reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam kobietki :)

olcia
gratuluję :*

ael dzięki za smsa szybko dotarło, jeszcze przesyłka idzie pocztą do ciebie

eve owocnych porządków :-)

iwasku, fifka ja postanowiłam po tym co pisałyście nie oglądać trego

fifka &&&&&&&&&&&& za egzamin

reklama
Olcia GRATULACJE :*
Dbaj teraz o Was :-)

Fifka &&&& za egzamin :)

A do mnie przyszła dzisiaj @. I cieszę się jak nigdy ;-)
Bo to pierwsza @ bez leków (bez Duphastonu i bez Luteiny).
Czyli efekty laparo już coraz wyraźniej widać :-)

W tym cyklu muszę obniżyć poziom TSH i prolaktyny (będę walczyć z hormonami ;-)).
A w następnym mam plan "zafasolkować" :-p:-D

hej ...
u mnie pogoda do kitu ... zapowiada się na deszcz :( ja senna pije kawkę ale jeszcze bardziej usypiam ... samopoczucie do kitu ... aj wogóle ostatnio pesymista ze mnie :zawstydzona/y:
Olcia Gratuluję :)
Fifka żoneczko kciuki za egzamin trzymam &&&&&&&&&&&&

Olcia gratuluję :-)

Dzisiaj znów temperatura idzie w górę.... już sama nie wiem co o tym myśleć....a do tego od wczoraj jest mi strasznie duszno i bardzo się pocę... mimo, że dzisiaj pogoda nie najlepsza i upału nie ma... :-(

Jutro lub w poniedziałek zrobię test ciążowy (zalecenie P. ginekolog)... jak będzie negatywny (a będzie) to odstawiam duphaston i czekam na @

Pyscek
ja też jestem coraz bardziej pesymistycznie do wszystkiego nastawiona... cieszę się tylko, że mam cudownego męża, który patrzy optymistycznie i mnie pociesza, gdy tego potrzebuję....

Aga nigdy nie sądziłam, że to powiem na tym forum, ale cieszę się, że zawitała do Ciebie ta wredna @
:-) Teraz u Ciebie już będzie tylko lepiej.... ;-)

Fifka trzymam kciuki za egzamin....:-)

Ostatnia edycja:
Pyscek bardzo dziękuję, ale i tak wiem, że będzie negatywny... ja chyba nawet jak teraz zobaczyłabym na teście II kreseczki, to bym w to nie uwierzyła... wiesz od 8 m-c mam ciągle te same leki... i ciągle nic nie wychodzi, więc dlaczego teraz miałoby wyjść....

A jak u Ciebie ze staraniami????? stoicie w miejscu czy coś się dzieje w tym kierunku????

u nas hmm... stoimy w miejscu jak i zarówno działamy ... to zależy ode mnie i od danego mca tzn jakie mam nastawienie, np w tamtym miałam nastawienie optymistyczne więc działaliśmy non stop jak trzeba było, a teraz w maju pesymistyczne więc nie mam ochoty na przytulanki, chociaż wiem że teraz nie mam co robić testu bo w środe skończe luteine i czwartek-piątek mam @... natomiast nastawiam się z dobrą energią na czerwiec :)

reklama
u nas hmm... stoimy w miejscu jak i zarówno działamy ... to zależy ode mnie i od danego mca tzn jakie mam nastawienie, np w tamtym miałam nastawienie optymistyczne więc działaliśmy non stop jak trzeba było, a teraz w maju pesymistyczne więc nie mam ochoty na przytulanki, chociaż wiem że teraz nie mam co robić testu bo w środe skończe luteine i czwartek-piątek mam @... natomiast nastawiam się z dobrą energią na czerwiec :)

no to trzymam kciuki za czerwiec &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Do góry