reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
spoko nic sie nie stalo poczekamy na szczescie siecieplutko zobilo i w samym bodziaku lata ;-)
znalazlam lampke http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80221597/ to chyba ta ?
ide usypiac niunie ;-) bo ziewa ;-) narazie kochane jutro jade do rrodzicow pilnowac ich domku wiec bede zadziej na neciku
znalazlam lampke http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80221597/ to chyba ta ?
ide usypiac niunie ;-) bo ziewa ;-) narazie kochane jutro jade do rrodzicow pilnowac ich domku wiec bede zadziej na neciku
Ostatnia edycja:
S
Silmiriel
Gość
Cześć dziewuszki 
Sleepy, ja pamiętam i się denerwuję
Dawaj zdjęcie z weselicha 
Necia, super, że je z piersi, bo odciąganie i dawanie to mordęga
Sleepy, ja pamiętam i się denerwuję
Necia, super, że je z piersi, bo odciąganie i dawanie to mordęga
aga za następny cykl &&&&&&&&&&&&
sleep najwyższa pora na ciebie
czekam z niecierpliwością aż się rozpakujesz :-)
sil ja też się cieszę ogromnie mam nadzieję, że jej się utrzyma jedzenie bez butli
iwasku oczywiście :-) zaciesza mamy jak nie wiem
dziś jeszcze ostatnie zakupy dla naszej kobietki
no i leje i grzmi sobie a was wywiało widzę
sleep najwyższa pora na ciebie

sil ja też się cieszę ogromnie mam nadzieję, że jej się utrzyma jedzenie bez butli
iwasku oczywiście :-) zaciesza mamy jak nie wiem
dziś jeszcze ostatnie zakupy dla naszej kobietki
no i leje i grzmi sobie a was wywiało widzę

M
mineralnakocica
Gość
Witam was kochane wróciłam z mała do domu i zero postepu lekko cos sie ruszyło mam kapać mała w krochmalu.
Neciucha gratuluje córeczki.
am takie zaległości na forum ze szok.
Neciucha gratuluje córeczki.
am takie zaległości na forum ze szok.
M
mineralnakocica
Gość
Natkusia: ja III trymestr przechodziłam normalnie termin mialam na 24 grudnia a ja na pocatku grudnia myłam okna wieszałam firanki i nic, noce przespane nie miałam wiekszego parcia na pęcherz . ale nie zapomne jak było mi ciągle goraco .
S
Silmiriel
Gość
Mineralna, aż się wierzyć nie chce, że lekarze tak bezradni...
szkoda małej
Natkusia, bo dziś okropna noc też była.
Necia, u mnie się w nocy wygrzmiało
Natkusia, bo dziś okropna noc też była.
Necia, u mnie się w nocy wygrzmiało
Netka to dzisiaj zakupowy szał!
Powodzenia ale też uważaj na siebie i za bardzo się nie przemęczaj! No i potem czekam na zdjęcia kącika naszej księżniczki :-)
Iwasek Igor co za model
wybitnie urodne dziecko ;-)
Aga przykro mi ale jest duża nadzieja na przyszły cykl :* trzymam nadal &&&&&&&&&&!
Sleepy no pięknie wytrzymaliście :-) a powiedz mi.. Ty czekasz na akcje porodową czy jesteś umówiona na cc? Kolejny bąbelek forumowy będzie niah :-) czekam!
Mineralna szkoda Twojej malutkiej :-( oby jej to szybko przeszło bo szkoda jej cierpienia.. chorobo a SIO!
Sil mam nadzieję, że to jedna taka noc.. Ogólnie jak Mineralna ciągle mi ciepło a ta pogoda jest do zabicia bleeee..
Zaraz idę się odświeżyć pod prysznic (jedyna ochłoda w te dni bo lodów nie mogę) .. a dzisiaj przyjeżdża do mnie o 12 przyjaciółka która mieszka 300km ode mnie i cieszę się jak dziecko hihi

Iwasek Igor co za model

Aga przykro mi ale jest duża nadzieja na przyszły cykl :* trzymam nadal &&&&&&&&&&!
Sleepy no pięknie wytrzymaliście :-) a powiedz mi.. Ty czekasz na akcje porodową czy jesteś umówiona na cc? Kolejny bąbelek forumowy będzie niah :-) czekam!
Mineralna szkoda Twojej malutkiej :-( oby jej to szybko przeszło bo szkoda jej cierpienia.. chorobo a SIO!
Sil mam nadzieję, że to jedna taka noc.. Ogólnie jak Mineralna ciągle mi ciepło a ta pogoda jest do zabicia bleeee..
Zaraz idę się odświeżyć pod prysznic (jedyna ochłoda w te dni bo lodów nie mogę) .. a dzisiaj przyjeżdża do mnie o 12 przyjaciółka która mieszka 300km ode mnie i cieszę się jak dziecko hihi
reklama
M
mineralnakocica
Gość
Ogólnie jak na nią sie patrzy to normalna szcześliwa dzidzia ale czasem jak dostanie napadu swedzenia to masakr. musze ja chronic by sie nie spociła czasem ja po 2-3 razy dziennie kapie bo wiecie jak sie spoci to pot ma tez coś ale sól i wiaodmo ze jak zetknie sie z ranami to piecze....
Ostatnio zachciało mi się kolejnego dziecka
ale ja zawsze chciałam mieć jedno i skupic się na odpowiednim wychowaniu i wyuczenia jednego dobrego człowiek bo i tak ogólnie nie będzie jedynaczką bo mój ma 2 dzieci z poprzedniego związku więc jeden ma 3 latka drugi 6
.. a pozatym CC mnie tak przeraża że szok miałam jedno CC i dziękuje bardzo.
Wiecie mieszkamy na domku inna woda mało chloru i z studni głębinowej woda jest i to z połączeniuem krochmalu ma byc niby super zobacyzmy
podaje juz któras z was słoiczki kaszke?
Ostatnio zachciało mi się kolejnego dziecka
Wiecie mieszkamy na domku inna woda mało chloru i z studni głębinowej woda jest i to z połączeniuem krochmalu ma byc niby super zobacyzmy
podaje juz któras z was słoiczki kaszke?
Podziel się: