... ;-)

a tam bede do jutra czekac. juz wam pokaze :)

Zobacz załącznik 464232

Jaka ładna pływaczka .... GRATKI... ;-)

I znów dwa wpisy pod rząd.... przepraszam... :zawstydzona/y: obiecuję poprawę... ;-)

Magdalena powodzenia na egzaminie.... trzymam kciuki, aby poszło gładko... ;-)

Widzę, że prawie wszystkie poszły spać... tak więc i ja się żegnam.... będę jutro.... DOBRANOC ;-)

Ostatnia edycja:
POK śliniucha!!! tak długo wyczekiwane to na pewno będzie najpiękniejsze dziecię na wątku!!! n :*:*:*::*:*:**

Czesc Dziewczyny :):) jestem tu nowa :) tak sobie siedze i czytam wasze posty i jakos przyjemnie mi sie robi,ze kobitki potrafia tak fajnie sobie pomagac!!! Rowniez ciesze sie za te dziewczyny,ktorym tescik pokazal 2 grube kreseczki i mam nadzieje,ze i mi tez sie uda :) SUN7 i Pyscek- bardzo milo czyta sie Wasze posty:-)

Ostatnia edycja:
Iwasku nawet jeśli to nie było zamierzone..... haha boze co mnie podkusiło zeby w tym miesięcy przelecieć męża bez gumki??? Byłam przekonana że do owu daleko bo ja miałam długie cykle przed ciążą... ale będą jaja...

I cholera jasna! Wczoraj spijżałam na Twój suwaczek i miałam napisać życzenia i jakoś z głowy wypadło....

♥♥♥ 100 lat dla Igorka!! ♥♥♥

Kwiatuszku dziękuję :* jedyna kochana za mną stanęłaś :* ja nie będe płakać jak zajdę teraz ale jednak wolałam bym poczekać i Konrada troszkę odchować...

Magda podejście? Nie no... niby chciałam "wystugać" dla Konrada rodzeństwo... ale kurcze nie teraz :rofl2: co mnie podkusiło? XD

Sun skacze... ale ważne ze idzie w góre i nie spada! I zaciskam kciuki zeby szła tak dalej :* &&&&&&&&&

Pok jak dobrze cię widzieć kochana!!!Też o ciebie pytałam jakiś czas temu. No i gratuluję ZOSIEŃKI!!! (Swoją drogą śliczne imię :* )

A zdjęcia śliczne są!! Mimo ze ze zwykłego USG to ślicznie jest małą widać!

Magdalena bo moze za mało leciało? Ja teraz stwierdzam ze muszę odstawić mojego kurdupelka od butli bo on zaczyna mi się buntować czasem przy piersi jak jest bardzo głodny bo słabo leci... (choć butli też odmawia z mm ale herbatkę lubi popić) i też najpierw muszę go uspokoić i "zrelaksować" a dopiero później dać cyca... w buncie jak dam to będzie tylko jeszcze większy wisk...

No i tobie też POWODZENIA!

Anulab witaj kochana i rozgość się!! Pytaj o co tylko chcesz i mam nadzieję ze się u nas zadomowisz! :*

A ja zaraz jadę po wpis... mąż w pracy to pojade po szkole do mamy więc jak coś będe wieczorem ;*

Aha poczytajcie sobie... Kilkulatki dalej karmione piersią...
http://dzieci.pl/chgid,14478592,page,7,title,Kilkulatki-przy-piersi,fototemat_dzieci.html

Ostatnia edycja:
Cześć Kobietki :)
można do Was Kochane dołączyć?:D my z mężem od 8 ms staramy się o pierwsze upragnione dzieciątko i dalej jesteśmy w oczekiwaniu :)

Witaj Czarnooka! Dobrze trafiłaś! :tak:zapraszamy Cie bardzo serdecznie do naszego grona! Rozgość się i pytaj o co tylko chcesz! A na pewno dostaniesz masę odpowiedzi! :-D

Sun.. może ona skakać ale niekoniecznie musi mieć duże rozpiętości między temperaturami :-) mam nadzieje ,że mierzysz już w innym miejscu niż pod pachą :-p musiałabyś wstawić ( nie wiem jak na enpr jest) linie wskazujące fazę lut. to wtedy wykres byłby czytelniejszy :-)

Fifek, ale zrobisz furrorę :-)

Ja w tym cyklu to już kilka razy zapomniałam temp zmierzyć i mierzę ją w kratkę , ale owu jeszcze nie było :-) ale już płodniaki mam

Witamy nasze "świeżynki" rozgośccie się i opowiedzcie coś o sobie ile macie lat, jak długo się staracie czy stosujecie wspomagacze ( bro, clo, luteina, mierzenie temp, obserwacja śluzu, testy owu itp) :-)

reklama
dzień dobry :)

magda miło cię widzieć :)

fifka hihi to co będą II? :-)

anulab czarnooka witam serdecznie :-)

pok śliczna ta twoja Zosieńka

coś miałam i zapomniałam jak zwykle :confused2:

moja kobietka zjadła po 8 i ani myśli spać teraz ;) wczoraj zakupy częściowo się udały kupiłam Małgoni sweterek w h&m i przytulankę w rossmanie, małż zakupił sobie dwie koszulki, chciałam znaleźć małej czapeczkę bo wszystkie za duże ale nie znalazłam niestety

Do góry