reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
korzystam póki niunia śpi :)

kochane ciocie jesteśmy w domku już nakarmiłyśmy się przebrałyśmy a oto pierwsza dokumentacja zdjęciowa :-)
Zobacz załącznik 461356Zobacz załącznik 461357Zobacz załącznik 461358

Iwasku pytałaś kiedyś ile miała punktów jak się urodziła sprawdziłam w książeczce w pierwszej minucie miała 1/1o puntów potem 3 i 7 w kolejnych pomiarach

Netka Ooo jaka malutka :* nareście w domu i teraz będą same radości :tak::-) tylko ja tu domagam się co parę dni zestaw zdjęciowy Malutkiej ;-)

Lamiav Kochana głowa do góry :* daj sobie czas i wszystko się ułoży. U nas dobrze, odliczam tygodnie do końca i czekam na wtorkową wizytę u lekarza to będę wiedziała co i jak i chcę dowiedziec się jak wygląda poród z cukrzycą i tą bakterią..

Ależ się wyłaziłam.... myślałam ze w drodze do domu usiądę na środku chodnika i będę płakać tak mnie nogi bolały! Dobre 4 godziny marszu :szok: Zasiedziałam się ostatnio... Konradek grzecznie spał cały spacerek :tak:

Lamiav masz pewnie babyblusa... poczytaj o tym na necie... to normalne że masz taki spadek nastroju... a co do mleka to się nie przejmuj... Czasem i tak bywa... ja teraz też tracę pokarm no i niestety muszę się trzymać! Minie jeszcze pare dni i się z małą dotrzecie :*

Neciuszka
śliczna ta malutka księżniczka!! :* Idealna przyszła synowa :-D Jak sobie radzicie? Śmiesznie mieć maleństwo w domu co? :-)

Sil niby tak ale zauważyłam ze jak po cycu daje mu butle to on chwila moment i nagle przestaje być głodny... zrobi łyka albo to nawet nie. Zorientuję się ze to nie cyc wypluję i zaraz robi się już wesoły! A wcześniej po jedzeniu popłakiwał i szukał. Muszę Kontrolować jego wagę czy dobrze rośnie

Natkusia no właśnie mi też słabo się robi na myśl o ciaży... choć dzisiaj na spacerze widziałam kobiety w ciąży to aż mnie zakuło w środku... i tak mi się miło zrobiło na myśl ze ten okres w życiu jeszcze raz przede mną! W życiu nie pomyślałabym ze mi się tęskno za ciążą zrobi... :-p

Idę moim maluchem się zająć! Jest TAAAAAKI KOCHANY OSTATNIO!!! Znaczy zawsze jest kochany ale ostatnio po prostu anioł nie dziecko! :tak: potrafi leżeć i dosłownie godzinami gadać do mnie... uśmiecha się, przytula... niemal w ogóle nie płaczę! Tak patrze na niego i mam ochotę go udusić z miłości!!!

A to i mój aniołek!

Odpoczywa po spacerku! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
fifka ile konradek wazy bo ma fajne nogi :-D moja powoli tez takie dostaje zwazylam ja na wadze w domu rodzicow bo mielismy kiedys pralnie i taka duza waga zostala ze moglam ja polozyc no i w ciuszkach wyszlo 4700 zobaczymy jutro ile bedzie bez ciciuszków i pampersa i rozka na ktorym lezala bo nie polozylabym ja na ta zimna metalowa wage ;-) teraz spi ;-)
\
necia super Małgosia ;-) slicznaaaa ;-)

Do góry