reklama
Ja się nie poddaje, po prostu czasami mam już dość i ciężko jest mi się pogodzić z moją obecną sytuacją... :-( Mam ciągle wrażenie że stoję w miejscu...
Kochana Ty nie stoisz w miejscu, Ty nabierasz siły przed rozpędem, który nastąpi niedługo :-)
Iwasku posmarowałam altacetem, popłakał chwilę, po czym zapomniał jak siadł :-)
Rozścieliłam kołdrę na podłodze, ale jak raczkował wpadł na kant łóżka, niestety nie gąbkowany.
W ogóle wysłałam zgłoszenie małego do agencji modeli dziecięcych. Myślicie że warto było?
ael pewnie czemu nie, wiadomo może się odezwą:-)
iwasku zeźliłam się na chopa a jakże by inaczej. nie pokończyłam pisania przez poród, jego praca licencjacka nawet w połowie nie napisana miał pomóż mi teraz jak na urlopie jest pokończyć to wszystko, ale jest jak zwykle k... milion rzeczy do zrobienia wołają go co chwila a to płot pomalować a to to sramto owamto. nie powiem pomaga mi przy małej ale cholera skończyć to trzeba bo obronić to by się chciał w terminie a nie we wrześniu a ja siedzę teraz i płakać mi się chce bo miało być tak pięknie a jest jak zwykle jak ma urlop jakiś zawsze wtedy jakieś cholerne remonty, cięcie drzewa i uj wie co jeszcze.
iwasku zeźliłam się na chopa a jakże by inaczej. nie pokończyłam pisania przez poród, jego praca licencjacka nawet w połowie nie napisana miał pomóż mi teraz jak na urlopie jest pokończyć to wszystko, ale jest jak zwykle k... milion rzeczy do zrobienia wołają go co chwila a to płot pomalować a to to sramto owamto. nie powiem pomaga mi przy małej ale cholera skończyć to trzeba bo obronić to by się chciał w terminie a nie we wrześniu a ja siedzę teraz i płakać mi się chce bo miało być tak pięknie a jest jak zwykle jak ma urlop jakiś zawsze wtedy jakieś cholerne remonty, cięcie drzewa i uj wie co jeszcze.
Jasne że tak Ślicznota z niego przecież!
Co do guza to faktycznie szybko maluszki zapominają . Nie wolno sie tylko za bardzo rozczulac nad brzdącem bo później będzie kaplica
Neciu kurcze to się nie dziwię. Dla niego to przecież robisz. Powiedziałas mu o tym? To w jego interesie byś to napisała. Faceci naprawde mają za mało krwi......
Co do guza to faktycznie szybko maluszki zapominają . Nie wolno sie tylko za bardzo rozczulac nad brzdącem bo później będzie kaplica
Neciu kurcze to się nie dziwię. Dla niego to przecież robisz. Powiedziałas mu o tym? To w jego interesie byś to napisała. Faceci naprawde mają za mało krwi......
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Necia ciesz się Mój dwa tygodnie przesiedział w domu i prawie nic nie zrobił... co prawda pomagał mi w domu i dużo się małym zajmował, ale też miał porobić troszkę takich mini remontów i nawet palcem nie kiwnął... Oj ile bym dała zeby mój na urlopie tak się rwał do takich prac...
Ael do wesela się zagoi Teraz właśnie rozpoczął ci się okres guzów i upadków... jeszcze będziesz przeklinać ze tak szybko raczkuje i chodzi Oczy teraz trzeba będzie mieć dookoła głowy... według mnie najfajnieszy okres dziecka jest między 3 a 7 rokiem życia Niby to już samodzielne ale dalej małe i kochane
Milia to w takim razie kciuki zaciskam za powodzenie IVF!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sun ja wiem ze czasem są takie gorsze dni i dopada bezsilnosć i złość... Ale ja i tak wierzę ze zajdziesz w upragnioną ciąże i jeszcze będziesz się z siebie śmiała! Kibicuję ci z całego serca!
Iwasku nie wolno ale też uważam ze nie wolno zbytnio zakazywać płaczu mówiąc np. "oj tylko mazgaje płaczą" czy "patrz będą się zaraz z ciebie śmieli"... dzieci od maleńkości muszą uczyć się wyrażania emocji.
Czekam na fotki!!! Chwal się!!! :-)
A filmik znam! ekstra jest!
A mój malutki kurcze ma dzisiaj zły wieczór... co go uśpię to się za 5 min budzi się i marudzi bo jest zmęczony.... już nie mam pojęcia co mu przeszkadza w spaniu.... zaraz go wykąpie to może w końcu zaśnie już na noc i wypocznie...
