reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
hej pyscek tez cie widzialam ;-) tylko mnie nie bylo bylam pierwszy raz w supermarkecie od grudnia wieszcie mi az sie w sumie ciesze ze mnie tam nie bylo prawie nic nie kupilam nawet karmi mi wykupili... i kupilam bawarie mam nadzieje ze tez pomoze na laktacje a u nas ciezki dzien bo niunia prawie wogle nie spala tylko drzemki 3 po 15 minut nawet na spacerze i jedna 30 minutowa jak jechalismy do rodzicow,.. a teraz zasnela wiec ciekawa jestem na jak dlugo... wiec zmykam tez spac
dobranoc
miq sliczny brzuszek
a necia super wiesci ;-)
fifka to super ze radzisz sobie ;-)a konradek sliczny;-)
dobranoc
miq sliczny brzuszek
a necia super wiesci ;-)
fifka to super ze radzisz sobie ;-)a konradek sliczny;-)
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Kwiatuszku śliczne te twoje psiaki!!
Ja jak była przed wczoraj na rybach miałam okazję pobawić się z przedstawicielem shih-tzu i się normalnie w nich zakochałam....
Necia jeszcze nie raz będziesz rzeczy dokupować bo jak mała się w domu pojawi dopiero sama będziesz wiedziała co jest dobre a co nie bardzo dla małej.
Pyscek my też całymi dniami na podwórku! Jest tak fajnie że szkoda w domu siedzieć!
jak tam CLO? od kiedy zaczynasz je brać?
Atanku na laktację pomaga ciemne piwo. Np.Karmi właśnie. Ale np Lech free już nie... czytałam ze nawet na kryzysy zalecają piwo Porter ale jakoś boje się pić alkoholowe...
Iwasku teraz w takie upały to Karmi jest zbawienne
a ty kochana karmisz cycem? Czy dokarmiasz?
A ja właśnie wyczytałam ze na jednym z naszych basenów są zajęcia dla mam z niemowlętami!
Już się doczekać nie mogę kiedy pójdę z Konradem!! :-)
Ja jak była przed wczoraj na rybach miałam okazję pobawić się z przedstawicielem shih-tzu i się normalnie w nich zakochałam....
Necia jeszcze nie raz będziesz rzeczy dokupować bo jak mała się w domu pojawi dopiero sama będziesz wiedziała co jest dobre a co nie bardzo dla małej.

Pyscek my też całymi dniami na podwórku! Jest tak fajnie że szkoda w domu siedzieć!

Atanku na laktację pomaga ciemne piwo. Np.Karmi właśnie. Ale np Lech free już nie... czytałam ze nawet na kryzysy zalecają piwo Porter ale jakoś boje się pić alkoholowe...
Iwasku teraz w takie upały to Karmi jest zbawienne

A ja właśnie wyczytałam ze na jednym z naszych basenów są zajęcia dla mam z niemowlętami!

S
Silmiriel
Gość
Nie w temacie: MAMY PŁYTĘ 

i uciekam się majówkować 
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
sprawa paczki wyjasniona babka zle zaadresowala dziwne tylko ze od razu na poczcie nic nie powiedzieli bo u nas polecone listy od razu wprowadzja do komputera
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam parasolka o 14 byla na szczescie bo inaczej by mnie maz znokaltowal bo juz byl gotowy do wyjscia..wczoraj dzionek szybko zlecial a dzis pogoda do bani burze,, wiec nie posiedze z wami.. bo trzeba zaraz wylaczyc kompa... maz niestetyy pracuje a ja jestem w swoim starym pokoju aktualnie na lozku i niuni sie strasznie spodobal wiszacy bocian na suficie ;-) az do niego gada ;-)
mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo inaczej ciezko widze moj spacerek,,,
milego dzionka ;-)
sil dzieki za meila ;-) a jaka plyte bo ja nie w temacie
a i gdzie te zdjecia ?
ja u rodzicow w domku dzis byla burza mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo chcialabym isc na spacerek
bo teraz mam latwiej
bo mam 5 schodow a nie 3 pietro w starej kamienicy
maz niestety pracuje ale stad ma blizej do pracy
wiec szybciej wroci a i oplacalo sie miec 2 wanienki
bo jedna kupilismy a 2 dostalam i zabralam bo co bede oddawac jakwydaja
a i oplaca sie miec 2 lezaczki bo drugi u rodzicow jedynie brakuje mi lozeczka turystycznego bo przewijak na stole zrobilam a niunia w nocy w wozku spala puki sie miesci to moze a jak tatus do pracy poszedl to zajela w lozku jego miejsce
z czasem kupie turystyczne i bedziemy mogli czesciej do babci przyjezdzac podoba mi sie spokoj mam bo nikogo niema bo pojechali nad morze i poczebowali chetnego do pilnowania domu
wiec moge sie czuc jak bym sama mieszkala a nie z tesciami
strasznie mnie ostatnio denerwuja.. bo co chwile przychodza do niuni i wogle jakos zaduzo ich i co chwile pytaja a moze na spacer.. ahh dobrze ze troszke od nich odpoczne
w poniedzialek wrocimy do mieszkania..ale mi tu dobrze
nawet niunia spi
mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo inaczej ciezko widze moj spacerek,,,
milego dzionka ;-)
sil dzieki za meila ;-) a jaka plyte bo ja nie w temacie

ja u rodzicow w domku dzis byla burza mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo chcialabym isc na spacerek

Ostatnia edycja:
S
Silmiriel
Gość
Płytę na parterze domu 
W niedzielę będą zdjęcia, jak męża zmolestuję o to, żeby je pozgrywał, dziś nie mam sumienia, całą noc był na budowie i polewał płytę, żeby nie popękało
W niedzielę będą zdjęcia, jak męża zmolestuję o to, żeby je pozgrywał, dziś nie mam sumienia, całą noc był na budowie i polewał płytę, żeby nie popękało
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejko
Fifciu tylko cycuś
Karmi ma naprawde śladowe ilości % i położna na szkole rodzenia nam opowiadała że normalnie w szpitalu na poporodowej mamy popijały sobie na legalu
Neciuszku bardzo sie cieszę! Normalnie jakbyście byli bliską rodziną:-) Poproszę zdjęcie jak juz niunia bedzie w domku
A ja szalałam na zakupach dla maluszka i kupiłam duuużo fajnych ciuszków za małe pieniądze. Stwierdziłam ze też mam dużo fajnych ubranek z których młody wyrósł i powinnam je sprzedać.
Fifciu tylko cycuś
Neciuszku bardzo sie cieszę! Normalnie jakbyście byli bliską rodziną:-) Poproszę zdjęcie jak juz niunia bedzie w domku
A ja szalałam na zakupach dla maluszka i kupiłam duuużo fajnych ciuszków za małe pieniądze. Stwierdziłam ze też mam dużo fajnych ubranek z których młody wyrósł i powinnam je sprzedać.
reklama
Podziel się: