reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun...kochanie nie dziekuje, zeby nie zapeszyc...pamietaj, ze ja zawsze o tobie pamietam i zerkam co u ciebie...wierze, ze tobie tez w koncu Bog zesle maluszka jakiegos...za dobrze by ci w zyciu bylo...musisz sie troche pomeczyc z wychowaniem:-D
a teraz ide na wino do mamuski, bo to juz moga byc ostatnie kieliszki...:-D

reklama
Sun...kochanie nie dziekuje, zeby nie zapeszyc...pamietaj, ze ja zawsze o tobie pamietam i zerkam co u ciebie...wierze, ze tobie tez w koncu Bog zesle maluszka jakiegos...za dobrze by ci w zyciu bylo...musisz sie troche pomeczyc z wychowaniem:-D
a teraz ide na wino do mamuski, bo to juz moga byc ostatnie kieliszki...:-D

Ja kochana z każdym cyklem coraz bardziej wątpie w moje powodzenie... ale i tak dziękuje za miłe słowa....

OLCIU GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja widzę ładną drugą kreskę, powtórz test, albo idź od razu na betę :-) Super wieści :-D

Sun to dobrze, że nie ma cukrzycy, nadwagę można szybko zlikwidować i cukier będzie w normie :-) a od tego krótka droga do fasolki :-)

Milia kochana moja! Co ja czytam, to już! Czekam na cudowne wieści!!! Mocno mocno mocno mocno trzymam kciuki za Ciebie :*****

Lamia i jak tam z wózkiem od razu Ci naprawili?

No i Wiktor ma pierwszego guza na czole....ehh.....

Ael ale ja już na prawdę mam dosyć tego wszystkiego... ja podobno cukier mam w normie... pani diabetolog powiedziała, że nawet nie kwalifikuję się do tabletek... i powiedziała, że może w ciąży cukier mi się podniesie... ale ona teraz nie widzi jakoby cukier był powodem moich niepowodzeń... a inne badania mamy w normie....

Ael ale ja już na prawdę mam dosyć tego wszystkiego... ja podobno cukier mam w normie... pani diabetolog powiedziała, że nawet nie kwalifikuję się do tabletek... i powiedziała, że może w ciąży cukier mi się podniesie... ale ona teraz nie widzi jakoby cukier był powodem moich niepowodzeń... a inne badania mamy w normie....

Sun bo może los chce wybrać najlepszy czas na bobaska dla was. Wszystkie wyniki w normie i to zapewne jest kwestia czasu. Głowa do góry Marzenko! Nie możesz się od tak poddawać!! Bo będę niezadowolona, przyjadę do Ciebie przerzucę przez kolano i spiorę pasem!

Ja się nie poddaje, po prostu czasami mam już dość i ciężko jest mi się pogodzić z moją obecną sytuacją... :-( Mam ciągle wrażenie że stoję w miejscu...

Ooolcia !!! Pogratuluję później teraz trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za śliczna betę bo widze II jak nic!

Milia
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&trzymam za powodzenie :D:D:D:D

Aelku biedulek ale niestety tak już zostanie. Buziol od cioci!

Sun czułam sie identycznie. 30 urodziny były chyba najgorsze bo podsumowałam swoje zycie i niestety nie było pozytywów tylko całkowite dno. Zaczęłam godzić się z myśla że nie będę miała dziecka... Życie nas zaskakuje w najmniej oczekiwanym momencie. Chyba faktycznie trzeba pogodzić się z tym co jest i cieszyć tym co się ma . Wtedy nie jesteśmy tak obciążone psychicznie i być może to jest własnie klucz do sukcesu. Trzymam za Ciebie kciuki kochana:*

Mi się udało dzisiaj dokończyć wiosenną metamorfozę :) Może wieczorkiem cyknie mi moje szczęście fotkę to się pochwalę :) Ogólnie jestem zadowolona:D
Dziewczyny znacie wózki firmy CONECO? Jest do kupienia za 100 zł używany ale w dobrym stanie i tak się zastanawiam czy nie kupić do babci. Jak tam jedziemy to musimy ciągnąc naszą karetę a tak mielibyśmy jeden u dziadków :)

Szok!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LSNxrEa3Usw&feature=fvwrel

Ostatnia edycja:
ael jeszcze nie jeden większy przed wami ;)

a ja się zawijam kobietki bo się zeźliłam nieco i nie będę wam smęcić no i popracować muszę korzystając z chwili że mała śpi

reklama
Do góry