reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun...kochanie nie dziekuje, zeby nie zapeszyc...pamietaj, ze ja zawsze o tobie pamietam i zerkam co u ciebie...wierze, ze tobie tez w koncu Bog zesle maluszka jakiegos...za dobrze by ci w zyciu bylo...musisz sie troche pomeczyc z wychowaniem:-D
a teraz ide na wino do mamuski, bo to juz moga byc ostatnie kieliszki...:-D

reklama
Sun...kochanie nie dziekuje, zeby nie zapeszyc...pamietaj, ze ja zawsze o tobie pamietam i zerkam co u ciebie...wierze, ze tobie tez w koncu Bog zesle maluszka jakiegos...za dobrze by ci w zyciu bylo...musisz sie troche pomeczyc z wychowaniem:-D
a teraz ide na wino do mamuski, bo to juz moga byc ostatnie kieliszki...:-D

Ja kochana z każdym cyklem coraz bardziej wątpie w moje powodzenie... ale i tak dziękuje za miłe słowa....

OLCIU GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja widzę ładną drugą kreskę, powtórz test, albo idź od razu na betę :-) Super wieści :-D

Sun to dobrze, że nie ma cukrzycy, nadwagę można szybko zlikwidować i cukier będzie w normie :-) a od tego krótka droga do fasolki :-)

Milia kochana moja! Co ja czytam, to już! Czekam na cudowne wieści!!! Mocno mocno mocno mocno trzymam kciuki za Ciebie :*****

Lamia i jak tam z wózkiem od razu Ci naprawili?

No i Wiktor ma pierwszego guza na czole....ehh.....

Ael ale ja już na prawdę mam dosyć tego wszystkiego... ja podobno cukier mam w normie... pani diabetolog powiedziała, że nawet nie kwalifikuję się do tabletek... i powiedziała, że może w ciąży cukier mi się podniesie... ale ona teraz nie widzi jakoby cukier był powodem moich niepowodzeń... a inne badania mamy w normie....

Ael ale ja już na prawdę mam dosyć tego wszystkiego... ja podobno cukier mam w normie... pani diabetolog powiedziała, że nawet nie kwalifikuję się do tabletek... i powiedziała, że może w ciąży cukier mi się podniesie... ale ona teraz nie widzi jakoby cukier był powodem moich niepowodzeń... a inne badania mamy w normie....

Sun bo może los chce wybrać najlepszy czas na bobaska dla was. Wszystkie wyniki w normie i to zapewne jest kwestia czasu. Głowa do góry Marzenko! Nie możesz się od tak poddawać!! Bo będę niezadowolona, przyjadę do Ciebie przerzucę przez kolano i spiorę pasem!

Ja się nie poddaje, po prostu czasami mam już dość i ciężko jest mi się pogodzić z moją obecną sytuacją... :-( Mam ciągle wrażenie że stoję w miejscu...

Ooolcia !!! Pogratuluję później teraz trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za śliczna betę bo widze II jak nic!

Milia
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&trzymam za powodzenie :D:D:D:D

Aelku biedulek ale niestety tak już zostanie. Buziol od cioci!

Sun czułam sie identycznie. 30 urodziny były chyba najgorsze bo podsumowałam swoje zycie i niestety nie było pozytywów tylko całkowite dno. Zaczęłam godzić się z myśla że nie będę miała dziecka... Życie nas zaskakuje w najmniej oczekiwanym momencie. Chyba faktycznie trzeba pogodzić się z tym co jest i cieszyć tym co się ma . Wtedy nie jesteśmy tak obciążone psychicznie i być może to jest własnie klucz do sukcesu. Trzymam za Ciebie kciuki kochana:*

Mi się udało dzisiaj dokończyć wiosenną metamorfozę :) Może wieczorkiem cyknie mi moje szczęście fotkę to się pochwalę :) Ogólnie jestem zadowolona:D
Dziewczyny znacie wózki firmy CONECO? Jest do kupienia za 100 zł używany ale w dobrym stanie i tak się zastanawiam czy nie kupić do babci. Jak tam jedziemy to musimy ciągnąc naszą karetę a tak mielibyśmy jeden u dziadków :)

Szok!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LSNxrEa3Usw&feature=fvwrel

Ostatnia edycja:
ael jeszcze nie jeden większy przed wami ;)

a ja się zawijam kobietki bo się zeźliłam nieco i nie będę wam smęcić no i popracować muszę korzystając z chwili że mała śpi

reklama
Do góry