reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fasolka sliczna a jak sie schowala ;-)
/
mam pytanie czy blizna po cc moze mnie bolec na zmiane pogody ? bo nie widze innego wytlumaczenia a gdy przyszla burza tak mnie zaczela bolec ze hej...

reklama
neciuszka: ale Gosia juz urosła, taka była kruszynka,zmienia sie za kazdym razem jak fotke widze

neciuszka: a jaka ty masz bakterie bo nie wiem czy przeoczyłam ?

fifka: a od kiedy nosisz Konrada w chuście bo ja też chce sie zaopatrzeć i jaka wyubrać ?
/Fajnie ze miałas taką wyparawe na zkupy mik tez taie wyjscie bysie przydało
Jaki konradek juz pąćzuś, juz nie mogę sie doczekac jak moja bedzie miała takie piekne wałeczki ;-)
fasolka: no pieknie ci królewna rośnie, ;-)oby tak dalej

danao: powodzenia i niech bociany bedą zwiastunem waszej fasolki

A moja mała dzisiaj nic nie płacze tylko sie budzi daje jej butle i od razu zasypia, a ja na razie ściągnęłam dzisiaj 80 ml :-(może wieczorem i w nocy jeszcze sie uda to na jutro na 2 karmienia bede miała.

My w srode do kontroli z małą i jak nie będzie miała przyrodtu wagi to trzeba bedzie jej mleko zmienić, bo na razie jest wątła i nic nie tyje od porodu tylko jak spadła z wagi tak stoi
i ja sie swoja niunią pochwalę , na tej fotce wygląda na taka długą

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8a37fddcf425a341.html

Ostatnia edycja:
Atan chyba może bo mnie mój szew po nacinaniu też czasem boli choć już minęły 3 miesiące od porodu i się zagoił...

Fasolka śliczna kruszynka! Kurcze jak wyrosła! Widać od razu ze duża z niej dziewczyna! Konrad wychodząc ze szpitala ważył 2650g i miał 51cm więc podobnie jak twoja teraz :tak:

Lamiav co do chusty to możesz już swoją nosić! A co do jaką chuste kupić to ja polecam na początek elastyczna (tak z 3 miesiące ponosisz) bo jest wygodniejsza przy takim maluszku bo lepiej główke trzyma i łatwiej się ją wiąże (na allegro za 50zł kupisz i jest niezła) a jeśli nie chcesz dwa razy kasy wydawać to można kupić już tkaną choć jak dla mnie jest lepsza na starsze dzieci...

jakiego fajnego królika mała na na pajacu!! Śliczna ma oczka maleńka :*

A mi się w końcu udało mojego małego nagrać jk gada ze smokiem w buzi... ubaw po pachy!

[video=youtube;jSjOMDUKBdQ]http://www.youtube.com/watch?v=jSjOMDUKBdQ&feature=youtu.be[/video]

Ostatnia edycja:
fifka no widzialam na fb filmik ;-) sliczny i zdolniacha moja gada i sie smieje ale bez smoczka smoczka tylko mymla glosniej i steka przy tym gdy glodna sie robi ;-)

lamiav no jaka ksiezniczka sliczniusia :-)

Ale cudne te dzieciaczki!
Fifciu i jak tu nie kochac tych naszych skarbów:)

Neciu słodkości nareszcie w domku:) Bardzo się cieszę.

Lamia już dostałaś cenne rady ja tylko dodam od siebie żebyś nic sobie nie zarzucała i się nie stresowała bo to wpłynie negatywnie na laktację. Ja też nie miałam mleka na poczatku i jeszcze jeden sutek mam mniej wystający i mały nie chciał go złapać. Teraz szamie koncertowo oba więc bez nerwów przykładaj jak się nie najada dokarmiaj . Zobaczysz że laktacja się rozkręci!

Dziewczyny jak już pisałam kupiłam ostatnio fajne ciuszki za małe pieniądze i stwierdziłam że w sumie mam tez sporo fajnych ubranek i mogę odsprzedać. Jeżeli któraś będzie chciała to prześlę foty.

Iwasku Haha nie da sie nie kochać.... :-D:-D szkoda ze nasze szkraby w podobnych rozmiarach bo bym coś z 74 kupiła :-p Bo teraz śmiga w 68.

Atanku Twoja zacznie rozmawiać koło 3 miesiąca tak już pełną gęba! :-) Mój właśnie się rozkręca! Jeszcze tydzień temu bardziej stękał a teraz już rozmawia jak najęty "a gu" itp :-D Ubaw po pachy!!! Jeszcze tylko bardzo rzadko śmieje się na głos, ale pewnie sią nauczy! :tak:

fifka agu to mowi od 3 tyg ;-)

ael wiktor wymiata ;-)

niunia sie budzi wiec narazie papa

Ostatnia edycja:
No mój wcześniej bardziej stękał niż gadał... a teraz to czasem przekrzykuje mnie i męża jak próbujemy porozmawiać! :-D Ma bardzo dużo do powiedzenia.... Mogę tak godzinami go słuchać :tak:

Ael no proszę jaki spryciarz... Tylko filmik na 20 sekundach się zacina.....

reklama
Ja się we wtorek dowiem, ile Domisia waży, bo idziemy na 3 szczepienie

Sil wy idziecie we wtorek a my na trzecie idziemy dopiero 23 maja ;/
Ael Wiktorek zdolniacha Lilce jeszcze daleko to takich akrobacji.
Dziurka lamiav i neciuszka zdjęcia sliczniutkie
lamiav babo bo w dupcie nakopie. JESTEŚ NAJWSPANIALSZA MAMĄ!!! Na czole sobie to wyryj ;D

Do góry