Jejku jaka bieduleńka
Mineralna my nie mieliśmy ze sterydami bo lekarka powiedziała że to ewentualnie później. Igorek miał to samo tylko na buziaku i troszke na nóżce. Po 2 tyg smarowania ma piękną buźkę i na nózce tylko czuć pod palcem że skóra jest troszkę szorstka ale nic już nie widać.
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
mineralna moja tez miala podobne ale zeszlo samo na twarzyczce i szyjce troszke jeszcze odrobinke jest ale schodzi bo widze ze sie wysusza i schodzi jej skóra i sliczna nowa twarzyczka powstaje ... a niczym nie smarowalam przemywalam tylko woda przegotowana..
czekam za tym kurierem bo mam jechac do rodzicow prawie spakowana.. a go nadal niema a ja poczebuje ta parasolke do wozka aaah a wedle strony to o 8 rano zabral ja z magazynu a go nadal niema ;-(
czekam za tym kurierem bo mam jechac do rodzicow prawie spakowana.. a go nadal niema a ja poczebuje ta parasolke do wozka aaah a wedle strony to o 8 rano zabral ja z magazynu a go nadal niema ;-(
Pyscek
:)
Witaski 
miq
Fanka BB :)
Pyscek
:)
miq śliczny brzusio
)
Hej Pyscku
Miq masz słodki brzusio i jeszcze nie za duży
Zresztą szczupak z Ciebie .
Przyszła chusta,zawiązałam w kieszonkę i niestety niunio nie był zachwycony bo rączki schowane i mało widzi ale mam nadzieję że się przyzwyczai
Miq masz słodki brzusio i jeszcze nie za duży
Przyszła chusta,zawiązałam w kieszonkę i niestety niunio nie był zachwycony bo rączki schowane i mało widzi ale mam nadzieję że się przyzwyczai
Cześć..
Atan mi podoba się też 3
Netka to czekam na fociaki :-)
Cześć Pyscek :-)
Mineralna biedna księżniczka.. Mam nadzieję, że jej szybko przejdzie!
Miq rośnie rośnie.. CmOk :*
Iwasek Młody przyzwyczai się do chusty
A ja dzisiaj się nacierpiałam :-
-( Wczoraj inteligentnie zjadłam na noc orzechy włoskie, pisałam, że miałam złą noc.. Zjadłam śniadanie i się zaczęło.. Nie pamiętam kiedy mnie tak przeczyściło, latałam do kibelka chyba z 10 razy
mdłości takie że hej i zero wymiotów bo nie umiałam eh.. Teściowa zrobiła mi miętę, wypiłam smecte i cole odgazowaną (na cukier, ale innego wyboru nie miałam) .. nadal jest mi troszkę słabo ale w miarę przeszło eh.. Co za dzień 
Atan mi podoba się też 3

Netka to czekam na fociaki :-)
Cześć Pyscek :-)
Mineralna biedna księżniczka.. Mam nadzieję, że jej szybko przejdzie!
Miq rośnie rośnie.. CmOk :*
Iwasek Młody przyzwyczai się do chusty

A ja dzisiaj się nacierpiałam :-

sleepyhead9996
Fanka BB :)
Iwasek: Ja tylko z dobrego serca ostrzegam
Sil: :* A zdjęć pisałam że jszcze nie mam..
Wyjechali młodzi na majówkę z aparatem i nie miałam kiedy zgrać.. Ale pamiętam i sie pochwalę(jakby było czym..
)
Necia: Dzięki
A tobie gratuluje zakupów
Gosieńka będzie miała już wszystko przygotowane na piątek!
Super, bardzo się cieszę z was
Mineralna: Kurcze, ciężko..:/ Mam nadzieję, że ten krochmal cały pomoże..
Natka: W III trymestrze jest tak, albo jeszcze gorzej. Dla mnie to jest stanowczo najgorszy czas. Wszystko boli, puchnie, rozstępuje.. Wydaje mi się, że mści się na mnie bezobjawowy I trymestr;P Co do pytania.. Dzwoniłam do położnej i powiedziała, żebym przyszła dzień przed terminem, Mam zamiar jechać jutro bo już nie mogę się doczekać i zobaczymy czy mnie przyjmą. Zrobię sobie dłuższy spacer żeby nogami porządnie spuchły, powiem coś że chyba trochę krwi poleciało i niech myślą co dalej. Ja chcę już koniec!
miq: wg sobie nie radzimy. Odliczanie mnie trochę uspokaja..;P Mąż już nawet nie pociesza jak mówię na nogi racice.. A brzuszek masz piękny:*
Atan: Wszystkie ładne w sumie;P Wiem- nie pomogłam;P
Natka: ty uważaj z tą twoją tendencją do rodzenia przed czasem z takimi historiami..:/ Biedna..:* Dobrze że już ci lepiej..
Iwasek: A wiesz czemu nie lubi? Bo jak się taką buźkę ma, to się jej nie zakrywa! proste.. Też bym się buntowała..
Ps. jak widać nie urodziłam! Jeszcze parę godzin i będzie karuzela w nagrodę

Sil: :* A zdjęć pisałam że jszcze nie mam..
Necia: Dzięki
Mineralna: Kurcze, ciężko..:/ Mam nadzieję, że ten krochmal cały pomoże..
Natka: W III trymestrze jest tak, albo jeszcze gorzej. Dla mnie to jest stanowczo najgorszy czas. Wszystko boli, puchnie, rozstępuje.. Wydaje mi się, że mści się na mnie bezobjawowy I trymestr;P Co do pytania.. Dzwoniłam do położnej i powiedziała, żebym przyszła dzień przed terminem, Mam zamiar jechać jutro bo już nie mogę się doczekać i zobaczymy czy mnie przyjmą. Zrobię sobie dłuższy spacer żeby nogami porządnie spuchły, powiem coś że chyba trochę krwi poleciało i niech myślą co dalej. Ja chcę już koniec!
miq: wg sobie nie radzimy. Odliczanie mnie trochę uspokaja..;P Mąż już nawet nie pociesza jak mówię na nogi racice.. A brzuszek masz piękny:*
Atan: Wszystkie ładne w sumie;P Wiem- nie pomogłam;P
Natka: ty uważaj z tą twoją tendencją do rodzenia przed czasem z takimi historiami..:/ Biedna..:* Dobrze że już ci lepiej..
Iwasek: A wiesz czemu nie lubi? Bo jak się taką buźkę ma, to się jej nie zakrywa! proste.. Też bym się buntowała..
Ps. jak widać nie urodziłam! Jeszcze parę godzin i będzie karuzela w nagrodę
reklama
Podziel się: