reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun ja nie jestem najlepszym doradcą odnośnie wykresów. Sama się dopiero uczę :zawstydzona/y:
Więc nie pomogę, bo nie chcę Cię wprowadzić w błąd.
Ale tempka idzie w górę... ;-) Póki @ nie ma jest nadzieja! :))) &&&&&

Ale patrząc na poprzedni miesiąc to w tym miesiącu mam duże skoki... i nie wiem w sumie dlaczego.... fakt jest mi ostatnio duszno, gorąco itp... ale myślę, że to z powodu zmiennej temperatury powietrza.... no na 100 % jestem pewna, że pęcherzyk był sporych rozmiarów i pękł do dostałam zastrzyk... kochaliśmy się wtedy gdy dokładnie kazała p. ginekolog, ale jakoś nie robię sobie nadziei...

Goyyya... no to w sumie nie bierzesz go długo....może przy następnej wizycie u gina zapytaj czy to jest normalne.... może Twój organizm się przyzwyczaja...

Ostatnia edycja:
reklama
Sun nie wiem skąd te skoki :sorry2:
Kochane uciekam, bo senna się robię powoli, a czeka mnie jeszcze wieczorny spacer z psem ;-)
Dobranoc i do jutra :*

Fifka ma fasolkę! Fifka ma fasolkę!! Lalalalalalaaa! :-D

Siemka
Fifka gratulacje ;-)

......... ta...... o Konrada rok walczyłam a teraz tak za pierwszym strzałem?? Nie wierzę w to...

Fasolka Łucj ma jeszcze sporo czasu! Konrad zaczął podnosić główkę na chwilę praktycznie zaraz po urodzeniu ale trzymał ją tk pewnie dopiero po 1 miesiącu życia. :tak: Teraz to w ogóle jej nawet nie podtrzymuję nosząc go w pionie :-)

Atan no jakoś tak wyszło.... byłam pewna ze do owu jeszcze daleko... :sorry2:

Aga płakać nie będę jak zajdę ale wolałabym jeszcze nie... Może w nowym roku ale nie teraz bo chciałabym Konrada pokarmić cycą...

Boze... Konrad już drugi wieczór nie może normalnie zasnąć... Dopiero teraz udało mi się go ululać ale i tak słyszę ze śpi jak zając pod miedzą... maleńki hałas i zaczyna się wybudzać... :no: W ogóle od dwóch dni znowu mu się przytulanka włączyła. Niby grzeczny jest ale dużo marudzi bo chce żeby go przytulać, nawet nie nosić na rękach ale po prostu usiąść obok i dać mu ręke do przytulania.

Fasolko mój Igorek zaczął podnosić głowę po skończeniu 3-mca zresztą naprawdę nie sugerujcie się innymi dziećmi bo każde w swoim tempie rozwija umiejętności i to że później nie oznacza gorzej :)

Fifka....szaleńcu Ty nasz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Czyżbyście już wystrugali rodzeństwo dla Konradka ?????

♥♥♥Mój synus dzisiaj kończy 4 miesiące:-):-):-):-)♥♥♥

Dziewczynki, a czy któraś z Was wie co u POK ???? bardzo dawno jej tutaj nie było....

Fifka czekamy na wiadomość o II kreseczkach na teście....;-)

No właśnie ja też jestem ciekawa... czasami tak się tu zdarza, że niektóre z nas znika na bardzo długo.....

POK JEŚLI NAS PODCZYTUJESZ TO NAPISZ CO U CIEBIE.... :-)

Iwasku Gratuluje dla Igorka 4 miesiaca ;-) moja spi od 2o i powoli ma sen bardzo slaby a za oknem wariaci znowu glupi studenciaki... ahh mnie krew zalewa krzycza i krzycza a ja z zamknietym oknem nie usiedze w pokoju bo i tak mam 25 stopni przy uchylonym oknie..

reklama
Sun test zrb najwcześniej w poniedziałek nie ma sensu robić wcześniej... i faktycznie tempka skacze Ci ;-)

Fifka :-) u Ciebie rzeczywiście można domniemać owulkę :-) ale podejście masz fajne i to się liczy ;-)

ja idę babeczki spać, płodnej nocy.. bo wierszyka pisać nie mogę :-) u mnie też chyba płodne się zaczynają.. bo mam chcice jak kotka w rui.. aż mnie nosi..

Do góry