reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael a czy na naszym forum są brzydkie babeczki? Uważam ze u nas na Forum to wszystkie są laski a dzieciaki to już w ogóle cud i miód!

Necia mój też źle reagował (czasem jak przesadzę teraz też) na pieczone rzeczy... już lepiej było mu po daniach tupu kotlet schabowy albo mielony... robiłam też rybę w panierce na patelni i też było super tylko dodawał mało oliwy żeby to tłuste nie było. No i wszelkiego rodzaju gulasze czy klopsy, pulpety dobrze nam szły :tak: jadłam też gołąbki (sam środek bez kapusty) i też było dobrze.

Naleśniki też jadłam i było okej! Jałam też jajka gotowane ale z tym ostrożnie bo mogą uczulać. Co jeszcze.... A nie polecam chińszczyzny... niby ryż jest dobry... ale te przyprawy zawsze przyprawiały Konrada o kolki...

Aha a dzisiaj sobie przypomniałam po poście Lamii! MŁODE MAMY! Jeśli wasze dzecko ma kolkę albo płaczę rozpaczliwie a wy nie wiedzie co robić włączcie mu suszarkę i go "posuszcie" :tak: Naprawdę! Cisza i ulga dla małego gwarantowana! Tylko nie wolno z tym przesadzać bo dziecko sie przyzwyczai ale w chwilach kryzysu daje chwilę na odsapnięcie...

Ostatnia edycja:
Ael hahahah ale się uśmiałam :-D Rozumiem że to żart taki :-D

Nie kochana, pisałam serio. Poza tym gdzie ta fota brzuszka??

pier^&*^sz jak potłuczona.... :-p jakbyś ładna nie byla to byś tylu swoich zdjęć nie dodawała na FB :rofl2:

Wiesz jak to mówią, ci co brzydcy są dają najwięcej zdjęć no czytaj ja!! :-D
A tak poza tym, pamiętaj Ty mnie kochasz :p

Ael Fifka ale śliczne brzuszki miałyście, normalnie nie mogę się napatrzeć i doczekać kiedy mój będzie taki. A Wiktor i Konrad jacy przystojniacy! :-)

A brzuszek będzie, ale muszę najpierw M zmolestować o zdjęcie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Nie no... już pod koniec miałam... ale na początku to ciąża urojona była :rofl2:

Ty weż.... bo według dni to by się zgadzało... Tu mój wykres:
Bez tytułu.jpg
albo znowu mam problem z brakiem progesteronu... podczas starań też tak raz było... Tak gdzie jest + to był seks... a dzisiaj plamienie...7 dni

Do góry