reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej pyscek tez cie widzialam ;-) tylko mnie nie bylo bylam pierwszy raz w supermarkecie od grudnia wieszcie mi az sie w sumie ciesze ze mnie tam nie bylo prawie nic nie kupilam nawet karmi mi wykupili... i kupilam bawarie mam nadzieje ze tez pomoze na laktacje a u nas ciezki dzien bo niunia prawie wogle nie spala tylko drzemki 3 po 15 minut nawet na spacerze i jedna 30 minutowa jak jechalismy do rodzicow,.. a teraz zasnela wiec ciekawa jestem na jak dlugo... wiec zmykam tez spac

dobranoc

miq sliczny brzuszek

a necia super wiesci ;-)
fifka to super ze radzisz sobie ;-)a konradek sliczny;-)

Ostatnia edycja:
Kwiatuszku śliczne te twoje psiaki!!

Ja jak była przed wczoraj na rybach miałam okazję pobawić się z przedstawicielem shih-tzu i się normalnie w nich zakochałam....

Necia jeszcze nie raz będziesz rzeczy dokupować bo jak mała się w domu pojawi dopiero sama będziesz wiedziała co jest dobre a co nie bardzo dla małej. :tak:

Pyscek my też całymi dniami na podwórku! Jest tak fajnie że szkoda w domu siedzieć! :-D jak tam CLO? od kiedy zaczynasz je brać?

Atanku na laktację pomaga ciemne piwo. Np.Karmi właśnie. Ale np Lech free już nie... czytałam ze nawet na kryzysy zalecają piwo Porter ale jakoś boje się pić alkoholowe...

Iwasku teraz w takie upały to Karmi jest zbawienne :-D a ty kochana karmisz cycem? Czy dokarmiasz?

A ja właśnie wyczytałam ze na jednym z naszych basenów są zajęcia dla mam z niemowlętami! :-D Już się doczekać nie mogę kiedy pójdę z Konradem!! :-)

witam parasolka o 14 byla na szczescie bo inaczej by mnie maz znokaltowal bo juz byl gotowy do wyjscia..wczoraj dzionek szybko zlecial a dzis pogoda do bani burze,, wiec nie posiedze z wami.. bo trzeba zaraz wylaczyc kompa... maz niestetyy pracuje a ja jestem w swoim starym pokoju aktualnie na lozku i niuni sie strasznie spodobal wiszacy bocian na suficie ;-) az do niego gada ;-)

mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo inaczej ciezko widze moj spacerek,,,

milego dzionka ;-)

sil dzieki za meila ;-) a jaka plyte bo ja nie w temacie :eek: a i gdzie te zdjecia ?

ja u rodzicow w domku dzis byla burza mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo chcialabym isc na spacerek
wink2.gif
bo teraz mam latwiej
wink2.gif
bo mam 5 schodow a nie 3 pietro w starej kamienicy
wink2.gif
maz niestety pracuje ale stad ma blizej do pracy
wink2.gif
wiec szybciej wroci a i oplacalo sie miec 2 wanienki
wink2.gif
bo jedna kupilismy a 2 dostalam i zabralam bo co bede oddawac jakwydaja
wink2.gif
a i oplaca sie miec 2 lezaczki bo drugi u rodzicow jedynie brakuje mi lozeczka turystycznego bo przewijak na stole zrobilam a niunia w nocy w wozku spala puki sie miesci to moze a jak tatus do pracy poszedl to zajela w lozku jego miejsce
wink2.gif
z czasem kupie turystyczne i bedziemy mogli czesciej do babci przyjezdzac podoba mi sie spokoj mam bo nikogo niema bo pojechali nad morze i poczebowali chetnego do pilnowania domu
wink2.gif
wiec moge sie czuc jak bym sama mieszkala a nie z tesciami
wink2.gif
strasznie mnie ostatnio denerwuja.. bo co chwile przychodza do niuni i wogle jakos zaduzo ich i co chwile pytaja a moze na spacer.. ahh dobrze ze troszke od nich odpoczne
wink2.gif
w poniedzialek wrocimy do mieszkania..ale mi tu dobrze
wink2.gif
nawet niunia spi
wink2.gif

Ostatnia edycja:
Płytę na parterze domu :)
W niedzielę będą zdjęcia, jak męża zmolestuję o to, żeby je pozgrywał, dziś nie mam sumienia, całą noc był na budowie i polewał płytę, żeby nie popękało

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pyscku kochana jutro zabieramy Gosieńkę do domku po 12 :-D:-D:-D

dziś mamusia kąpała dziecię swoje wszyscy cali :-) ubieranie i przebieranie też nam nieźle szło :-)

Hejko:)
Fifciu tylko cycuś :) Karmi ma naprawde śladowe ilości % i położna na szkole rodzenia nam opowiadała że normalnie w szpitalu na poporodowej mamy popijały sobie na legalu;)

Neciuszku bardzo sie cieszę! Normalnie jakbyście byli bliską rodziną:-) Poproszę zdjęcie jak juz niunia bedzie w domku :)***

A ja szalałam na zakupach dla maluszka i kupiłam duuużo fajnych ciuszków za małe pieniądze. Stwierdziłam ze też mam dużo fajnych ubranek z których młody wyrósł i powinnam je sprzedać.

reklama
Do góry