reklama
neciuszka: ale Gosia juz urosła, taka była kruszynka,zmienia sie za kazdym razem jak fotke widze
neciuszka: a jaka ty masz bakterie bo nie wiem czy przeoczyłam ?
fifka: a od kiedy nosisz Konrada w chuście bo ja też chce sie zaopatrzeć i jaka wyubrać ?
/Fajnie ze miałas taką wyparawe na zkupy mik tez taie wyjscie bysie przydało
Jaki konradek juz pąćzuś, juz nie mogę sie doczekac jak moja bedzie miała takie piekne wałeczki ;-)
fasolka: no pieknie ci królewna rośnie, ;-)oby tak dalej
danao: powodzenia i niech bociany bedą zwiastunem waszej fasolki
A moja mała dzisiaj nic nie płacze tylko sie budzi daje jej butle i od razu zasypia, a ja na razie ściągnęłam dzisiaj 80 ml :-(może wieczorem i w nocy jeszcze sie uda to na jutro na 2 karmienia bede miała.
My w srode do kontroli z małą i jak nie będzie miała przyrodtu wagi to trzeba bedzie jej mleko zmienić, bo na razie jest wątła i nic nie tyje od porodu tylko jak spadła z wagi tak stoi
i ja sie swoja niunią pochwalę , na tej fotce wygląda na taka długą
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8a37fddcf425a341.html
neciuszka: a jaka ty masz bakterie bo nie wiem czy przeoczyłam ?
fifka: a od kiedy nosisz Konrada w chuście bo ja też chce sie zaopatrzeć i jaka wyubrać ?
/Fajnie ze miałas taką wyparawe na zkupy mik tez taie wyjscie bysie przydało
Jaki konradek juz pąćzuś, juz nie mogę sie doczekac jak moja bedzie miała takie piekne wałeczki ;-)
fasolka: no pieknie ci królewna rośnie, ;-)oby tak dalej
danao: powodzenia i niech bociany bedą zwiastunem waszej fasolki
A moja mała dzisiaj nic nie płacze tylko sie budzi daje jej butle i od razu zasypia, a ja na razie ściągnęłam dzisiaj 80 ml :-(może wieczorem i w nocy jeszcze sie uda to na jutro na 2 karmienia bede miała.
My w srode do kontroli z małą i jak nie będzie miała przyrodtu wagi to trzeba bedzie jej mleko zmienić, bo na razie jest wątła i nic nie tyje od porodu tylko jak spadła z wagi tak stoi
i ja sie swoja niunią pochwalę , na tej fotce wygląda na taka długą
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8a37fddcf425a341.html
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Atan chyba może bo mnie mój szew po nacinaniu też czasem boli choć już minęły 3 miesiące od porodu i się zagoił...
Fasolka śliczna kruszynka! Kurcze jak wyrosła! Widać od razu ze duża z niej dziewczyna! Konrad wychodząc ze szpitala ważył 2650g i miał 51cm więc podobnie jak twoja teraz
Lamiav co do chusty to możesz już swoją nosić! A co do jaką chuste kupić to ja polecam na początek elastyczna (tak z 3 miesiące ponosisz) bo jest wygodniejsza przy takim maluszku bo lepiej główke trzyma i łatwiej się ją wiąże (na allegro za 50zł kupisz i jest niezła) a jeśli nie chcesz dwa razy kasy wydawać to można kupić już tkaną choć jak dla mnie jest lepsza na starsze dzieci...
jakiego fajnego królika mała na na pajacu!! Śliczna ma oczka maleńka :*
A mi się w końcu udało mojego małego nagrać jk gada ze smokiem w buzi... ubaw po pachy!
[video=youtube;jSjOMDUKBdQ]http://www.youtube.com/watch?v=jSjOMDUKBdQ&feature=youtu.be[/video]
Fasolka śliczna kruszynka! Kurcze jak wyrosła! Widać od razu ze duża z niej dziewczyna! Konrad wychodząc ze szpitala ważył 2650g i miał 51cm więc podobnie jak twoja teraz

