reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mój już od ponad godziny śpi sobie :tak: ja z nim nie mam wieczorami problemów, po kąpieli cyc i lulu! Zresztą on sam pada :sorry2:

Co do siadania to ja swojego dość często trzymam na kolanach tak "pod pachą". Znaczy niby sadzam na kolanie ale przedramieniem trzymam go pod pachami więc on bardziej wisi niż siedzi albo noszę go na rękach pionowo na biodrze podtrzymując za jego udo.

On przez chustę uwielbia siedzieć pionowo na rękach... ale za to nigdy go ni podkładam niczym i przez prawie cały dzień leży na płasko i już na wersalce, łóżeczku czy leżaczku nie protestuję ze leży. Ostatnio bardzo mało go noszę, nawet w chuście, ale za to trzymam na kolanach.

Magdalena ten film to nie na nasze nerwy...

reklama
witajcie dziewczyny po krótkiej przerwie;) no i znowu zapytam: czy którejś z Was biorących bromergon- woda zatrzymywała się w organizmie??? bo zastanawiam się czy to przez upał ale czuję się jak opuchnięty bąk ;P

Fifka to ja robię podobnie ;-) i tel dużo leży na płasko!! albo właśnie w leżaczku lub na dworze to w foteliku na stelażu wózka bo w gondoli ostatnio się buntuje bo nic nie widzi!!

Co do filmiku to obejrzałam 30 sekund i mam dość! Wyłączyłam! Nie wierze w to co widziałam! ona go biła z otwartej ręki :-( przecież on nie wiedział za co tak cierpi :-( piz.de powinni rozstrzelać!!

A jeszcze to drugie dziecko na to wszystko patrzyło :-( ja czasami też nie mam cierpliwości już do Bartka jak ja go nakarmię, przebiorę, posadzę w leżaczku w łazience bo chce się uczesać żeby iść z nim na spacer a on płacze i płacze nie wiadomo dlaczego i zdarza mi się podnieść na niego głos to zaraz go biorę na ręcę i przepraszam i mam megaa wyrzuty sumienia!

Ostatnia edycja:
milaa kochana bardzo się cieszę razem z tobą buziaki ode mnie i Małgosi :*
:*:*
Milia kochana moja! Co ja czytam, to już! Czekam na cudowne wieści!!! Mocno mocno mocno mocno trzymam kciuki za Ciebie :*****

No i Wiktor ma pierwszego guza na czole....ehh.....
biedny Wiktorek, zaliczyl juz kolejny etap,wiec jest ok...nic sie nie martw matka, bo przeciez jeszcze nie raz ci guziora przyniesie:tak: tylko musialo bolec, ale dzieci juz tak maja, ze poki nikt nie przezywa to uwazaja ze jest wszystko ok...ucaluj go ode mnie :*

Milia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&trzymam za powodzenie :D:D:D:D

Milia to w takim razie kciuki zaciskam za powodzenie IVF!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dzieki dziewuszki moje kochane, wiedzialam,ze mimo mojej nieobecnosci przyjmiecie mnie tak samo cieplo jak zawsze...
nie myslec tylko sobie, ze ja zupelnie o was zapomnialam, bo podczytuje was od czasu do czasu i mniej wiecej orientuje sie co tam w trawie piszczy..
dla wszystkich szczesliwych mamus wielkie buziaki dal was i maluszkow :*:*
dla przyszlych mamusiek buziaki w brzusie :*:*
no i dla staraczek najblizszych mojemu sercu zycze duzo wiary i cierpliwosci i oczywiscie sle caluski :*:*
za jakis czas znow sie pojawie i napisze co tam u mnie:tak:

P.S. ktos chyba kiedys wspominal o endometriozie, ja jestem chora na to gofno, wiec jak cos to prosze do mnie na PRV wbijac, chetnie powiem co wiem:tak:

:*

Ostatnia edycja:
Wszystkim bardzo dziękuję jutro z rana się melduje z kolejnym zdjęciem :)

olcia:
ja tez widze 2 krechy, pogratuluję ci jutro zrób z rana test żeby sie upewnić, a który to by był według ciebie tydzień ??

Olcia...skarbie serdecznie gratuluje, ciesze sie bardzo razem z toba:tak::-) piekna kreseczka, jutro zobaczysz ja juz mocniejsza...!! rewelacja :tak: cos w tym jednak jest, ze zajmujac sie czyms innym i odpuszczajac masz wieksze szanse, ze dzidzia wtedy cie "dopadnie";-) buziaki :*

:* kochana dokładnie jest tak jak napisałaś :p jak tylko będę miała już potwierdzone betą to od razu wysyłam fluidki żebyś Ty mogła za 6 tyg przyjść z dobrą nowiną :)

Olcia ale się cieszę :-) muszę nad wierszykiem pomyśleć :p i nie wiem na jaki miesiąc pisać Twoje zafasolkowanie :-D

Poczekaj myślę do pn będę miała wyniki bety to chociaż mniej więcej będę wiedziała :p

Dziewczyny lece na egzamin!!!! Trzymajcie kciuki!! :-D

Jak wróce i będe miała "pustą" głowę wtedy was nadrobię i wam po odpisuję :*

o a mój wczorajszy post sie coś nie zapisał cały :/

Fifka &&& powodzenia :)

Zdjęcie0057.jpg

obiecane zdjęcie :p

ide na bete i jak się uda to wejdę do lekarza :)

Olcia moje gratulacje!!! Podejrzewasz, który to może być tydzień?

Ja idę w poniedziałek na betę, ale coś czuję, że po raz kolejny czeka mnie rozczarowanie :-(

Fifka trzymam kciuki za egzamin!
Dzisiaj raczej już tu nie zajrzę, bo wczoraj mąż poskładał naszą nowiutką sypialnię i muszę zapełnić szafę i zrobić porządek z wszystkimi kartonami. Nie wyobrażałam sobie, że przeprowadzka to tak męcząca sprawa :)

uhh... pędzę... szaleństwo kartonowe czas zacząć! :)

reklama
Olciaa gratki !! Wiedziałam że będzie już wyraźna ! :*

Fifka trzymam kciuki ! Na pewno zdasz :)

Eve życzę szybkiego opróżnienia kartonów ! :)

Ja jutro mam kolosa także dziś trzeba trochę się pouczyć :( a o 16 idę na 30stkę brata i będzie imprezka :-) Także nie wiem czy jutro będę coś umiała ;p

Do góry