reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ale się zdenerwowałam... od paru godzin ściągałam "titanica" na wieczór do pooglądania bo mnie tak naszło.... ucieszona bo mały zasnął a film właśnie się skończył ściągać, włączam go... a tam????????????????? Dubbing hiszpański..... TEGO SIĘ OGLĄDAĆ NIE DA!!!! Ależ jest zła bo muszę znowu ściągać.... i dzisiaj już nie obejrzę... 
Iwasku ja wiem, bo ja sama karmi popijam! A w te upały potrafię i z 3 wypić w ciągu dnia! Miałaś jakieś kryzysy? Ja teraz walczę z takim jednym wielkim... ale twardo nie dokarmiam i piję dużo
Atanku współczuję... Moi też czasem są męczący - mówię o teściach, ale jakoś bardziej na nich narzekałam jak Konrada nie było. I też co chwila o tych spacerach mi mówią....
Nacia koniecznie daj znać jak malutka będzie w domku i ja też proszę o zdjęcia!!!! Jeju nawet nie wiesz jak się cieszę!!!! Zobacz załącznik 461131Zobacz załącznik 461131Zobacz załącznik 461131
Sil super!! Życzę ci teraz zeby budowa poszła sprawnie i żebyście szybciutko w swoim kąciku zamieszkali!!
Kwiatuszku bo to poczta polska... ostatnio też jedną paczkę odesłali z powrotem nie wiem dlaczego.... a za drugim rzem doszła jak trzeba...
Atanku Iwasku a jakie chusty kupiłyście? Znaczy kolory? Ja kupiłam tą ->
A my dzisiaj aż dwa razy byliśmy na spacerku! Raz w pasku w mieście a raz wieczorem po okolicy! Pogoda bardzo dopisała!
W ogóle Konrad dużo na podwórku siedzi bo co raz wychodzimy do ogrodu! Tam świetnie usypia!
Kocham takie dni jak dzisiaj!! We własnym domu czuję się jak na wakacjach! Tylko muszę pomyśleć jk Konrada nauczyć inaczej zasypiać... bo on śpi z pieluchą tetrową na twarzy! 
(wcześniej z kołdrą...) jak tylko coś mu się na buzie zarzuci usypia od razu ale teraz jest za gorąco na takie spanie...

Iwasku ja wiem, bo ja sama karmi popijam! A w te upały potrafię i z 3 wypić w ciągu dnia! Miałaś jakieś kryzysy? Ja teraz walczę z takim jednym wielkim... ale twardo nie dokarmiam i piję dużo

Atanku współczuję... Moi też czasem są męczący - mówię o teściach, ale jakoś bardziej na nich narzekałam jak Konrada nie było. I też co chwila o tych spacerach mi mówią....
Nacia koniecznie daj znać jak malutka będzie w domku i ja też proszę o zdjęcia!!!! Jeju nawet nie wiesz jak się cieszę!!!! Zobacz załącznik 461131Zobacz załącznik 461131Zobacz załącznik 461131
Sil super!! Życzę ci teraz zeby budowa poszła sprawnie i żebyście szybciutko w swoim kąciku zamieszkali!!

Kwiatuszku bo to poczta polska... ostatnio też jedną paczkę odesłali z powrotem nie wiem dlaczego.... a za drugim rzem doszła jak trzeba...
Atanku Iwasku a jakie chusty kupiłyście? Znaczy kolory? Ja kupiłam tą ->

A my dzisiaj aż dwa razy byliśmy na spacerku! Raz w pasku w mieście a raz wieczorem po okolicy! Pogoda bardzo dopisała!

Fifciu kryzysu laktacyjnego raczej nie miałam . Co do chusty to kolor Malta
NATIBABY -NAJWYŻEJ OCENIANA POLSKA CHUSTA,M (2288476903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dzisiaj widziałam tatusia z dziewczynką w chuście właśnie. Super to wyglądało
Słuchajcie mam wiadomośc od Sleepy
Pojechała nasza symulantka i co? Na ktg skurcze,rozwacie na 2,5 cm . Strach ją do domu puszczać. Zrobili jej lewatywę i leży pod kroplówką. Chodzą plotki że jeszcze dzisiaj będa ją ciąć!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
NATIBABY -NAJWYŻEJ OCENIANA POLSKA CHUSTA,M (2288476903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dzisiaj widziałam tatusia z dziewczynką w chuście właśnie. Super to wyglądało
Słuchajcie mam wiadomośc od Sleepy
Pojechała nasza symulantka i co? Na ktg skurcze,rozwacie na 2,5 cm . Strach ją do domu puszczać. Zrobili jej lewatywę i leży pod kroplówką. Chodzą plotki że jeszcze dzisiaj będa ją ciąć!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja dzisiaj łaziłam też po mieście w chuście bo nam się wózka nie chciało pakować
Ludzie strasznie nam się przyglądają jak noszę tak małego. Mimo wszystko to dla nich nowość choć nie spotkałam się nigdy ze słowami krytyki 
No to ja jutro może dostanę tą sama chustę tylko kolor Dakar :-)

No to ja jutro może dostanę tą sama chustę tylko kolor Dakar :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
A mi się by chciało takiej fajnej burzy :-) troszkę lżej by się zrobiło!
IWASKU CO ZA WIEŚCI!!!!! :-):-):-):-):-) SLEEPY TRZYMAJ SIE TAM!!!!!
Ale będą jaja jak uda jej się wywróżyć termin! Jak ma rozwarcie i jest w terminie to pewnie w nocy ją potną już bo nie będą ryzykować porodu jak mały nogami w dole jest.
IWASKU CO ZA WIEŚCI!!!!! :-):-):-):-):-) SLEEPY TRZYMAJ SIE TAM!!!!!
Ale będą jaja jak uda jej się wywróżyć termin! Jak ma rozwarcie i jest w terminie to pewnie w nocy ją potną już bo nie będą ryzykować porodu jak mały nogami w dole jest.
reklama
Podziel się: