reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
pyscek na ciasta dałaś mi genialne przepisy a poratujesz mnie czymś obiadowym lekkim nie smażonym żebym małej nie zaszkodziła? bo mi już pomysłów brakuje

mamuśki poratujcie jakimiś przepisami na obiadki

pyscek, aga, sun,kwiatuszek i reszta staraczek moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolinki

Ja tam trzymam za was kciuki kochane staraczki!! :-D Za Kwiatuszka, Sun, Pyscka, Milie, Lalusia, Age i Eve oraz za wszystkie staraczki których nie wymieniłam teraz!!!

&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzięki dziewczyny za kciuki! Poszło tak sobie... na 5 pytań dwa mam na pewno dobrze a reszta to zależy od dobrej woli wykładowców...

Olcia
GRATULUJĘ OFICJALNIE!!!! Piękne tłuste krechy!!

A ja jadę teraz na zakupy!! :*

fifka powiedz mi ty robisz sobie jakieś zapiekanki na obiad czy nie bardzo? my na galerie jedziemy po 21 bo dziś noc wyprzedaży :) w cubusie koszulki meskie po 10 zł, damskie po 15 itp w wielu sklepach 20-50% taniej w tych z dziecięcymi też :) może malutkiej coś kupię :)

Neciuszka no to miłych zakupów życzę!! co do obiadków to może makaron ze szpinakiem??? szybkie i nie powinno zaszkodzic

hej kobietki

ael: wózek dalismy do reklamacji wponiedziałeki na środe juz był zrobiony a w czwrtego go odebralismy

piszecie o herbatkach a jak ja mojej daję 2-3 razy moje mleko i 3-4 razy mm to herbatki też dawać, bo ona czasami płacze a ma sucho, na rękach jej sie nie chce siedzieć, najedzona a niby rączki pcha do buzi to może jej sie pić tylko chce, ??? a wodę to jaką normalną przegotowaną, ???

A u nas policja była bo wezwaliśmy, bo wariatka - matak młodego wczoraj go wyzwała, i straszyła ze go zabije i on poleciał do dziadków i zadzwoniła po mojego męza zeby go zabrać do nas, a ta dzisiaj przywaliła i półtorej godziny dzwonkiem wydzwaniał to wezwaliśmy policję i powiedzieli jej ze jesli jeszcze nas będzie nachodzic to manadt jej wlepiła wiec na razie spokój, ale ile nerwów, mała mi płakała jak szalona, chyba czuła ze i ja zdenerwowana, 4 godziny nie spała tylko na przmian to milczala to płakała, aż czułąm sie bezradna

witam pocieszcie mnie bo ja zalamana,,,,
obcinałam malej paznokcie zawsze tak ladnie a tu na 3 paznokciu przez nawet niewiem jak nacielam kawalek skórki... i poleciala krewka mala sie obudzila i wogle ale jest juz spokojna a ja nadal smutna ze jej krzywde zrobilam i wiecej jej nie obcielam choc ma dlugie ze hhej....

fifka bedzie dobrze z egzaminem !! beda mam nadzieje przychylni...

oolcia wiedzialam ze dzis bedzie mocniejsza ale sie ciesze ;-) chociaz troszke mi humorek poprawilas ;-)

ael wiktor to zdoniacha jak wstaje i raczkuje no no ;-) a guzem sie nie przejmuj bedzie dobrze do wesela sie zagoi ;-)

pyscek :*&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sun mili aga kwiatuszek truskawcia i reszta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a wy gdzie ?? mslalam ze mnie ktos pocieszy...

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!
Pamiętacie mnie jeszcze? Nie pisałam dawno, ale staram się być na bieżąco.
Olcia gratuluję II kreseczek!
Ale te Wasze dzieciątka już duże, nieraz uda mi się załapać na jakieś zdjęcia ;-)
Postaram się zaglądać do Was częściej, bo teraz większość dnia spędzam z laptopem w łóżku :dry:

reklama
Atanku to się niestety zdarza ale szybciutko sie goi. Możesz octaniseptem psiknać . Głowa do góry i nie przejmuj się aż tak bo to nic w porównaniu z guzami jakie będzie sobie nabijać :***** Też nie lubię obcinania paznokietków bo nie dość że mały wyrywa rączkę (na śpiocha nie da bo się budzi) to jeszcze się boję że go skaleczę.

Fifciu
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Olcia pikne dwie krechy:D :-):-):-):-)

Lamia Wy to się macie z tą nawiedzoną babą:/ Szkoda i Was i malutkiej bo się denerwuje. I tak długo wytrzymaliście!!!!

Do góry