Ael do wesela się zagoi Teraz właśnie rozpoczął ci się okres guzów i upadków... jeszcze będziesz przeklinać ze tak szybko raczkuje i chodzi Oczy teraz trzeba będzie mieć dookoła głowy... według mnie najfajnieszy okres dziecka jest między 3 a 7 rokiem życia Niby to już samodzielne ale dalej małe i kochane
Milia to w takim razie kciuki zaciskam za powodzenie IVF!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sun ja wiem ze czasem są takie gorsze dni i dopada bezsilnosć i złość... Ale ja i tak wierzę ze zajdziesz w upragnioną ciąże i jeszcze będziesz się z siebie śmiała! Kibicuję ci z całego serca!
Iwasku nie wolno ale też uważam ze nie wolno zbytnio zakazywać płaczu mówiąc np. "oj tylko mazgaje płaczą" czy "patrz będą się zaraz z ciebie śmieli"... dzieci od maleńkości muszą uczyć się wyrażania emocji.
Czekam na fotki!!! Chwal się!!! :-)
A filmik znam! ekstra jest!
A mój malutki kurcze ma dzisiaj zły wieczór... co go uśpię to się za 5 min budzi się i marudzi bo jest zmęczony.... już nie mam pojęcia co mu przeszkadza w spaniu.... zaraz go wykąpie to może w końcu zaśnie już na noc i wypocznie...
Ostatnia edycja:
eh fifciu szkoda tylko że te remonty całe to nie on miał robić a zająć się pisaniem żeby studia skończyć w terminie a jeszcze dwóm kolegom jego skończyć trzeba pisanie a jeszcze chce urlop skrócić.
iwasku mówiłam wczoraj że musi pomoc bo sama nie dam rady i co z tego jak przychodzi dzień dzisiejszy i znów to samo bo inaczej teściowa ciężko obrażona że sami robią a babsko wie że koniec studiów przed nim a on ma nie napisane. ale żeby jej tyłek zawieźć do kościoła to koniecznie. przyszedł teraz widzi że zła jestem to nagle komputer włączył szkoda tylko że nie widzę żeby za pisanie się brał
iwasku mówiłam wczoraj że musi pomoc bo sama nie dam rady i co z tego jak przychodzi dzień dzisiejszy i znów to samo bo inaczej teściowa ciężko obrażona że sami robią a babsko wie że koniec studiów przed nim a on ma nie napisane. ale żeby jej tyłek zawieźć do kościoła to koniecznie. przyszedł teraz widzi że zła jestem to nagle komputer włączył szkoda tylko że nie widzę żeby za pisanie się brał
Fifciu dokładnie też tak myślę. Mam przykład w rodzinie. Najpierw było ojej boli? biedny synek...tulaski głaski itd. Teraz dziecko to ciapa rozmemłana i właśnie zaczęli stosować...Baba z ciebie? tylko baby płaczą.
Magd.a
Fanka BB :)
Olcia co ja widzę!!!!!! Po cichu gratuluję!!! Ekstra! W końcu coś ruszyło!!! Magda będzie miała o czym pisać w wierszyku!
A właśnie... Magda taka zapracowana ze do nas dawno coś nie zaglądała... Madziu tęsknie!!! :*
Ja właśnie wróciłam ze spaceru! Malutki kimną w wózku dopiero pod samym domem i teraz stoi w przedsionku w wózku bo nie chciałam go budzić powiedzmy ze się "naumiałam" na jutrzejszy egzamin i zaraz chyba zabiorę się za sprzątanie...
A właśnie!! W biedronce są body w 3 pakach po 20zł! Kupiłam już 2 paczki ale chyba kupię jeszcze jedną bo są mega fajnej jakości!! Serio! Chyba najlepsze jakie do tej pory widziałam w w biedronce! A do tego są piękne kolorki i wzory! No i uprzedzam ze są tylko duże rozmiary od 68 do 86!
Aha i w Realu jest promocja na Pampersy Activ baby! 80zł za 150 sztuk! niby szału nie ma ale jak sobie przeliczyłam to nawet warto kupić :-)
Olcia ale się cieszę :-) muszę nad wierszykiem pomyśleć i nie wiem na jaki miesiąc pisać Twoje zafasolkowanie
Magenta gratulacja, zajrzyj do nas czasem ;-)
Fifek.. ciesze się ,że tęsknisz :-) w pon napiszę Ci gdzie w Białym będę w hotelu :-) podczytuje Was jak wracam z pracy, wiec jestem ze wszystkim na bieżąco :-)
Aelku gratulacje wyżynającego się ząbalka, i raczkowania :-)
witam nowe staraczki :-)
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
kurde ide w koncu cos zjesc bo az mi sie w glowie kreci
Podziel się: