reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasek.. a pracy fajnie :-) pośmiejemy się, mam ładne widoki ucze się codziennie czegoś nowego :-) czasami mam takie "widoki" ,że muszę się oderwać od lapka.. takie ciasteczka przychodzą hahaha :-)

reklama
I tak powinno być:) Może poznasz sensowne ciacho które CIę schrupie na główne danie;-)

na razie to przychodza sami zaobrączkowani :-D haha

Fifek jesteś gdzieś na pokładzie :-) wiem, gdzie się hotelować będę :-) w Białym :-)

Iwasku ooo czegoś takiego to nawet słuchać nie dan rady... rodzice nie powinni nigdy wyśmiewać dziecka...

Magda
aż się doczekać nie mogę!!! No gdzie będziesz kochana??? :*

Nie było mnie bo małego karmiłam...

fifka moja ma dzis tak samo 5 minut max 15 w wozku na spacerku 30 minut spi ale moja ma tak zawsze przed burza.. wiec moze twoj tez to odczuwa?

Ale się zryczałam. Widziałyście ten film na FB???????????????????????????????????????

Przysięgam że zajeb.ałabym tą s.zmatę

reklama
Ooooo kule ale nabazgrałyście!! Taka pogoda to myślałam, żę max 2 strony będą zapisane a tu proszę..!! W każdym bądź razie chciałam nadrabiać ale wymiękłam na temacie herbatek!

J"eśli chodzi o koperkową z HIPP'a to z tego co pamiętam takowa jest dopiero po 1 miesiącu, po 1 tygodniu jest rumiankowa i ja mam jeszcze z HUMANY "na brzuszek" (ta sama co Fifka pisała) ale w naszym przypadku nic nie pomagała!! Bartek wypija ze smakiem jedną i drugą chociaż z HUMANY ochydna jak dla mnie bo jest z anyżem :sorry:

Ael gratuluję umiejętności Wiktorka!!

W takim razie ja też mam hit!!! Bartosz rano obrócił się sam na brzuszek!!!!!!!! oczywiście wyczynu dokonał w łóżeczku i tylko tam chce do powtarzać!! więc teraz przed snem miałam problem bo zamiast spać to ćwiczył nową umiejętność ale że łóżeczko za wąskie to co weszłam do pokoju to miał nóżkę między szczebelkami... :dry:
poza tym sam usiadł! tzn podniósł się do siadu! :-p moja mama go trzymała w takiej pozycji półleżącej jak do karmienia i nagle patrze a ten się napiął i... siedzi!! :szok: oczywiście mama go szybko podtrzymała bo wytrzymać w takiej pozycji by nie wytrzymał! :-p

MAGNETA gratuluję córeczki!! Teraz czekamy na fotki! :*:*

Oolcia ja również widzę II krechy!! GRATULUJĘ KOCHANA Aż mi się łezka w oku zakręciła bo zaraz mi się przypomniało jak ja zobaczyłam swoją dokładnie 16.05 rok temu!!!

Ostatnia edycja:
Do góry