reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziękuję :)***** Atanku przyznam się że nie bo cały dzień poza domem byliśmy:zawstydzona/y: Obiecuję że jutro poszukam :*
Co do lampki to zakup w IKEI :)

reklama
Cześć dziewuszki :)

Sleepy, ja pamiętam i się denerwuję :) Dawaj zdjęcie z weselicha :)

Necia, super, że je z piersi, bo odciąganie i dawanie to mordęga

aga za następny cykl &&&&&&&&&&&&

sleep najwyższa pora na ciebie :-p czekam z niecierpliwością aż się rozpakujesz :-)

sil ja też się cieszę ogromnie mam nadzieję, że jej się utrzyma jedzenie bez butli

iwasku oczywiście :-) zaciesza mamy jak nie wiem

dziś jeszcze ostatnie zakupy dla naszej kobietki

no i leje i grzmi sobie a was wywiało widzę :-p

Witam was kochane wróciłam z mała do domu i zero postepu lekko cos sie ruszyło mam kapać mała w krochmalu.

Neciucha gratuluje córeczki.

am takie zaległości na forum ze szok.

Witam się :-)

Padam na mordkę.. miałam nieprzespaną noc.. tu coś bolało, tu ciepło, to siusiu :-( czy tak jest zawsze w III trymestrze? :confused2:

Idę zjeść śniadanie i wracam do Was.

Natkusia: ja III trymestr przechodziłam normalnie termin mialam na 24 grudnia a ja na pocatku grudnia myłam okna wieszałam firanki i nic, noce przespane nie miałam wiekszego parcia na pęcherz . ale nie zapomne jak było mi ciągle goraco .

Mineralna, aż się wierzyć nie chce, że lekarze tak bezradni...:( szkoda małej

Natkusia, bo dziś okropna noc też była.

Necia, u mnie się w nocy wygrzmiało

Netka to dzisiaj zakupowy szał! :tak: Powodzenia ale też uważaj na siebie i za bardzo się nie przemęczaj! No i potem czekam na zdjęcia kącika naszej księżniczki :-)

Iwasek Igor co za model :szok: wybitnie urodne dziecko ;-)

Aga przykro mi ale jest duża nadzieja na przyszły cykl :* trzymam nadal &&&&&&&&&&!

Sleepy no pięknie wytrzymaliście :-) a powiedz mi.. Ty czekasz na akcje porodową czy jesteś umówiona na cc? Kolejny bąbelek forumowy będzie niah :-) czekam!

Mineralna szkoda Twojej malutkiej :-( oby jej to szybko przeszło bo szkoda jej cierpienia.. chorobo a SIO!

Sil mam nadzieję, że to jedna taka noc.. Ogólnie jak Mineralna ciągle mi ciepło a ta pogoda jest do zabicia bleeee..

Zaraz idę się odświeżyć pod prysznic (jedyna ochłoda w te dni bo lodów nie mogę) .. a dzisiaj przyjeżdża do mnie o 12 przyjaciółka która mieszka 300km ode mnie i cieszę się jak dziecko hihi

reklama
Ogólnie jak na nią sie patrzy to normalna szcześliwa dzidzia ale czasem jak dostanie napadu swedzenia to masakr. musze ja chronic by sie nie spociła czasem ja po 2-3 razy dziennie kapie bo wiecie jak sie spoci to pot ma tez coś ale sól i wiaodmo ze jak zetknie sie z ranami to piecze....

Ostatnio zachciało mi się kolejnego dziecka :) ale ja zawsze chciałam mieć jedno i skupic się na odpowiednim wychowaniu i wyuczenia jednego dobrego człowiek bo i tak ogólnie nie będzie jedynaczką bo mój ma 2 dzieci z poprzedniego związku więc jeden ma 3 latka drugi 6 :) .. a pozatym CC mnie tak przeraża że szok miałam jedno CC i dziękuje bardzo.

Wiecie mieszkamy na domku inna woda mało chloru i z studni głębinowej woda jest i to z połączeniuem krochmalu ma byc niby super zobacyzmy

podaje juz któras z was słoiczki kaszke?

Do góry