reklama
S
Silmiriel
Gość
Necia, Ty wiesz, ze sie strasznie cieszę? Nie? To powiem, że strasznie się cieszę
moja od 3 dni lata w samych sukienkach, a tak to bodziak z krótkim rękawem. Dzieci często mają zimne rączki, trzeba na karczek patrzeć.
Katarzyna. Temperatura jest miarodajna jedynie tuż po przebudzeniu. W ciągu dnia jest do niczego. A mierzysz cały cykl? Bo jak nie to daj spokój, bo i tak nic się nie dowiesz.
moja od 3 dni lata w samych sukienkach, a tak to bodziak z krótkim rękawem. Dzieci często mają zimne rączki, trzeba na karczek patrzeć.
Katarzyna. Temperatura jest miarodajna jedynie tuż po przebudzeniu. W ciągu dnia jest do niczego. A mierzysz cały cykl? Bo jak nie to daj spokój, bo i tak nic się nie dowiesz.
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
sil ja juz katarzyne pytalam ona niema calego cyklu temperatur wiec nic to niedaje ze mierzy teraz ... bo sie pytalam wczesniej... i wczesniej jej odpowiedzialam i nic.. znowu zadala to samo pytaie pzeciez wiadomo ze niema objawow w 100% ze to ciaza bo moga byc takie same objawy na @ i na ciaze niestety jak chce wiedziec wczesniej to na betke ;-) o cenie pisalismy w ponznaniu od 20 -50 zl zalezy gdzie mieszkasz i od laboratorium ...
sil dawaj zdjecie w sukieneczce ;-)
sil dawaj zdjecie w sukieneczce ;-)
magda my też się strasznie cieszymy :-)
sil no teraz już wiem tak to domyślać się musiałam ;-), właśnie my z mężem się zastanawiamy jak ją ubierać teraz w domu bo w szpitalu to dziś ma body z długim skarpety i jest w beciku a na to kocyk jeszcze, wydaje mi się że aż tyle nie będzie potrzeba jej ale że tam tak robią to nie chcę w domu nagle jej wyletnić żeby mi się nie pochorowała tylko stopniowo ją "rozbierać"
sil no teraz już wiem tak to domyślać się musiałam ;-), właśnie my z mężem się zastanawiamy jak ją ubierać teraz w domu bo w szpitalu to dziś ma body z długim skarpety i jest w beciku a na to kocyk jeszcze, wydaje mi się że aż tyle nie będzie potrzeba jej ale że tam tak robią to nie chcę w domu nagle jej wyletnić żeby mi się nie pochorowała tylko stopniowo ją "rozbierać"
S
Silmiriel
Gość
Nie mam zdjęć, jak mąż wróci i będzie jako tako tomny (opiszcie mi, jak wygląda przytulanko) to poproszę, zgra i wrzucę 
Necia, no od razu na pewno nie, ale jak piszesz, bodziak i skarpety, czy półśpiochy, pajac, starczy
Necia, no od razu na pewno nie, ale jak piszesz, bodziak i skarpety, czy półśpiochy, pajac, starczy
ja też poproszę opis jak wygląda przytulanko 
sil no tak mi się właśnie wydaje, jutro jeszcze moc zakupów przed nami bo wanienkę miała kupić jedna ciocia ale ona nie zdąży po nią pojechać i dostarczyć do nas, nie mam wszystkiego z kosmetyków jeszcze trzeba jutro się zmoblilizować i dokupić co brakuje ale najpierw muszę prosić o pożyczkę na tydzień teściową co mi się nie uśmiecha ale cóż nie mamy wyjścia a sami mówili że jak coś pomogą.

sil no tak mi się właśnie wydaje, jutro jeszcze moc zakupów przed nami bo wanienkę miała kupić jedna ciocia ale ona nie zdąży po nią pojechać i dostarczyć do nas, nie mam wszystkiego z kosmetyków jeszcze trzeba jutro się zmoblilizować i dokupić co brakuje ale najpierw muszę prosić o pożyczkę na tydzień teściową co mi się nie uśmiecha ale cóż nie mamy wyjścia a sami mówili że jak coś pomogą.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Witam sie i ja panoienki juz nie pamietam co mialam komu napisac duzo mialam do nadrobienia baby mialyscie korzystac z weekendu i odpoczywac
Neciuszka super ze mala wychodzi a mowilam ze lada sie nie obejrzysza a w domku bedzie
Fifcia tule nie martw a na pocieszenie ci powiem ze widzialam Twojego sobowtóra
Kuzynka dalej w szpitalu przez ten weekend ma malo badan bo lekarzy brak od razu jej mowilam ze do zlego szpitala sie wybrala
a my weekend spedzamy aktywnie wczoraj aquapark dzis piknik mielismy na łace opalałam sie w stroju ale tak po troszku bo bladziuch jestem
pozdrawiam i dalej zycze milego weekendu
Michu wolne ma do konca tyg wiec spedzamy czas razem
moze na jakas majowke sie wybierzemy
Neciuszka super ze mala wychodzi a mowilam ze lada sie nie obejrzysza a w domku bedzie
Fifcia tule nie martw a na pocieszenie ci powiem ze widzialam Twojego sobowtóra
Kuzynka dalej w szpitalu przez ten weekend ma malo badan bo lekarzy brak od razu jej mowilam ze do zlego szpitala sie wybrala
a my weekend spedzamy aktywnie wczoraj aquapark dzis piknik mielismy na łace opalałam sie w stroju ale tak po troszku bo bladziuch jestem
pozdrawiam i dalej zycze milego weekendu
Michu wolne ma do konca tyg wiec spedzamy czas razem
moze na jakas majowke sie wybierzemy
reklama
Piękna! Cmok od Cioci w czółko :* <zakochana>
Ja nie pomogę Ci jeżeli chodzi ubranka bo nie mam doświadczenia ;-) a co do kosmetyków to na Twoim miejscu zapytałabym położnej.
Atanek Amelka ładnie pokazuję charakterek.. widocznie lubi gołe nóżki a nie będziesz ją przykrywać ;-)
A chwaliłam się z moim cukrem? Mam od tygodnia piękne wyniki w idealnej normie (tylko na jeden obiad zaszalałam to mi skoczyło), aż z tego wszystkiego w nagrodę piję sobie piwo Karmi

Ostatnia edycja:
Podziel się: