reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun ja nie jestem najlepszym doradcą odnośnie wykresów. Sama się dopiero uczę :zawstydzona/y:
Więc nie pomogę, bo nie chcę Cię wprowadzić w błąd.
Ale tempka idzie w górę... ;-) Póki @ nie ma jest nadzieja! :))) &&&&&

Ale patrząc na poprzedni miesiąc to w tym miesiącu mam duże skoki... i nie wiem w sumie dlaczego.... fakt jest mi ostatnio duszno, gorąco itp... ale myślę, że to z powodu zmiennej temperatury powietrza.... no na 100 % jestem pewna, że pęcherzyk był sporych rozmiarów i pękł do dostałam zastrzyk... kochaliśmy się wtedy gdy dokładnie kazała p. ginekolog, ale jakoś nie robię sobie nadziei...

Goyyya... no to w sumie nie bierzesz go długo....może przy następnej wizycie u gina zapytaj czy to jest normalne.... może Twój organizm się przyzwyczaja...

Ostatnia edycja:
reklama
Sun nie wiem skąd te skoki :sorry2:
Kochane uciekam, bo senna się robię powoli, a czeka mnie jeszcze wieczorny spacer z psem ;-)
Dobranoc i do jutra :*

Fifka ma fasolkę! Fifka ma fasolkę!! Lalalalalalaaa! :-D

Siemka
Fifka gratulacje ;-)

......... ta...... o Konrada rok walczyłam a teraz tak za pierwszym strzałem?? Nie wierzę w to...

Fasolka Łucj ma jeszcze sporo czasu! Konrad zaczął podnosić główkę na chwilę praktycznie zaraz po urodzeniu ale trzymał ją tk pewnie dopiero po 1 miesiącu życia. :tak: Teraz to w ogóle jej nawet nie podtrzymuję nosząc go w pionie :-)

Atan no jakoś tak wyszło.... byłam pewna ze do owu jeszcze daleko... :sorry2:

Aga płakać nie będę jak zajdę ale wolałabym jeszcze nie... Może w nowym roku ale nie teraz bo chciałabym Konrada pokarmić cycą...

Boze... Konrad już drugi wieczór nie może normalnie zasnąć... Dopiero teraz udało mi się go ululać ale i tak słyszę ze śpi jak zając pod miedzą... maleńki hałas i zaczyna się wybudzać... :no: W ogóle od dwóch dni znowu mu się przytulanka włączyła. Niby grzeczny jest ale dużo marudzi bo chce żeby go przytulać, nawet nie nosić na rękach ale po prostu usiąść obok i dać mu ręke do przytulania.

Fasolko mój Igorek zaczął podnosić głowę po skończeniu 3-mca zresztą naprawdę nie sugerujcie się innymi dziećmi bo każde w swoim tempie rozwija umiejętności i to że później nie oznacza gorzej :)

Fifka....szaleńcu Ty nasz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Czyżbyście już wystrugali rodzeństwo dla Konradka ?????

♥♥♥Mój synus dzisiaj kończy 4 miesiące:-):-):-):-)♥♥♥

Dziewczynki, a czy któraś z Was wie co u POK ???? bardzo dawno jej tutaj nie było....

Fifka czekamy na wiadomość o II kreseczkach na teście....;-)

No właśnie ja też jestem ciekawa... czasami tak się tu zdarza, że niektóre z nas znika na bardzo długo.....

POK JEŚLI NAS PODCZYTUJESZ TO NAPISZ CO U CIEBIE.... :-)

Iwasku Gratuluje dla Igorka 4 miesiaca ;-) moja spi od 2o i powoli ma sen bardzo slaby a za oknem wariaci znowu glupi studenciaki... ahh mnie krew zalewa krzycza i krzycza a ja z zamknietym oknem nie usiedze w pokoju bo i tak mam 25 stopni przy uchylonym oknie..

reklama
Sun test zrb najwcześniej w poniedziałek nie ma sensu robić wcześniej... i faktycznie tempka skacze Ci ;-)

Fifka :-) u Ciebie rzeczywiście można domniemać owulkę :-) ale podejście masz fajne i to się liczy ;-)

ja idę babeczki spać, płodnej nocy.. bo wierszyka pisać nie mogę :-) u mnie też chyba płodne się zaczynają.. bo mam chcice jak kotka w rui.. aż mnie nosi..

Do góry