reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Necia córa cudna.

Natkusia uważaj na siebie :-)

Iwasku, Igor mój przystojniak :***

Aguś oj a trzymałam mocno kciuki, ale zobaczysz, następny cykl będzie Twój :-)

Mineralna, ciekawy pomysł z tym krochmalem, co to ma pomóc?
Jowitka jest kochana, wyleczycie to draństwo.
Ja już podaje słoiki, obiadki robię, kaszki, chrupki kukurydziane, chlebek, owoce, marchewkę.

Krochmal pomaga na atopowe, mąka ziemniaczana w ogóle jest super na odparzenia np
Mineralna, a co z tym, że twój już nie chce dziecka?

Ja zaczynam podawać różne rzeczy, jabłuszko wczoraj jej skrobałam, przedwczoraj marchewkę, dziś dam ziemniaczka, po kilka łyżeczek, 3, 4. na próbę

nie ja nie chce poprostu juz dzieci jedna jowitka mi wystarczy a jak pomysle o CC albo o tym że nasteone dziecko może miec atopowe zapalenie skóry i am tak cierpiec to nie nie ja dziękuje.

Tak krochmal niby dobry jets dla osób które maja atopowe zapalenie skóry i dla alergikó. mam nadzieje że pomoże.

Ja małej daje marchewke z ryżem ale musze dawac ja przez 2 tygodnie by zobaczyc czy nie uczuli jej bo osttnio pediatra powiedziała że miała dziecko z uczuleniem na marchewke że obrzęk wokół ust jets i wogóle a tym bardziej ze mała ma skłonności do alergi to tym bardziej uważać

Witajcie
my przez kilka dni jeździliśmy na rybki, ale skradłam męża nieużywana koszulę i już nie pozwoliłam słońcu się sparzyć, no ale niestety z szyi skóra zejdzie :-(ale jak na razie na słońcu czuję się dobrze, nie mdleje, nie mam mdłości aaa i wczoraj złapałam duuużą rybę, co za emocje ale nikt nie pomyślał żeby zrobić zdjęcie ah
dziewczyny jak sobie radzicie z opuchniętymi stopami? wczoraj jak tylko zmieniła się pogoda i szła burza to mi nogi spuchły, chyba za dużo latania w tym słońcu:-(
oooo skończyliśmy 19 tc jutro zaczynamy 20 a to szok:szok:

natka kącik już był przybyło kilka misiów i karuzela tylko będą też naklejki na ścianę ale to za jakiś tydzień dopiero :) myślę że w piątek to będzie zdjęcie księżniczki w jej kąciku :)

Mineralna szkoda dzieciaczka. Juz pisałam że my dostaliśmy robioną maść i teraz nie ma śladu nawet a Iguś miał juz taką chropowatą wysuszona skórę na buziaku. W szpitalu robili niemowlakom kąpiel w krochmalu i pomagało :) życzę maleńkiej zdrówka

Miq jedyne co możesz zrobic to kłaść nogi wyżej jak leżysz i ja moczyłam sobie w ciepłej wodzie z sodą lub solą. Nie wiem czy zejdzie opuchlizna ale troszkę Ci ulży. Ja miałam nogi jak balony bo zatrzymywałam wodę w organizmie.

Dzięki kochane za komplementy dla Igorka:-):-):-):-) Dla mnie wiadomo jest najpiękniejszy na świecie:-D
Niestety z powodu nowej umiejętności mama sie nie wysypia:) Jak już Igorek wyjdzie z tego głębokiego snu to śpiąc próbuje przekręcić sie na brzuch i unosić głowę . Oczywiście nie wie co się dzieje i zaczyna jęczeć :) Śmiesznie to wygląda. Jakby lunatykował:rofl2: Dzisiaj mam dostać paczki:-):-):-):-)

Fasolciu ja mam muzycznego żółwia
TINY LOVE Łuk ZOO Hippo z zabawkami +Gratisy (2289102462) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
przy uderzeniu zabawki gra melodyjka. Bardzo fajna zabawka i przydatna . Przyczepiam do nosidełka i w samochodzie mały się bawi. Można p[rzyczepic do wóżka,łóżeczka itd.

A tu dla dziewczynki
Łuk z Zabawkami Mała Księżniczka Tiny Love MK (2309397752) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
reklama
Iwasku tez mielismy maść robioną z domieszką sterydu małe stężenie i nie przeszło.

wstawie zdjęcia jaka mała ma skóre to powiesz mi kochana czy Igorek tez coś takiego miał.

IMG_0021.jpgIMG_0022.jpgIMG_0024.jpgIMG_0026.jpgIMG_0027.jpgIMG_0028.jpg

Załączniki

• IMG_0023.jpg
    IMG_0023.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 35
Do góry