reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Gocha cieszę się że z maleństwem wszystko dobrze:) Teraz spokojnie czekaj na dzieciątko:)

Ael błagam CIę...ja nie mogę patrzec na takie kruszynki bo ryczę jak bóbr!!!!! Ogólnie dzieciaczki chore ,wiadomości o krzywdzeniu dzieci budza we mnie takie emocje że szok.

Filmik super!!!!

Woow widzę że Wikuś będzie miał pierwszy ząbek!! To impreza się szykuje!!!

Eve myślę że te objawy biorą się z podświadomości. Myślisz o tym i bywa że same "wymuszamy" takie objawy. życze Ci abyś szybko miała powód do takiego samopoczucia:)

Ewika super! Ale zdolniachy z tych Waszych dzieciaczków:D

Lilly to tylko gratulować ząbków:) No w sumie Twoja niunia i Aelkowy Wikuś to nasze najstarsze forumowe bejbiki::)

MAG GRATULUJĘ!!!!!! ZDRÓWKA ŻYCZĘ TOBIE I MALEŃSTWU:D

reklama
MAGENTA GRATULACJE!

a ja już kurcze nie wiem o co chodzi :( w ciągu dnia nawet przez chwilę nie zrobiło mi się niedobrze, a siku chodzę non stop. Dosłownie! Zastanawiam się kiedy mam iść na tą betę? W tamtym roku w kwietniu i teraz w styczniu byłam w ciąży, a testy w szpitalu ciągle wychodziły negatywne. Dopiero jak bete zrobili to pokazało ciążę.

Dziewczyny nie orientujecie się czy jak się idzie do nowej pracy to trzeba powiadomić pracodawcę o ciąży? Nawet jak jest bardzo wczesna?

Eve a ile jestes po terminie @? Co do siusiania może masz przeziebiony pęcherz. Ja na poczatku nie chodziłam częściej do łazienki. To jest późniejszy objaw ciązy gdy maluszek już jest na tyle duży że uciska pęcherz .

MAGENTA GRATULACJE!!!

Iwasku, młody dostał Ibufen i śpi, zaraz do niego dołączę. Taka pogoda, że tylko idzie spać.

Eve zrób betę bo tak będziesz tylko gdybać. A nowego pracodawcę o ile mi wiadomo, masz czas do 12 tygodnia powiadomić o ciąży.

Iwasku po terminie @ jeszcze nie jestem, ale mógł mi się cykl rozregulować, bo brałam te głupie antyki :/
Ael masz rację! Pora na betę. Albo wóz albo przewóz :)

Ide mężowi obiadek robić :)

MAGNETA GRATULACJE !!!:*:*:*:*

dziewczyny mam pytanie czy mogłybyście obejrzeć dwa zdjęcia ( nie są co prawda najlepszej jakości ) i powiedzieć mi czy widzicie tam to co ja ??

Zdjęcie0049.jpg
Zdjęcie0055.jpg

Druga jest minimalnie widoczna czy mi się wydaje ??

Robiłam go przed chwilą i niestety czułość 25 :(

Ale mam dzisiaj lenia :sorry:

Magenta Gratulacje!!!

Olcia :tak::tak::tak::tak: no ja widzę :-) i myśle, że inne dziewczyny potwierdzą ;-) koniecznie powtórz test z rana.. Ale ja już bardzo po cichutko gratuluję :*

oooooooooooooollllllllllllllllccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaa ja widzeeeeeeeeee 2 kreski ;-) ciche Gratki !!!!!!!!!!!!!

reklama
Magenta gratulacje kochana !!

Ael ja Ci już pisałam na fb ale tutaj powtórzę że Wiktor jest cudny !

Ewika no ślicznie już siada Twoja piękność ! :)

Olciaa ja widzę 2 krechy !! Ale super ! :D A który masz dzieć po spodziewanej @ ??

Do góry