reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fasola: Miło się czyta że wam się tak układa już:)

Fifka: Moim zdaniem dobrze robisz. trzymaj się kochana:* i &&& za pozytywne zmiany

Iwasek: chusta i leżaczek doszły? Zdjęcia, zdjęcia..;)

Sil: Gratuluje wiechy! Każ swojemu facetowi wypic za mnie kielicha żeby wam się dobrze mieszkało;)

Dagne: Jak ja wam tych grilli zazdroszczę.. Za jakieś trzy tygodnie też sobie zrobię,a co;P

Natka: Nie marudź bo jeszcze spadnie śnieg i pożałujesz;P u nas wszystko możliwe;) A my mamy 14 stopni, słoneczko świeci pieknie ale wiaterek chłodny i jest tak akurat;) Gratuluje cukru;)

Necia: proszę proszę jaka zamyślona:) Pewnie już kombinuje czy lepiej będzie nie dać ci spać całą noc, czy z przerwami..;) Buziaka proszę przekazać od ciotki hipopotama:*

Kwiat: trzymam && za tą twoją kuzynkę.. Bidula..:( Oby wszystko się dobrze skończyło..
A ty korzystaj póki możesz,bo kto to wie co się może wydarzy..;)

reklama
sleep wycałowałam ją dziś od wszystkich cioć forumowych

natka dziękujemy :)

byliśmy na 18 na karmieniu też ładnie zjadła z cyca choć wcześniejsze miała z butli także chyba nam się uda w domu karmienie piersią a nie odciąganie i butlą :-) mamusia dumna z siebie że posegregowała ubranka poukładała dziecku w komodzie wie już czego brakuje. jutro zakupy i kompletowanie tego co potrzebne nam na już

atanek ależ urosła ta twoja kobietka :)

Hej kobiałki:D
Paczka jeszcze nie przyszła ale pokażę Wam pierwszą koszulę mojego synusia: DSC00868.jpgDSC00876.jpgDSC00856.jpg
Na pierwszej fotce...fuck mojego synka:D

Cześć kobietki ;-)
Zaraz będę Was nadrabiać, ale najpierw napiszę, że w tym cyklu nici z fasolki. Mój pęcherzyk nie pękł i powstała torbielka (32 mm) :crazy: Mój lekarz mówi, aby czekać cierpliwie na @. Ale jest zadowolony, bo jajniki zakończyły urlop i pracują. Powiedział mi, że w kolejnym cyklu od 8 dc zaczynamy monitoring. Jak pojawi się pęcherzyk dominujący wielkości 20-25 mm to dostanę zastrzyk na pęknięcie. Więc jestem zadowolona :-) Tylko trochę tą torbielką się niepokoję. Nigdy nie miałam i boję się, że sama się nie wchłonie :sorry:

Aga ważne że idzie ku dobremu:)

Neciu strasznie się cieszę z takich wieści:D Dzielna dziewczynka!!!!

Iwasek.. Jak zostawię dla niego męża to pretensję będzie mieć do ciebie...

Aga: eh.. no szkoda.. ale przyszły cykl jest wasz na to wychodzi;)&&&&&&&&&&&

Atan: rośnie mała gwiazda, rośnie:)

a ja sie tylko tak nieśmiało przypomnę i pochwalę, żer jeszcze tylko jutrzejszy dzień trzeba wytrzymać i w czwartek jadę:zawstydzona/y:

edit: no dobra idę już idę, wróci ruch na forum;) Generuję ciszę kurcze;P

Ostatnia edycja:
hahaha Sleep :*****Uwielbiam CIę:-D:-D:-D
Poczekamy na Twojego przystojniaka:D Zwariujesz pewnie tak samo jak ja ;)

reklama
iwasku moja tez zrobila kiedys na poczatku w 1 chyba dobie jak jadla i reke na moim cycusiu mila w fucka uwstawiona ;-)
A p.s. SLICZNY TWOJ SYNEK A Co to za lampka z tylu ?? ciekawa ;-)

a znalazlas jakies polspiochy ?

Do góry