Lamiav co do chusty to możesz już swoją nosić! A co do jaką chuste kupić to ja polecam na początek elastyczna (tak z 3 miesiące ponosisz) bo jest wygodniejsza przy takim maluszku bo lepiej główke trzyma i łatwiej się ją wiąże (na allegro za 50zł kupisz i jest niezła) a jeśli nie chcesz dwa razy kasy wydawać to można kupić już tkaną choć jak dla mnie jest lepsza na starsze dzieci...
jakiego fajnego królika mała na na pajacu!! Śliczna ma oczka maleńka :*
A mi się w końcu udało mojego małego nagrać jk gada ze smokiem w buzi... ubaw po pachy!
[video=youtube;jSjOMDUKBdQ]http://www.youtube.com/watch?v=jSjOMDUKBdQ&feature=youtu.be[/video]
Ostatnia edycja:
Ale cudne te dzieciaczki!
Fifciu i jak tu nie kochac tych naszych skarbów
Neciu słodkości nareszcie w domku
Bardzo się cieszę.
Lamia już dostałaś cenne rady ja tylko dodam od siebie żebyś nic sobie nie zarzucała i się nie stresowała bo to wpłynie negatywnie na laktację. Ja też nie miałam mleka na poczatku i jeszcze jeden sutek mam mniej wystający i mały nie chciał go złapać. Teraz szamie koncertowo oba więc bez nerwów przykładaj jak się nie najada dokarmiaj . Zobaczysz że laktacja się rozkręci!
Dziewczyny jak już pisałam kupiłam ostatnio fajne ciuszki za małe pieniądze i stwierdziłam że w sumie mam tez sporo fajnych ubranek i mogę odsprzedać. Jeżeli któraś będzie chciała to prześlę foty.
Fifciu i jak tu nie kochac tych naszych skarbów
Neciu słodkości nareszcie w domku
Lamia już dostałaś cenne rady ja tylko dodam od siebie żebyś nic sobie nie zarzucała i się nie stresowała bo to wpłynie negatywnie na laktację. Ja też nie miałam mleka na poczatku i jeszcze jeden sutek mam mniej wystający i mały nie chciał go złapać. Teraz szamie koncertowo oba więc bez nerwów przykładaj jak się nie najada dokarmiaj . Zobaczysz że laktacja się rozkręci!
Dziewczyny jak już pisałam kupiłam ostatnio fajne ciuszki za małe pieniądze i stwierdziłam że w sumie mam tez sporo fajnych ubranek i mogę odsprzedać. Jeżeli któraś będzie chciała to prześlę foty.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Iwasku Haha nie da sie nie kochać.... 
szkoda ze nasze szkraby w podobnych rozmiarach bo bym coś z 74 kupiła
Bo teraz śmiga w 68.
Atanku Twoja zacznie rozmawiać koło 3 miesiąca tak już pełną gęba! :-) Mój właśnie się rozkręca! Jeszcze tydzień temu bardziej stękał a teraz już rozmawia jak najęty "a gu" itp
Ubaw po pachy!!! Jeszcze tylko bardzo rzadko śmieje się na głos, ale pewnie sią nauczy! 

Atanku Twoja zacznie rozmawiać koło 3 miesiąca tak już pełną gęba! :-) Mój właśnie się rozkręca! Jeszcze tydzień temu bardziej stękał a teraz już rozmawia jak najęty "a gu" itp

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
No mój wcześniej bardziej stękał niż gadał... a teraz to czasem przekrzykuje mnie i męża jak próbujemy porozmawiać!
Ma bardzo dużo do powiedzenia.... Mogę tak godzinami go słuchać 
Ael no proszę jaki spryciarz... Tylko filmik na 20 sekundach się zacina.....

Ael no proszę jaki spryciarz... Tylko filmik na 20 sekundach się zacina.....
reklama
Ja się we wtorek dowiem, ile Domisia waży, bo idziemy na 3 szczepienie
Sil wy idziecie we wtorek a my na trzecie idziemy dopiero 23 maja ;/
Ael Wiktorek zdolniacha Lilce jeszcze daleko to takich akrobacji.
Dziurka lamiav i neciuszka zdjęcia sliczniutkie
lamiav babo bo w dupcie nakopie. JESTEŚ NAJWSPANIALSZA MAMĄ!!! Na czole sobie to wyryj ;D
Podziel się: