reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam kobietki :)

olcia
gratuluję :*

ael dzięki za smsa szybko dotarło, jeszcze przesyłka idzie pocztą do ciebie

eve owocnych porządków :-)

iwasku, fifka ja postanowiłam po tym co pisałyście nie oglądać trego

fifka &&&&&&&&&&&& za egzamin

reklama
Olcia GRATULACJE :*
Dbaj teraz o Was :-)

Fifka &&&& za egzamin :)

A do mnie przyszła dzisiaj @. I cieszę się jak nigdy ;-)
Bo to pierwsza @ bez leków (bez Duphastonu i bez Luteiny).
Czyli efekty laparo już coraz wyraźniej widać :-)

W tym cyklu muszę obniżyć poziom TSH i prolaktyny (będę walczyć z hormonami ;-)).
A w następnym mam plan "zafasolkować" :-p:-D

hej ...
u mnie pogoda do kitu ... zapowiada się na deszcz :( ja senna pije kawkę ale jeszcze bardziej usypiam ... samopoczucie do kitu ... aj wogóle ostatnio pesymista ze mnie :zawstydzona/y:
Olcia Gratuluję :)
Fifka żoneczko kciuki za egzamin trzymam &&&&&&&&&&&&

Olcia gratuluję :-)

Dzisiaj znów temperatura idzie w górę.... już sama nie wiem co o tym myśleć....a do tego od wczoraj jest mi strasznie duszno i bardzo się pocę... mimo, że dzisiaj pogoda nie najlepsza i upału nie ma... :-(

Jutro lub w poniedziałek zrobię test ciążowy (zalecenie P. ginekolog)... jak będzie negatywny (a będzie) to odstawiam duphaston i czekam na @

Pyscek
ja też jestem coraz bardziej pesymistycznie do wszystkiego nastawiona... cieszę się tylko, że mam cudownego męża, który patrzy optymistycznie i mnie pociesza, gdy tego potrzebuję....

Aga nigdy nie sądziłam, że to powiem na tym forum, ale cieszę się, że zawitała do Ciebie ta wredna @
:-) Teraz u Ciebie już będzie tylko lepiej.... ;-)

Fifka trzymam kciuki za egzamin....:-)

Ostatnia edycja:
Pyscek bardzo dziękuję, ale i tak wiem, że będzie negatywny... ja chyba nawet jak teraz zobaczyłabym na teście II kreseczki, to bym w to nie uwierzyła... wiesz od 8 m-c mam ciągle te same leki... i ciągle nic nie wychodzi, więc dlaczego teraz miałoby wyjść....

A jak u Ciebie ze staraniami????? stoicie w miejscu czy coś się dzieje w tym kierunku????

u nas hmm... stoimy w miejscu jak i zarówno działamy ... to zależy ode mnie i od danego mca tzn jakie mam nastawienie, np w tamtym miałam nastawienie optymistyczne więc działaliśmy non stop jak trzeba było, a teraz w maju pesymistyczne więc nie mam ochoty na przytulanki, chociaż wiem że teraz nie mam co robić testu bo w środe skończe luteine i czwartek-piątek mam @... natomiast nastawiam się z dobrą energią na czerwiec :)

reklama
u nas hmm... stoimy w miejscu jak i zarówno działamy ... to zależy ode mnie i od danego mca tzn jakie mam nastawienie, np w tamtym miałam nastawienie optymistyczne więc działaliśmy non stop jak trzeba było, a teraz w maju pesymistyczne więc nie mam ochoty na przytulanki, chociaż wiem że teraz nie mam co robić testu bo w środe skończe luteine i czwartek-piątek mam @... natomiast nastawiam się z dobrą energią na czerwiec :)

no to trzymam kciuki za czerwiec &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Do góry